Afgelopen zaterdag hier met een groep wezen eten. Fijne bediening, vriendelijk en aanwezig op de juiste momenten. Eten was erg goed op smaak. Vooraf gegrilde groene asperges, met zalm, gepocheerd ei en een mierikswortel-peterseliesaus. Als hoofd confit de canard. Beiden erg smaakvol. De wijnen waren lekker, alleen hield de Côte du Rhone geen stand bij de confit de canard. Ik zou hier zeker nog eens terugkomen.
Laatst weer eens met een goede vriend gaan eten bij restaurant Max. Beiden komen we hier al jaren en wat opvalt is de constante kwaliteit. Het voorgerecht was een champignonpakketje met truffelroomsaus, verrukkelijk! Het hoofgerecht was de Indonesische rundersmoor Mamamax, heerlijk mals vlees. De bediening was weer, zoals altijd, vriendelijk en attent. Kortom, een avond bij Max is ècht een avondje uit!
Leuke tent. Ziet er mooi (industrieel) uit van binnen. De bediening is vanaf het aannemen van de jassen tot het afscheid zeer correct. Het eten was eenvoudig (dat wil zeggen zonder toeters en bellen), maar zeer kundig bereid. Ik heb hier een zeer fijne avond gehad.
Prijs/kwaliteit is hier zoek. Ok, het eten is goed, maar niet spectaculair. Het heeft weinig met fusion van doen, Het is hier en daar wat opgeleukt Indisch eten. Overigens is de brigade van mening dat je Confit de Canard in de oven moet garen...
Tsja, dat water, dat is wel erg duur in Den Haag! 29 Euro voor twee kleine gangen is ook fiks aan de prijs. Ben benieuwd of deze zaak de aankomende crisis gaat overleven....
Het eten was er zeker niet slecht. Wat echter shokking was is dat wij bij het afrekenen 11 Euro moesten afrekenen voor 2 halve liters plat water. Het personeel vond het ook maar niets, maar kon er helaas niets aan doen.