KeukenInternationaal & Algemeen
Lunch
Diner

liefhbbr liefhbbr 18 mei 2012

Wat heb je ons weer heerlijk verwend Maarten, het was top! Jouw passie kunnen wij zien en proeven in ieder gerecht!! Ga vooral zo door met deze heerlijkheden!!

jories jories 9 februari 2012

Gezellige en goede bediening, mooi opgezet knus restaurant, niet te groot, sfeervol, ze nemen de tijd voor je. Erg lekker gegeten en gedronken, voor alle gerechten bij elkaar (voor, hoofd en dessert) een schappelijke prijs.

drenthma drenthma 10 december 2011

9 december weer verrast door maarten's goede gevoel voor koken. Vooraf een geurige rijke herfstsalade. Het vispotje was zeer rijk gevuld. Alles goed op smaak, goed verzorgd. Zeer attente bediening. Tot snel!

Philippus Philippus 22 augustus 2011

Na een tijdje weer eens bezocht en direct gepland om snel terug te komen naar het ontspannen restaurant waar je lekker eet en voor een zeer schappelijke prijs.De wijnen zijn ook goed(geprijsd) en de bediening geeft je het zeer welkome gevoel dat uit gaan zo leuk kan maken. Ver boven het niveau van een "buurtrestaurant". Probeer ook het Indische eten eens want dat heeft men thuis geleerd op niveau te maken.

Myryam Myryam 7 augustus 2010

Afgelopen donderdag in het pas verbouwde en opgefriste restaurantje gegeten. Ten eerste de bediening. Twee leuke jongedames, die er alles aan doen om het naar je zin te maken. Heerlijke huiswijn, maar ook hele mooie wijnen per fles. Dan het eten. Maarten staat in de keuken en tovert er de heerlijkste gerechten uit. Aanraders: het sucadeloempiaatje met verse eigengemaakte piccalilly of de lekkerste vitello tonnato als voorgerecht. Als hoofdgerecht heerlijke polderhoen met pot au feu of de mooi gebakken zeebaarsfilet op risotto, allemaal erg mooi en dan voor dat geld!! Een mooie prijs/kwaliteitverhouding. Ga vooral zo door en hou vol, wij komen zeker weer terug!!!

Geef zelf je mening over Le Mastroquet

LunchDiner