| Keuken | Israelisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Wanneer je ‘op het Scheveningse strand loopt’ trekt dit restaurant je aandacht door de ‘gezellige muziek’ en het ‘leuke personeel’. Dit is zeker ‘een leuke spot om even lekker te eten’, voor of ‘na middernacht’. Het leuke is dat deze zaak niet alleen een restaurant is maar ‘ook een soort café’. Je kan hier namelijk ook prima aanschuiven ‘voor een cocktail’. Hoewel de meesten erg positief zijn over dit restaurant, vindt een enkeling ‘de prijs te hoog in vergelijking met de kwaliteit’.
biby 4 oktober 2011 | |
Ik ben er heel slecht behandeld. Slechte bediening, sagerijnige mensen, haren in eten, geen cholodagesiroop op een dame blanche. En een bestelling op nemen en vervolgen na een half uur pas melden dat het er niet is. Ook werden de borden niet gelijk op gedient. De helf van de tafel hadden hun toetjes al op toen de andere helft hun toetjes kreeg. Ik kom hier nooit meer. |
jongejan11 26 augustus 2011 | |
Een totale flop. Bij het bestellen wordt zonder vragen een ander soort drankje gebracht. Vervolgens bij het bestellen is het niet mogelijk om een borrelgarnituur bij de maaltijd te krijgen. Er wordt alleen "diner "geserveerd. Op de kaart wordt echter geen voorbehoud van besteltijden genoemd.
geertjan1 18 augustus 2011 | |
Beding slecht, ongemanierd. Eten: carpaccio zompig en smaakloos (uit vriezer?), biefstuk ook zompig en smaakloos, ijsje erna minimaal |
rolandbreedveld 28 juli 2011 | |
Prima eten bij een een gezellige tent, leuk na een strandwandeling. Schotel Massada is behoorlijk veel en mijn vrouw is verzot op de falafel. Wij komen hier al jaren, jammer dat ze de leuke onderleggers van vroeger niet meer hebben.
Surie 26 maart 2011 | |
Heel gezellig restaurant, ondanks dat het personeel die avond met z'n 2jen waren hebben ze toch goed hun best gedaan.
Geef zelf je mening over Masada Israelisch Grillrestaurant