KeukenFrans & Internationaal
Openingstijden11.00 - 21.30 uur

AME AME 23 januari 2012

Sinds ons huwelijksdiner in de Markiezen keren we hier ieder jaar terug op onze trouwdag. Het is leuk de vertrouwde gezichten van de bediening tekens weer te zien en elke keer weer zo hartelijk ontvangen te worden. Wij genieten van de kookkunsten van Mila, die ook altijd zelf even een rondje langs de tafels maakt. Het concept van meerdere kleine gangen spreekt ons aan, evenals de bijpassende wijnen. Een aanrader!

lizette19 lizette19 20 oktober 2011

vorige week met het gezeldschap van 4 personen bij de markiezen van wassenaar gegeten.we hebben mogen genieten van 3 gangen pp. het was helemaal super!! de wijn aangeraden kregen bij de gerechten pasten er precies bij,ongelofelijk. de prijzen in verhouding waren goed! we werden zeer gastvrij ontvangen door de zeer vriendelijk bediening,die veel verstand hebben van het vak en het begrijpen.het ging vlot en het was een super avond.komen zeker terug,complimenten aan de chef!

Nollen Nollen 12 oktober 2011

De kaart geeft alleen voorgerechten + prijzen; je kan het als hoofdgerecht bestellen maar je weet geen prijs. Waarom wordt het voorgerecht genoemd? Gerecht X, groot of klein.
Er wordt gevraagd of het gesmaakt heeft, maar bij een nog halfvol bord en het antwoord: nee, niet echt, wordt er geglimlacht maar niets gedaan of gezegd. Willen ze het dan wel weten?

goudgeel goudgeel 27 juni 2011

De Markiezen. Wat hebben wij toch een heerlijke avond gehad.
Prijs kwaliteit is top. O.a. Hebben we een frisse salade gegeten met gegrilde coquilles en truffel daarna Kerrie risotto met langoustines. De chef weet wel een top risotto te maken.
Daarna super Texel lamscarre met antiboise. De wijnkaart voldoet zeker. Ruime keuze en er wordt goed geadviseerd.
Dank voor deze gezellige avond

kajgwvo3 kajgwvo3 14 februari 2011

Voortreffelijk gedineerd - en voor wat je aan verrassends voorgeschoteld krijgt bepaaldelijk niet duur.Volg vooral de suggesties van het uiterst gastvrij personeel! De geboden service is uitstekend -de bediening is snel en efficient-, de ontvangst buitengewoon hartelijk. Een gezellig, niet te chique, maar ook zeker niet te eenvoudig interieur, zeer comfortabel - en er helemaal op ingericht het de mensen naar de zin te maken. De muziek, op vrijdag om de week, is het absolute einde! Drie Zigeunermusici -viool, viola, en bas- spelen de sterren van de hemel, met het oorspronkelijke Zigeunerrepertoire zoals dat helaas nog maar zelden te horen is. Het feit dat het alleen maar strijkinstrumenten zijn -en er geen cymbaal of piano is die de ruimte daartussen opvult-, geeft een kamermuziek-achtig effect, waarin het een genot is om die drie stemmen te volgen - terwijl het ook nooit te luid wordt, mocht je niet willen luisteren. Al kan ik alleen maar aanraden om dat wel te doen - en -zo niet vaker- toch vooral op die vrijdag om de week in de Markiezen te gaan dineren!

Geef zelf je mening over De Markiezen van Wassenaer Restaurant