Je moet denk ik van grieks eten houden.
Vond persoonlijk de gehele vlees schotel naar het zelfde smaken.
Alsof men de beschikking heeft over een potje kruiden.
Niet mij ding.
Vanavond weer heerlijk gegeten.Dit restaurant is onze vaste stek.We worden altijd heel hartelijk ontvangen.Deze keer weer een heerlijke Lavraki weggewerkt en mijn partner een Mixed Grill.Binnen een half uur zaten we te eten .dus zeker geen lange wachttijd.En als t heel erg druk is,wachten we gewoon iets langer.Geen probleem.
Eerst een uur op het eten moeten wachten en dat was zeker niet de moeite waard !!
Stug en vet vlees zonder smaak
Patat vet en geen zout
Salade was een bak witte kool met wat azijn....bah
het is weer goed eten bij marathon dit is al meer dan een jaar dat heeft alles te maken met de nieuwe eigenaar die kwaliteit hoog in de vaandel heeft staan als je kritiek hebt wilt hij het ook graag horen of er wat te verbeteren valt viel mij op.de prijzen zijn niet laag maar het kwaliteit van het eten leent zich ernaar alleen ouzo(ouzo uit zo'n 2 liter fles)met ijs 4, 25 en retsina ook uit zo'n fles, een halve liter voor voor 9,50euro is echt teveel voor de rest top
We gaar er regelmatig eten omdat het eten perfect en het personeel ouderwets gezellig en zeer verzorgend is. Je voelt je koning tijdens het eten van perfect gegrild en gekruid vlees en vis.