Tjonge, Iens is niet erg bij! De Maan kreeg van de Consumentenbond (Consumentengids sep 2010, pag. 32) een 4 – echt waar, een vier – en verdween kort daarop met stille trom. In het pand zit al maanden een nieuwe eigenaar, de eigenaar van tabakszaak TotaalGemak "De Valkenier" op het Valkenbosplein. Hij is een alleraardigste hindoestaan die nu een uitstekend Indiaas restaurant heeft waar vroeger de nu verdwenen Chinees zat. Wij hebben er al verschillende malen gegeten, ook met familie en vrienden, allemaal vinden ze het geweldig goed. Een aanwinst voor de buurt.
Dit restaurant bestaat sinds koort niet meer zit nu een indies curry house in. Weet iemand misschien of de eigenarne van de maan ergens anders naar toe zijn gegaan...
Ik heb inmiddels een aantal keren gegeten in dit restaurant.
De bediening is uiterst vriendelijk en de vaste gastvrouw lijkt een fotografisch geheugen te hebben want meteen al de 2e keer werden we meteen herkend als klant.
De prijs/kwaliteitverhouding is zeer gunstig. Mijn disgenoot opteert doorgaans voor de Pekingeend Xipiën (als ik het goed schrijf) en ik watertand bij de voortreffelijke Tjap Joy met grote garnalen.
Lekker lang na-tafelen (borrelen) is geen enkel probleem en meestal kregen wij een consumptie van het huis aan geboden. (Geeft een goed gevoel)