KeukenChinees-Indisch

MauritsvdM MauritsvdM 3 december 2010

We komen hier al een paar jaar met mijn vader, die slecht ter been is. Wij worden bijzonder goed verzorgd. De behandeling is uitermate persoonlijk en je voelt je echt thuis hier.
Een absolute aanrader voor mensen die van niet al te groot houden en die een persoonlijke benadering op prijs stellen.

Proever2139 Proever2139 28 oktober 2008

Een gezellig restaurant met uitstekende serviceverlenende dames! De keuze die ik had gemaakt was voortreffelijk. Gegrilde ossehaas (zeer mals) met kipfilet en grote garnalen (perfect op smaak) in een hele lichte saus met verse knapperige peultjes, broccoli en paprika. Je kunt kiezen uit drie soorten sausen uit diverse streken. Van heel licht tot pittig.
Zelfs het dessert van ijs, was goed.
De bediening was zeer allert en zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook heb ik geproefd van mijn tafelgenoten die een traditioneler menu hadden. Hun magere babipangang was mals en sappig en krokant. Het geheel is herhaling waard.

Proever17026 Proever17026 5 oktober 2007

Their 9euro lunch menu provides good value, with a choice of soup, followed by a fried egg roll and then a choice of main and finally a coffee.
Service was very friendly, polite and fast. Chinese, Dutch and English were used fluently and interchangeably.

Fijnproever56 Fijnproever56 19 april 2006

Slechte bediening. Eten was zonder uitzondering slecht. Vet, onverzorgd, smaakloos. Nee, dit soort zaken is passé.

BGG BGG 26 november 2003

Saai, matig restaurant. Koi-karpers in een voor hun veel te klein aquarium (horen eigenlijk in een vijver, maar dat hebben onze Chineze vrienden daar niet begrepen), duf eten waarbij ook nog eens zonder pardon een hele lading saus over mijn Ti-Pan schotel ging, kort samengevat een vrij standaard Chinees.

Geef zelf je mening over Lucky Garden