6.5
6.8

Dit restaurant is helaas gesloten!

1 2 3 4 5 ouder »

Musketier57 Musketier57 29 september 2011

Eten was matig. Bediening ronduit slecht. Jongen werd ingewerkt op luide toon en ook op luide toon terechtgewezen. Was genant. We wilden graag een tafelttje aan de havenkant. Kon niet die tafels voor twee waren gereserveerd voor mensen die niet met 4 maar 6 personen kwamen. Het restaurant was bijna leeg. Zeer klantonvriendelijk. Geen aanrader.

Franciscaatje Franciscaatje 13 september 2011

Lekker voorgerecht (carpaccio), biefstuk wat aan de taaie kant. Lekkere salade. Bediening matig: dinsdagavond - restaurant bijna leeg, toch mochten we niet gaan zitten waar we wilden... toen we weg gingen was betreffende (niet gereserveerde) tafel nog steeds leeg. Vreemd.

coach coach 3 september 2011

Vrijdagavond en bijna niemand in de zaak. Prijzen zijn veel te hoog, staat niet in vergelijking tot de kwaliteit en hoeveelheid.
Prachtige locatie maar wij komen er nooit meer terug en zullen ook aan niemand aanraden.

famdebilt famdebilt 18 augustus 2011

Hier gegeten maar prijs en kwaliteit lopen teveel uit een. Het doet allemaal wat shabby aan. Het was niet schoon, vlekken op tafel. De bediening is niet geschoold in het bedienen en dat merk je helaas. Een dure avond want de prijen zijn niet mis! En het vlees van matige kwaliteit.

hepie hepie 11 augustus 2011

Op dinsdag 2 augustus met 2 personen buiten op het terras aan de haven gegeten. Een prima uitzicht, mooi vlees, maar een onmogelijke bediening. Niet veel bezoekers en een deel van het personeel heel druk met 'niets'. Drankjes tot twee maal toe verkeerd bezorgd. Gevraagd om stokbrood met boter "ik ga kijken, maar dat hebben we denk ik niet", niets meer gehoord en daarna kwam het hoofdgerecht, maar zonder de bestelde saus. Die zou nog komen, maar helaas ook niet meer gezien

bart12345678910 bart12345678910 6 augustus 2011

Wij hebben aardig gegeten. Maar wat een belabberde bediening. Ik heb werkelijk waar slechts één vriendelijk persoon rond zien lopen. De rest snauwt de klanten af, kijkt arrogant en weet niet hoe te glimlachen. Jammer, het eten is was aardig.

rotorynette rotorynette 3 juni 2011

Met 4 personen gegeten,voorgerechten:zalmmoot (was zalmhandroll met sla erin)flauw van smaak.Garnalen in tempurabeslag,smaakte naar niks,hollandse garnalencocktail met geroosterd brood,kan bijna niks misgaan,en de gourgette soep was ok.
De heren een T-bone steak 500gr medium besteld,deze was zeer onder de maat qua smaak,droog doorbakken stuk vlees,na geklaagd te hebben een entrecote gehad,deze was veel beter.
De dames hadden een argentijnse biefstuk,medium gebakken,maar was rare geworden.
De lokatie is perfect,bij de haven maar eten voor dat geld is onvoldoende,zonde.
Wachttijd was ook zeer lang,om 17.45u gaan zitten en om 20.40u pas klaar,met zeer lange tussenpozen van bediening.

weid1374 weid1374 21 mei 2011

Het is ons erg tegengevallen. Voor alleen hoofdgerecht en twee wijn waren we al 50 euro kwijt en heeeel veeeel tijd.
Na voorgerecht afgerekend en vertrokken, bediening zag ons niet staan.

freeviejanmir freeviejanmir 13 juni 2010

Wij hebben met vier personen gisteravond hier gegeten

adenheleen adenheleen 28 april 2010

Afgelopen zaterdagavond buiten op het terras genoten. Alles klopte. De bediening was super en de ambiance krijgt een 10+.
Het echte 'vakantiegevoel'.

1 2 3 4 5 ouder »