Dr. Lelykade 17
Telefoon : toon telefoonnummer(070) 350 14 70
Restaurant gegevens
Keuken : Argentijns, Bbq, Grill
Betalen :

Kenmerken : Bar, Biologisch, Per boot bereikbaar, Brand bier, Kroket, kip, friet, appelmoes, Kind vriendelijk, Kindermenu, Klassieker, Honden toegestaan, Kleurtjes/kleurplaat/spelletjes aanwezig, Gluten vrij, Groepen max. : 190, Kinderstoel, Magnetron aanwezig voor potjes, Terras, Nabij water, Vrij parkeren, Parkeergarage, Privé ruimte max. : 20, Makkelijke entree, Begane grond, Zakelijk, Rustig praten, Romantisch, Solo, Ruim opgezet, Afhalen, Rolstoel toegankelijk
Keuken open : vanaf 17:00 tot 22:00.
Chef : Williams A.
Maitre : Florian Lever Henny van Beek
Sommelier : Henny van Beek
Minimum menuprijs : €23.50
Gemiddelde menuprijs : €28.00
Huiswijn per fles : €17.20
Huiswijn per glas : €3.40
Verberg andere restaurants
Wat is Google Street View? Google Street View is een dienst die je de mogelijkheid biedt 360°-panorama-foto's te bekijken van de omgeving van restaurants. De met blauw omlijnde straten in de bovenstaande kaart kun je aanklikken met je muis. Vervolgens verschijnt hieronder de Street View! In de browser navigeer je met de pijltjes-toetsen of door de pijlen aan te klikken die op de foto's te zien zijn.
Dezelfde keukens in de buurt
Wensveen, Bbq, Grill, Internationaal, Koken aan tafel
Op 1.71 km.
Mambo, Argentijns, Bbq, Grill, Braziliaans, Caribisch, Internationaal, Italiaans, Vis, Wereldkeuken, Wijnbar
Op 1.71 km. Deze niet al te grote strandtent doet zijn Caribische origine eer aan door 'de relaxte sfeer en de gezellige aankleding met hangmatten en een open...
Bistro Scheveningen Bontje, 5.4, Bbq, Grill, Bistro
Op 2.10 km. Geef ook je mening over deze bistro of word proever en vul een proefformulier in!
Bontje, Bbq, Grill
Op 2.10 km.
Nalu Beach, 7.2, Bbq, Grill, Internationaal
Op 2.11 km. Als je eens iets anders wilt dan de massagerichte strandtenten, dan zit je hier goed. 'Het concept lijkt hip, het bijbehorende hippe publiek heeft...
Le Borsalino, Bbq, Grill
Op 2.12 km. Voor mensen met grenzeloze honger is het in deze ‘gezellige tent’ goed toeven: onbeperkt barbecuen, steengrillen, gourmetten of spareribs eten....
Sinai, Bbq, Grill, Egyptisch
Op 2.14 km.
Echnaton, Bbq, Grill, Egyptisch
Op 2.18 km.
Restaurants in de buurt
La Stella Marina, Mediterraan, Vis
Op 0.03 km. Aan de haven, met uitzicht op zee en bijbehorende jachten, ligt dit ‘typisch Scheveningse’ Italiaanse restaurant. In ruime hoeveelheden komen...
Waterproef, 8.3, Frans, Wereldkeuken
Op 0.04 km. In een ‘opmerkelijk pand’ met ‘prachtig uitzicht op de Scheveningse haven’ kun je terecht voor een ‘spannende en lekkere gerechten’....
The Harbour Club/ The Steak Club, 7.3, Internationaal
Op 0.05 km. ‘Heerlijke oesters’ bijvoorbeeld, die je natuurlijk nuttigt met een glas ‘lekkere champagne’. De fruits de mer zien er niet alleen...
Golden Duck, 7.8, Chinees
Op 0.06 km. 'Het menu is nog nooit veranderd, maar waarom zouden ze ook?' Volgens de meerderheid eet je hier 'erg goed en echt Chinees', bijvoorbeeld...
Raar, 7.4, Frans, Internationaal, Wereldkeuken
Op 0.07 km. Raar is bijzonder mooi gelegen met het uitzicht op de jachthaven van Scheveningen, ‘De hoge ruimte met een entresol is trendy ingericht met...
At Sea, 8.3, Frans, Mediterraan, Vis
Op 0.18 km. Dit trendy en strak ingerichte restaurant kan zich al bijna met de klassiekers meten, zeker als ‘de puntjes op de welbekende 'i' zijn gezet’....
Toek Toek Thais Restaurant, 7.7, Thais
Op 0.24 km. Het is ‘misschien niet een groot restaurant, maar het is er verschrikkelijk gezellig’. De chef en de eigenaar ‘doen er alles aan om hun...
Cijfers op basis van 10 Proefformulieren
Meningen van proevers samengevat
Op goede locatie gelegen gezinsrestaurant met op de kaart ‘natuurlijk veel vlees’. Ossenhaas, malse lamskoteletjes: ‘alles is goed bereid’. Daarnaast vind je hier een ‘superverse saladbar’ en ‘vriendelijk personeel’ in een ‘drukke, gezellige sfeer’. ‘Wij komen hier zeker terug!’
Verdeling van de 46 meningen
Wat wil je doen?
Geef je Mening in een kort commentaar -
(uitleg)
Vul een proefformulier (met cijfers) in -
(uitleg)
Tip een vriend(in) met een mailtje
Voeg toe aan je Favorieten
Tip op:
dhr van wijs - Na lange tijd hier niet meer geweest te zijn, waren wij met zijn drieën afgelopen zaterdag weer terug in dit warme, sfeervolle restaurant.
Toen wij binnen kwamen, werden wij, snel en vriendelijk ontvangen door één
van de personeelsleden
Ondanks dat wij aan de late kant waren, en het druk en gezellig was, werd ons aangeboden een drankje aan de bar te komen doen.
Ondertussen werd er een mooie tafel gereed gemaakt aan de raam kant met uitzicht op de haven.( jammer dat het altijd zo donker is in de haven)
We werden begeleid naar tafel en daar werd ons uitgelicht dat er een ruim salade buffet aanwezig was, deze onbeperkt is, als u een hoofgerecht kiest.
De keuze aan garnituur is ruim.
Op advies, heb ik een Argentijns Ossenhaasje besteld, met roquefort saus, Mijn zoon had de T-bone,mijn vrouw wilde graag vis, en heeft zich laten verrassen met diverse soorten.
Een prima keuze aan huiswijn er naast en smullen maar.
we zijn vaker hier geweest maar helaas was de laatste keer niet zo'n succes, maar na vanavond kom ik van die mening terug.
De sfeer is weer helemaal terug en het eten is weer over heerlijk.
Het was weer ouderwets gezellig, ik wil dan ook vanaf deze plaats het personeel bedanken.
Wij komen snel weer terug
Niet OK?
coltie08 - DRAMATISCH, geen andere woorden voor. Wij zijn op valentijnsdag hier wezen eten. Tenminste een poging gedaan tot want na 2,5 uur waren we niet verder dan het voorgerecht. Dat het drukker is op 14 feb ok, maar na 45 minuten
werd er pas opgenomen wat we wilden eten. Het voorgerecht kwam binnen 15 minuten maar toen gebeurde er echt niets meer...ook de borden werden niet weggehaald pas na 30 min. En als je vraagt waar je eten blijft krijgt de klant de schuld dat iedereen om 19.00 komt op valentijnsdag..Naar mijn idee hebben ze dat zelf in de hand. Wij zijn dan ook weggegaan zonder een hoofdgerecht gegeten te hebben en we waren niet de enige! Wij gaan hier nooit meer terug!
Niet OK?
Proever55722 - Jammer was hier al een paar keer wezen eten en toen was het top maar ben hier al een tijd niet wezen eten. Het gaat nu wel heel snel achteruit. Als je een drankje wilt bestellen duurt dit eeuwen.En als
je het dan krijgt zit het in vieze glazen. Ook is men niet erg vriendelijk zeker die oude man in de bediening is zeer vervelend. Het eten is niet super en had dan ook meer verwacht aangezien ik hier al een paar keer heb gegeten. Een van mijn gasten heeft s'avond buikkrampen gekregen en zij vertelde mij dat zij het vermoede had dat dit door de salade bar was veroorzaakt die er niet al te fris uitzag. U begrijpt hier komen wij zeker nooit meer terug. Het is een schande!!
Niet OK?
Proever76264 - Op goede locatie gelegen gezinsrestaurant met wisselende kwaliteit maaltijden. Vriendelijke bediening die helaas af en toe vergeet een bestelling door te geven. We zijn hier nu een aantal keer geweest: omdat we de afgelopen twee keer meer dan een uur
moesten wachten op de hoofdmaaltijd, zijn we gestopt hier te komen.
Vlees is prima, maar niet uitstekend. Af te raden zijn de vismaaltijden, die flauw van smaak en soms niet eens geheel gaar zijn. Prijs is redelijk: reken op 60-70 euro voor twee personen, drie gangen.
Niet OK?
Proever57246 - Ik heb afgelopen weekend met vrienden hier gegeten. We hebben een echte ouderwetse topavond gehad! Vriendelijk personeel en zalig eten! De saladebar is supervers en alles smaakte even lekker!
Wij komen hier zeker weer terug!!
Blader door alle meningen
smullenmaar - Aantal weken geleden gegeten met vriendin. Bediening was ronduit joviaal alsof we er al jaren kwamen?! Vond ik niet prettig. Beiden hadden we de steak maar die was matig. Veel zeen en rood ipv rose. Als groente een maiskolf erbij
en wat patat. Totaal niks bijzonders. Ga hier nooit meer terug. Te massa, te commercieel, vervelende bediening en matig eten.
Niet OK?
henk Verbiest - Beste mensen, Toevallig zat ik jongstleden zondag naast het tafeltje de vorige schrijfster. Wat een zeur is die Sandra zeg. Ik kom zelf al sinds 1996 bij Los Rancheros en het was ook zondag zoals gewoonlijk weer helemaal
top. Het eten was goed en de bediening was aardig en behulpzaam zoals altijd. Er kan natuurlijk altijd iets misgaan maar ik kan me niet voorstellen dat ze bij Los Rancheros geen lamskoteletjes kunnen klaar maken en dat zelfs niet na drie keer als ik Sandra moet geloven. Ze zal haar dag wel niet hebben gehad want volgens mij zaten de andere mensen aan haar tafel wel lekker te eten. Beste mensen van Los Rancheros ga gewoon door waar jullie mee bezig zijn want je kunt het tenslotte niet iedereen naar de zin maken. Tot de volgende keer!
Groeten Carla
Niet OK?
Proever72110 - Als enige van het gezelschap van 4 personen bestelde ik de lamskoteletjes. Terwijl mijn tafelgenoten van de ossehaas genoten, kreeg ik het mes echt niet door mijn vleesgerecht. Op mijn verzoek kreeg ik zonder problemen een andere portie die in
eerste instantie niet medium was gebakken (dus weer teruggestuurd), zodat ik daarna eindelijk dacht te kunnen genieten van mijn koteletjes. Helaas, ook deze portie was niet om te eten. In plaats daarvan bestelde ik dan ook maar een ossehaasje, die wel behoorlijk mals was. De bediening bestaat uit ofwel heel aardige ofwel chagrijnige en niet-capabele mensen. Dat een serveerster een bakje warme saus over iemands bord liet vallen kan gebeuren. Bij het bestellen van frisdrank wordt deze geserveerd zonder het flesje erbij en als het een tonic betreft is een schijfje citroen met een stamper iets waar je eigenlijk niet om hoeft te vragen... Voor de rest is de prijs/kwaliteit verhouding niet best. Dat de kok even uit de keuken komt om te zien wie niet tevreden is over over de mislukte lamskoteletjes (overigens geen excuses van hem; wel van de eigenaar) is wel aardig, maar het had ze gesierd als ze mijn biefstukje niet op de rekening hadden geplaatst of als de koffie van het huis was geweest. Tenslotte had ik een teleurstellende solomaaltijd achter de rug (mijn gezelschap was allang uitgegeten toen ik nog moest beginnen!)
Ik ken vele andere Argentijnse restaurants waar ik veel lekker heb gegeten. Naar dit restaurant kom ik dan ook niet meer terug.
Niet OK?
Proever72072 - Gisteren hier met z'n 7'en gegeten (afgaand op de eerdere positieve beoordelingen van Iens). Bij de mixed grill werd aan tafel geflambeerd. Nou ja: 1 vlammetje en dat was het. Twee steaks moesten worden teruggestuurd omdat ze koud waren, een
sparerib moest worden teruggestuurd omdat deze was aangebrand en de gamba's bij de Surf en Turf waren ronduit smerig. Moet zeggen dat het snel was hersteld, maar bezorgt wel ergernis. Ik ga hier in ieder geval nooit meer naar terug.
Niet OK?
Proever54974 - Los Rancheros heeft mijn hart gestolen.
ik ging er laatst weer een keer eten met een date en had gereserveerd voor een romantisch knus hoekje, had het personeel helemaal geregeld, eerst een lekkere cocktail aan de bar, daarna aan het
knusse tafeltje, personeel was heel goed, zowel keuken als bediening. het voorgerecht was top ik had een carpaccio en mijn date een trio van vis was heerlijk daarna had ik een overheerlijke dorade met kreeftenjus (wat opvalt dat ze dit soort gerechten hebben en dus al een niveau boven steakhouse zijn) en mijn date een vangst van de dag dat was een victoriabaars met zeevruchtensaus en was overheerlijk, perfecte quison van de visjes leuk was de roergebakken groenten hadden ze uitgestoken in hartjes vorm heel leuk en toepasselijk, goed gedaan koks. het dessert hadde ze ook met allemaal hartjes een grand dessert van gemaakt. kortom helemaal super. bediening was echt goed en de kwaliteit van he eten verdient heel veel waardering van ons, daarna was op verzoek een taxi gebeld en werden we naar huis gebracht. Ze hadden bovendien een hele lekkere witte chardonney, tiempo noemde ze het.
ik zou dit voor iedereen aanraden want ze bieden een heelgoed gevuld avondje uit. en straalt ambitie uit het hele plaatje (het is allang geen simpel steakhouse meer maar heel goed restaurant)
mvg
Blader door alle meningen
Proever61940 - Bij het binnen stappen werden wij gelijk begroet en naar een leuk tafeltje gebracht. Na even gekeken te hebben op de uitgebreide kaart hebben wij een lekkere fles wijn besteld en een flesje water met bubbels. Goed gegeten mijn vriendin
had vooraf kalfsbil met tonijn mayonaisse en mosselen in argentijnse wijn en ik had gamba's in tempora en de dagvangst van zeeduivel zeer lekker dit op aanbeveling van de bediening die weet waar ze over praten. Mijn vriend had een t-bone van 500gr super zij hij en mijn vader een lomo 300 rare met vers gebakken champignons en uitjes iedereen zat dan ook lekker te smullen van dit alles. Daarna kan het dessert natuurlijk niet ontbreken en de tiramisu,dame blanche, vers fruit en de geflambeerde banaan waren dan een goede afsluiting van het geheel. Nog lekker een kopje koffie met een liqeurtje. en uitgezwaait worden door het personeel wat wil een mens nog meer. Leuke zaak, lekker druk, goede bediening en lekker eten.
Niet OK?
Proever50219 - Je moet inderdaad wat toeren uithalen om de aandacht van de bediening te krijgen die overigens wel vriendelijk is. Mijn man had mosselen die vreemd smaakten en roken. Hij heeft daags daarna nog flink last van de mosselen gehad. Ik
had vlees en dat ging wel. Maar geen restaurant waar we nog eens heen zullen gaan.
Niet OK?
Proever55722 - super gegeten echte lekker alles ziet er goed uit en is lekker vers dit is voor mij een top avond. En niet te vergeten als je op het terras zit heb je mooi uitzicht over het water met prachtige zeiljachten
erg romantische met kaarslicht.
Niet OK?
Proever55395 - de eerste keer dat ik hier heb gegeten gaf al een goede indruk.
maar dat is al die andere keren ook zo gebleven. nu ook een keer in de lunch daar geweest, dat is ook helemaal geweldig! blijf zo doorgaan
Niet OK?
Proever57886 - Vrijdag 4 mei j.l. heerlijk gegeten en een uitstekende bediening. Wat ik zelf wat minder vind is dat alle garnituur extra besteld moet worden en zo de rekening aardig oploopt, zeker bij deze kleine porties. Verder een prima avond gehad
en voor herhaling vatbaar.
Blader door alle meningen
Proever54974 - ik ben samen met mijn vrouw en 2 kinderen 2e paasdag heel uitgebreid wezen lunchen. Het was overheerlijk en met het zonnetje met fantastisch uitzicht op de gezellige bootjes het was echt geweldig ga zo door
Niet OK?
Proever58599 - in 2 woorden:: Geweldige avond!!!
Mijn vrouw en ik hebben echt een hele leuke avond gehad.
alles was goed!!
de bediening, het eten en de uitstraling van het restaurant!!
Bedankt jongens en meiden!!!
Jullie zien ons snel nog een keer!!!
Houden zo!!!
Zo te zien vanavond zijn
jullie een echt team
Proever54974 - zondag :: 10 maart 2007
toen we daar aankwamen werden we hartlijk begroet door de goede bediening.
we werden naar de garderobe gewezen.
daarna werden aan een heerlijk tafeltje gezet aan het raam.
we waren met ze 6 . we kregen gelijk de
menu kaart en de drankjes werden meteen opgenomen.
even later kwam er een vriendelijk jonge dame net lang zwart haar de bestelling opnemen. ze had super leuke oorbellen in : ( playboy)
na ongeveer 15 min kregen we het voorgerecht.
me 3 broers hadden de kippenvleugeltjes , me vader had de noorse garnalen en mijn moeder en ik hadden samen een lekker grot bord met carpaccio.
het was overheerlijk.
na ongeveer een half uurtje kregen we het hoofdgerecht.
( we konden zelf kiezen hoelaat we dat gerecht wilden hebben)
mijn 2 jongste broertjes hadden samen 3 spareribs, mijn oudste broer had een overheerlijke t-bone. Mijn moeder ging voor de zwaardvis met garnaalsaus en mijn pappie koos de overheerlijke Ossenhaas van 300 gram. en ik.... ja ik had een heerlijke Krokante kip
na het hoofdgerecht kregen we nog nog een heerlijke toetje,,,
2 surprice desserts. en 2 kinderijsjes en 1 gemengd fruit en een irisch coffee.
Toen we weggingen werden heel vriendelijk bij de deur een hele fijne avond toegwenst door de keuken omdat de bediening het te druk had.
hele vriendelijke mensen de hele avond door.
we komen zeker terug,
Niet OK?
Proever57393 - Eten is prima, hoeveelheden zijn ruim (zeker de voorgerechten). Helaas viel de bediening erg tegen. Komen wel erg vaak aan je tafel op momenten dat het niet nodig is. Als je wel iets wilt bestellen moet je de aandacht trekken
met zwaaien. De serveerster mocht alleen de drankjes opnemen en brengen, misschien een beginner dus op zich geen probleem. Alleen het is dan wel fijn als ze een collega roept die ons eten kan opnemen. Nu moesten we alsnog een ober zien aan te spreken/ zwaaien. Dat vonden wij niet zo netjes. Al met al: het eten is prima, de service matig tot slecht en het decor prima. Ik zou zelf niet zo snel meer terug gaan.
Niet OK?
Proever55722 - Ben hier nogmaals ( afgelopen zaterdag 10 feb) eens gaan eten met mijn vrouw nadat ik hier was geweest met een goede friend. Bij aankomst een stampvolle zaak gezellig. Gelijk kwam er iemand naar ons toe om te vragen of
we hadden gereserveerd.Nee was het antwoord, geen probleem we hebben nog een mooi tafeltje voor U. Super gegeten en mijn vrouw heeft al gezegt hier vaker te willen komen. Nou tot de volgende keer het was weer super complimenten het is hier niet voor niets zo druk.
Blader door alle meningen
Proever56654 - Serveerster wilde mij alvast laten bestellen voor andere tafelgenoot die er nog niet was. Nadat er daarna 20 keer gevraagd was of alles smaakte en in orde was voordat we een hap hadden kunnen nemen kwamen ze niet meer toen
we uiteindelijk begonnen waren , vrij irritant.
Het eten zelf was vettig en ranzig, smaakte wel ok.
Proever55829 - ik ben een graage fijnproefer,
afgelopen weekend ben ik dan ook eens bij jullie naar binnengestapt, het was erg vol, na vriendelijk ontvangen te zijn geworden, heb ik eerst met mijn vriend gezellig een drankje aan de bar gedronken, onderhand
werd ons verteld hoe de menu kaart in elkaar zat, en kregen we advies van een jongen achter de bar. Na ons drankje aan de bar, werden we door een medewerker netjes mee genomen naar een mooi tafeltje wat gesitueerd was aan de haven.mooi uitzicht over de bootjes van de haven.
De tafel was zeer netjes opgedekt met linnenservetten en een mooie rode loper, wij zijn rustig gaan zitten bij een mooi kaarslicht.
De menukaart die wij te zien kregen is zeer uitgebreid, daarbij hebben zij ook nog een mooie speciale viskaart met diverse visgerechten.
uiteindelijk ging mijn vriend voor een mooie malse ossenhaas en ik ging voor een geadviseerde visschotel van verschillende specialiteiten. Na begonnen te zijn met een luxe broodmandje kregen wij vrij snel ons hoofdgerechten al!
De bediening kwam eventjes later netjes vragen of het naar wens was, dat was het zeer zeker! De vis was mooi gebakken in de roomboter en afgemaakt met een stukje tonijnfilet heerlijk gegrild op echte houtskool, net als de ossenhaas van mijn vriend.
Na ons buikje rond te hebben gegegeten hebben wij ons een surprisedessert laten adviseren.Dit is een mega dessert, met verschillende lekkernijen uit eigen keuken en afgemaakt met vers fruit en ijs.
Ik heb mij niet snel laten adviseren maar mensen het is echt een aanrader als je niet snel kan kiezen, de bediening heeft er verstand van en de keuken is ontzettend goed, wij komen snel terug. Een dikke duim en een groot compliment. Tot snel!
Niet OK?
Proever55722 - lekker gegeten zeker het vlees is top grote stukken zelf in te vullen hoeveel van 200gr / 700 gr ik en een friend van mij zijn voor de 500gr gegaan. ik een lomo en mijn friend de t-bone lekker mals
en goed gegrild. ik wist niet dat ze dit op echte houtskool deden. en ik ben dan ook even wezen kijken bij de keuken want hier kun je zien hoe je eigen vlees word bereid want alles is open. bedining is goed en weet waar ze over praten leuke jonge mensen die snel en vakkundig allles voor je regelen.Top jongens ja zo door.
Niet OK?
Proever55287 - Goede maaltijden en een goede bediening. De steak was ook echt een steak: fors en goed medium bereid. De bijgerechten zoals salade, aardappeltjes en dergelijke zijn gewoon goed, en de saladebar is ruim bemeten. Prima om eens langs te gaan!
Blader door alle meningen
Proever55481 - Service friendly but not knowledgable about dishes nor wine. They asked for EU1.20 for tap water even though we had ordered a bottle of wine which came opened to the table. Wrong food was brought, meat very tough. Once was
enough.
Niet OK?
Proever55421 - Ik ben via iens aan dit restaurant gekomen. Ik ben op zoek gegaan naar een goed restaurant voor Kerst in scheveningen. Met kerst met 10 meiden hier wezen eten en ik moet je zeggen het was echt top,top.Bij binnenkomst kwam
de geur van echte kerstbomen je tegemoet en de kerstman zat lekker onderuitgezakt bij een brandende haard. Leuke bediening en het eten was echt goed wij hadden dan ook het kerstmenu gegeten 6 gangen. Nou dat verwacht je niet van een argentijns restaurant. Lekker beginnen met een Kir en vers afgebakken brood, het vlees was goed gegrild en was zeer mals en dan niet te vergeten een grand dessert lekker,lekker ik hoorden van de bediening dat deze lekkernij door de koks zelf word gemaakt, nou dat proef je dan ook meteen.Dit is een restaurant die weet hoe het moet lekker eten leuke sfeer en een goed en correcte bediening Toppertje
Niet OK?
Proever9525 - duidelijk miskent! we hadden niet gereserveerd en konden nergens meer terecht. Hier werden we heel vriendelijk ontvangen door een fantastische bediening (jonge jongen, donker haar, goede bediening!). We hebben heerlijk gegeten en gedronken. een goed weekmenu! sfeer is heel gezellig,
ook aan het water! Op en top genieten!
Niet OK?
henk Verbiest - Ik ben hier een jaar of 5 geleden eens geweest en er is veel ten goede verandert met wat ik mij van destijds herinner. In eerste instantie herkende ik het restaurant eigenlijk helemaal niet want het is helemaal
verbouwd en er is een mooi terras aan het water. Daar zat weliswaar nog niemand maar dat komt vast straks wel met het mooie weer. Ik was samen met mijn vrouw en ik heb echt lekker gegeten. Ze hebben een zéér uitgebreide menukaart met ook nog eens een aparte vismenukaart. De kwaliteit was echt uitstekend en de gerechten die we hebben gezien waren ook mooi opgemaakt op het bord. Je kunt zien dat daar veel aandacht aan wordt besteed. We komen hier zeker terug.
Niet OK?
Proever43606 - Twee keer gegeten. De eerste keer waren we verrast door de kwaliteit van het eten (vooral de gegrilde tonijn was super) en de gezellige sfeer. We besloten er dan ook een kerstdiner te nemen. Helaas viel dat ons erg tegen.
Het eten smaakte erg supermarktachtig: smakeloos, opgewarmd... Ook was de sfeer niet bepaald feestelijk. On top of that zaten we aan een tafeltje dat op de tocht stond. Merry Christmas...
Blader door alle meningen
Proever23721 - Wij hebben hier een aantal malen gegeten en het vlees is echt super goed, welke grootte of dikte je ook neemt.
Minpuntje vind ik dat de bediening je wel erg in de gaten houdt; zodra je je glas leeg neerzet komen
ze al aangelopen om te vragen of je nog wat wilt drinken. Een beetje meer privacy mag dus wel wat mij betreft. De bediening is wel vriendelijk.
En ja, wat eerder opgemerkt is daar sluit ik me bij aan: gebakken aardappeltjes zijn helaas gefrituurde aardappelschijfjes en de saladebar is okee maar zou wel wat gevarieerder (en dus lekkerder) mogen. Maar waar je voor komt - het vlees - is echt prima. Jammer dat je voor wat betreft de rest op je bord genoegen moet nemen met het genoemde.
Niet OK?
Proever2139 - Sinds lange tijd, 1980, niet zo goed Argentijnse vleesmaaltijd meer gegeten.Wel vaker bij een Argentijnse grill binnengestapt maar nog kwaliteit nog kwantiteit konden het etiket Argentijnse steakhouse waarmaken.
Het voorafje van warme gamba's met een heerlijke saus en lekkere gemengde
salade was al voortreffelijk.
De T-bone Steak van een pond was geweldig. Exact zoals het hoort. Black and Blue. Dichtgeschroeid, mals en goed rood (als u wilt kan het ook doorbakken of medium natuurlijk (zoals mijn tafelgenoten hun vlees aten). Een goed stuk vlees zonder al teveel bot.
Helaas zou ik persoonlijk nog wat meer variatie bij de saladbar willen zien zoals bijvoorbeeld niet al te gaar gestoomde groene of sperziebonen en bijvoorbeeld een macaronisalade erbij en wat meer variatie van verse salade zoals rode sla. Maar goed het zijn dan ook gratis bijgerechten waarvan u zoveel mag eten als dat de buik toelaat.
Net zoals de bij te bestellen bijgerechten van gepofte aardappel tot frieten en heerlijke gekruide en knapperig gebakken aardappelblokjes.
Het nagerecht was dan niet helemaal zoals stond vermeld, crocanti. De koekjes bij het ijs waren niet geheel krokant meer, maar goed bij de Argentijn gaat het om zijn vleeswaren en die waren van ons alle drie verschillend maar wel voortreffelijk!
Tevens fantastische plaats bij het raam met uitzicht op de bootjes. En de bediening was snel, correct en zeer vriendelijk en kon zelfs meegaan met grapjes. Ik ben na meer dan 20 jaar weer terug bij een goede Argentijn waar ik zeker meer te vinden zal zijn!
Niet OK?
Proever14196 - sfeer prima, beetje koud in de zaak, brrr, vleesgerechten 100%OK, saladebar zeer matig, lege bakken, veel hetzelfde, aankleding en presentatie maaltijden matig. gebakken aardappels blijken frituurschijfjes, ofwel platte patat, dat verwacht je niet, dankzij het zeer lekkere vlees en
vis, toch in zijn totaliteit wel redelijk, maar gezien de prijs van de gerechten.... een tweede keer zal niet volgen.
Niet OK?
Proever12464 - Ik ben hier met een groep van 90 man naartoe geweest en werd ongeloofelijk slecht behandeld. Manager is niet alle afspraken nagekomen en deed heel aggressief. Het was een internationale groep mensen en er werden door de manager
mensen van mijn groep beledigd omdat ze buitenlands waren. Ik kom hier echt nooit en raadt niemand aan om hier veel geld uit te geven. Iets meer service had gekund. Een van mijn gasten vroeg om een extra stoel omdat ze ziek was, maar dat mocht niet omdat ik er maar x had gevraagd, terwijl de rest van de restaurant de rest van de avond leeg was. Ik ben echt nog nooit ZO slecht behandeld in een restaurant.
Niet OK?
Proever7318 - afgelopen donderdag 11-09-2003 aldaar gegeten met mijn moeder het eten was zeer goed met name de Beef the Limo 300 gram is een aanrader... ook het voorgerecht Argetijnse Ham met meloen is heerlijk.... Het was rustig in het restaurant
maar toch sfeervol met het blik in de haven..
Een aanrader.....
Blader door alle meningen
martin Bruijn (cai-opleidingen) - Vandaag eens een bezoek gebracht aan Los Rancheros. Viel toch wel tegen gezien eerdere meningen van anderen. Kruidenboter zonder boter en weinig kruiden. Voorgerecht Argentijnse Chorizo worstjes leken meer op sausijjsjes (5), Empenadas waren
niks (5), Kippensoep te zout (4, ja dat zou best kunnen zei de serveerster! Toch mooi wel op mijn rekening gezet!), Hoofdgerecht Entrecotes + Ossehaas. Prma klaar gemaakt (8), jammer dat mijn buurman 2x entrecotes had en ik 2x ossenhaas, tewijl we hetzelfde bestelde. Gepofte aardapel (3 besteld) werd ook mooi door mijn neus geboord (2 geleverd). Toejes (chokolade taartje met truffel aardig (7.5), crepe suzette matig (5.5), Geroosterde banaan okee (6.5), Mango met Tequilia en vreselijke goedkope spuitslagroom (5). Koffie okee (7.5), Helaas gee koffiegarnituur. Rode Merlot wijn (Goyenechea, 24 euro) beetje dun (7). Bediiening was slecht (5), onopletttend, gerechten verkeerd, bestek kon je zelf neerleggen, vraag om wat chocolaatjes te brengen wel positief beantwoord maar niet gebracht. Prijs/kwaliteit 390 euro/9 personen x 3 gangen = 14 euro per gang. Niet echt goedkoop (6.5)
Sfeer niet echt uitnodigend om hier weer terug te komen (5). Jammer, wel aardig uitzicht op de jachthaven.
Niet OK?
Proever4536 - Was afgelopen week met een groep buitenlandse gasten op pad.
We deden o.a. die week Los Rancheros aan. Prima zaak en uitstekend geschikt voor een gezelschap van 160 man. Kwaliteit eten goed met een prima bediening. Bij goed weer prachtig overdekt
terras aan de jachthaven. Zeker voor buitenlanders een unieke locatie
Niet OK?
- Ik heb afgelopen zaterdag bij Los Rancheros gegeten en we hebben het prima naar onze zin gehad. Mijn vriend had een ossenhaas die erg lekker en zeer mals was zelf had ik lamskoteletten en dat was zoveel dat ik
het niet op kreeg en dat ik er een af heb gestaan aan mijn vriend. Vooraf hadden we beide gerookte zalm met meloen hetgeen ook erg lekker was. Een lekker flesje huiswijn erbij wat wil eenmens nog meer? De avond kon voor ons niet meer stuk. Erg leuk uitzicht op de jachthaven en het terras van Los Rancheros waar het zaterdag jammer genoeg te koud voor was maar waar we zeker deze zomer met lekker weer terecht zullen komen. Erg gezellige en vlotte bediening en echt een aanrader voor mensen die van gezelligheid en een lekker stuk vlees houden.
Niet OK?
- In een woord geweldig. Ik heb hier vorig weekend met 9 personen gegeten om mijn verjaardag te vieren en we hebben echt een geweldige avond gehad. De bediening is eenvoudig maar wel erg behulpzaam en ook gezellig en de
kwaliteit van het eten was echt prima. Met name het vlees was van echte topkwaliteit (zelden zulk vlees gegeten!!). Alle mensen van mijn gezelschap hebben het naar hun zin gehad en ik kom dan ook zeker snel terug.
Niet OK?
- Ik heb gisteren samen met mijn vriendin bij Los Rancheros gegeten en ik heb een top avond gehad. Lekker vlees en prettige informele bediening ga zo door!
Blader door alle meningen
- De kwaliteit van de gerechten is matig. De inrichting van deze zaak is echter de grootste afknapper: zelden zo'n ongezellige, kille en saaie entourage meegemaakt.
Niet OK?
- nee sorry, ben hier nu 2 keer geweest en het is er niet echt druk, er is geen sfeer en de bediening maakt er ook niet echt iets van ( misschien komt het omdat het meisjes zijn van
15 met teveel goud om ), de gepofte aardappel is lekker en de zelfgemaakte appeltaart ! houd dan echt op ! jammer !
Niet OK?
- Mijn vriend dacht me romantisch mee te nemen naar Los Rancheros. Helaas zag de Argentijn er niet zo sfeervol uit als verwacht. De witte stenen vloer maakte het geheel vooral heel kil en de witte verlichting maakte het er
al niet beter op. Gelukkig zaten wij bij het raam met uitzicht op de bootjes van de haven en dit maakte alles wel goed. Als je alleen een hoofdgerecht neemt met ossehaas: dit is inderdaad goed. Wij hadden als voorgerecht gegrilde gamba's (die wel lekker waren, maar het bord was niet echt leuk opgemaakt) en carpaccio (deze was nog half bevroren en verder ook niet bijzonder). We hadden een tafel gereserveerd om 9 uur en dit is waarschijnlijk laat voor dit restaurant, want voor de saladebar betekent dit OP=OP. Je mocht de laatste resten maiskorrels uit de bakken schrapen. Het vlees was dus goed en mals. Het toetje (appeltaart met ijs) was ook erg lekker. Je kon geen glas rose bestellen, alleen een hele fles, vrij apart. Tenslotte vind ik 106 euro bij de argentijn voor 2 personen behoorlijk aan de prijs.
Niet OK?
- Als je een leuk avondje uit eten plant met je vriendin, dan is dit wel een tegenvaller. Los Rancheros is een aardig tentje voor een snel hapje na een dagje scheveningen, maar verder niets meer. Ik vond het een
soort leuk aangeklede, veredelde macDonalds, waar je meer kunt krijgen dan burgers.
Het eten is overigens wel lekker, maar de verhalen van "bij de Argentijn krijg je superporties" zijn hier niet van toepassing.....
Niet OK?
- Prima restaurant met gezellige en ongedwongen sfeer. Top kwaliteit vlees en goede Argentijnse wijnen.
Blader door alle meningen
- Heerlijk gegeten gisteren. De steaks zijn groot en super lekker. een echte aanrader voor vleesliefhebbers want ik heb zelden zulk supervlees gegeten!