Proever62834 18 december 2011 | |
Gezellig rest aurantje, wel erg donker, menukaart is bijna niet te lezen als je niet onder een lamptafeltje zit. Inderdaad ook 1 erg attente en vriendelijke serveerster, die meteen met extra kaarsen aan kwam zetten toen ik meldde dat ik het menu niet kon lezen. Voorgerecht heerlijk, maar. Hoofdgerecht matig (vis) en gepofte aardappel erbij had duidelijk al veel te lang gestaan, was echt niet lekker. We kregen wel meteen de thee van het huis. Kortom: ik zie toch wel een reden om het nog eens te proberen, zeker de voorgerechten (linzensoep)! |
Anne_070 6 augustus 2011 | |
Er is sinds een tijdje een nieuwe kok en die maakt er een potje van. Altijd heerlijk gegeten hier maar onlangs een uur moeten wachten (kregen wel keurig korting) maar gisteravond kregen we na 45 minuten ons eten lauw (had wellicht te lang staan wachten). Toen was voor ons de maat vol, helaas want het was altijd een heerlijk restaurant! |
a.massing 4 februari 2011 | |
Ik ben het niet eens met de samenvatting, want er staan weldegelijk "culinaire hoogstandjes" op de menukaart: zoals salades en groenteschotels. En het personeel is "bijzonder attent", da's namelijk een voorname reden waarom ik hier regelmatig kom! |
tina123 15 december 2010 | |
OK op een mooie plek en het ziet er gezellig uit, eten is lekker en de prijs kwaliteit verhouding ook alleen vind ik de bediening niet attent genoeg! Vergeten worden is niet leuk en een tafeltje aan het raam vragen en dan te horen krijgen dat het niet kan omdat alles gereserveerd is, vervolgens blijven al die tafeltjes leeg. Jammer, dit had voorkomen kunnen/moeten worden. |
mmas 13 augustus 2010 | |
De kaart hier is al jaren hetzelfde en niet erg uitgebreid. Maar dat hoeft ook niet: als je eenmaal de gemengde grillschotel hebt geprobeerd (hoofdgerecht voor tenminste twee personen), wil je niets anders meer! Super kwaliteit vlees en de prijzen hier zijn laag. Er werkt een zeer aardige serveerster. De laatste keer werden we helaas bedient door een ander meisje, dat niet eens de tafel schoonmaakte na het afruimen van de vorige gasten en totaal niet opmerkzaam was. Helaas dus een minpuntje. |
angelaR 29 maart 2010 | |
Ze hebben niet een hele uitgebreide menukaart, maar de keren dat ik er heb gegeten was het heerlijk. De bediening is vriendelijk en goed aanwezig. De prijzen zijn leuk. Wat ik erg leuk vind is het thema, mediterraans en dus ook keuze hebt in bv verschillende broodsmeerseltjes, zowel knoflooksmeersel, als hummus, tapenade enz...niet al te groot, lastig voor grote groepen. Locatie is leuk! Wel van te voren reserveren op uitgaansavonden, want hij zit snel vol. |
radhinha 22 december 2009 | |
Na lange tijd weer een geweest en de kwaliteit van het eten viel mij erg tegen. Ik had een kip kerrie stoofpotje, niet te eten... |
Mika 17 juli 2009 | |
Oja, en zeer goed geprijsd!! |
Mika 17 juli 2009 | |
Wat een aangename verrassing! Op het (volle) terras, op een zonnige donderdagavond, erg lekker gegeten van een leuk uitziende + gevarieerde kaart. Ook nog eens correcte, leuke, vriendelijke/beleefde bediening. Woon al jaren in Den Haag, maar was er nog nooit geweest. Dit was zeker niet de laatste keer! |
Suti 10 april 2009 | |
Als je voor weinig geld lekker wilt eten is Lokanta een restaurant dat zeker aan te raden is. |
Geef zelf je mening over Lokanta