Dit restaurant heeft ‘veel potentie’ maar het lijkt er nog niet helemaal uit te komen. De meiden van de bediening zijn ‘aardig en behulpzaam’ en binnen ‘ziet het er netjes uit’. Het grote minpunt is de ‘ietwat fantasieloze menukaart’. Behalve ‘heerlijke desserts’ als crème brûlée van speculaas en wentelteefjes is de rest van de kaart ‘te matig van smaak’. Over het algemeen een prima restaurant, maar het is wachten op verbetering; ‘hier valt veel meer van te maken’!
Gezellig sfeervol restaurant, wijn prima!!, Voorgerecht smaak prima vitello tonato, alleen schandalige prijzen voor wat je krijgt!!!Vooral de salade met little Gem als hoofdgerecht paar blaadjes sla, aangebrand spek, paar blokjes Feta, de dressing was zoek?!?! en dessert viel ook erg tegen dat was erg jammer!! Volgende vriendinne date word een ander reataurant...
Met 11 personen heerlijk gegeten. A la carte dus voor de keuken best pittig, maar daar hebben we niets van gemerkt, Afwisselende kaart, verzorgd opgemaakt en prima van smaak. Bediening allerliefst en geduldig, zelfs met oudere mensen. Kortom, hier komen we zeker terug.
Was doorgestuurd door de bar man van golfpark Groendael want die zaten vol. Ik moest het gaan proberen bij De Lof Der Zotheid en wat was dat leuk een goede gastheer lekker eten en een uitstekende service wat een leuk restaurant en echt een aanrader voor iedereen.
De kaart beloofde veel goeds, echter het menu hebben ze vanavond afgeschaft en we konden alleen al la carte bestellen.
Vooraf een gebakken camenbert, decoratie zag er wat liefdeloos uit en met een sneetje brood net te weinig om de kaas er op te smeren. Viel mij tegen, zeker prijs kwaliteitsverhouding.
Hoofdgerecht een Angus kogelbeafstuk, medium rare besteld. Klein stukje vlees. Een keer het mes in was genoeg, taaie smaak. Ik heb het terug laten gaan, de aardappelen waren overigens wel lekker. Hierna een keuze gemaakt voor de varkensspies. Was oke.
Bediening was erg goed maar het eten krijgt van mij een 6. Voorlopig geen LOF meer voor mij. Prijs en kwaliteit zijn ver te zoeken.Gezellschap hangend aan bar die hun glas op ons tafel neer zetten...maak dan een aparte "kroeggedeelte" van zodat gasten ongestoord kunnen eten.
Vanavond hier voor de 5x keer gegeten. Het viel dit keer tegen. De runderentrecote was lachwekkend klein en niet lekker. De varkanshaassate van mijn vriendin was taai en niet smaakvol. Beide borden vol met friet en weinig groente. De prijskwaliteit is helaas ver te zoeken. De amuse van het huis (doperwten soepje) was wel lekker. Ik ben bang dat dit de laatste keer is geweest. Er zijn in voorburg betere alternatieven te vinden.