KeukenChinees-Indisch

marjan53 marjan53 26 augustus 2010

Gisteren heerlijk gegeten. Het ziet er binnen keurig netjes uit, mooie lichtgroene tafelkleden en alles fris, ook het servies was allemaal heel.
Mijn wederhelft bestelde een bord met alles erop, Indisch, heerlijk vers allemaal. De pittige soep vooraf was ook om te smullen. Ik bestelde gegrilde sate ossenhaas, was eigenlijk een voorgerecht maar nam er bami bij. De sate, twee stokjes, was eigenlijk geen sate te noemen, gewoon smakelijk vers mals vlees met een heerlijke ketjapsaus. De bami was niets aparts. De toetjeskaart viel tegen, het meeste met als basis vanille-ijs. Ik bestelde een vruchtencocktail maar dit bleek helaas gewoon fruit uit blik te zijn. Jammer. De bediening is erg vriendelijk en alert. Een echte aanrader.

Miranda63 Miranda63 17 juli 2010

Heerlijk gegeten, zeer vriendelijke bediening. Wij kregen uitleg over de gerechten, erg prettig. Is van eigenaar veranderd, kaart is anders, meer exclusievere gerechten. Hebben een leuke gezellige avond gehad bij een restaurant waarvan de nieuwe eigenaars plezier hebben in hun vak, en dit ook uitstralen. Gaan zeer zeker weer terug !!!!

weid1374 weid1374 10 september 2009

Helaas is dit restaurant van eigenaar veranderd. Het aantal gerechten op de kaart is gehalveerd, de gerechten die er nog wel zijn smaken anders dan voorheen en de wachttijd is langer geworden.

weid1374 weid1374 22 februari 2008

Al meerdere malen gegeten. Prima Chinees met vriendelijke bediening. De Tipan gerechten zijn een aanrader.

Proever22855 Proever22855 25 september 2004

Goed tot uitstekend Chinees Indisch restaurant, dat in tegenstelling tot andere dergelijke restaurants meer Chinees georiƫnteerd is dan Indisch. Ben hier ook met Chinesen geweest die er zeer over te spreken waren. De kwaliteit is nog steeds erg goed door gebruik van verse produkten. Zit de R in de maand probeer dan eens een Chinese fondue, neem hier wel de tijd voor.

Geef zelf je mening over Li's Palace