7.6
7.6

Limon over zichzelf

Welkom bij Limon. Limon is de eetgelegenheid voor de Spaanse keuken met mediterrane invloeden,tapas en wijnbar. In Limon kunt u proeven en snoepen van diverse Spaanse en Mediterraanse lekkernijen, zowel op het gebied van eten als drinken.

1 2 ouder »

Proever52021 Proever52021 2 april 2012

Norse bediening, je wordt bij binnenkomst behandeld alsof je lastig bent. Niet gereserveerd? Nou vooruit dan maar, dat tafeltje daar, bij gratie Gods. Bij vertrek waren er nog dertien tafels vrij!! Het eten is uitermate fantasieloos, veel mayonaise maar geen smaak. De sangria was goed, het toilet schoon. Maar mij zien ze hier nooit meer terug.

Hedda1974 Hedda1974 29 maart 2012

Vandaag hier gegeten en bijzonder nors en onaardig bediend. De tapas was ronduit onsmakelijk en hebben we dan ook grotendeels laten staan. Niet voor herhaling vatbaar!

Kiki Sugar Kiki Sugar 21 maart 2012

Gisteren overheerlijk gegeten met een vriendin bij dit restaurant. Zéér gezellige ambiance midden in het centrum van Den Haag en nog betaalbaar ook! Het desert 'Limon' voor 2 personen was uitmuntend!
Zeker voor herhaling vatbaar!

Lady-89 Lady-89 18 maart 2012

Afgelopen vrijdag ben ik hier geweest.. heerlijk gegeten,, lekkere tapas met mooie prijzen, Zeker een aanrader,
leuke sfeer, vriendelijke bedenieng, leuke muziek, ik kom hier zeker terug

Proever18684 Proever18684 13 maart 2012

Voor het eerst bij Limon gegeten en het was goed! Lekkere tapas; geen overdadig gebruik van knoflook zoals sommige restaurants doen om de smaak van de andere ingrediënten te verdoezelen. De gamba's de Limon zijn een aanrader! Ook over de sfeer en bediening ben ik erg te spreken; kom hier zeker terug.

Nicky-DenHaag Nicky-DenHaag 10 maart 2012

Wat raar, ik kom hier regelmatig eten met mijn vriendin of met wat vrienden en ben zeer tevreden over de bediening maar óók over het eten. De keuze op de menukaart èn op de wijnkaart is erg uitgebreid. Als ik lekker een avondje wil genieten van Spaanse tapas, dan denk ik gelijk aan Limon!

P.S. Eigenlijk ook wel logisch van dat kraanwater, daar ga je niet voor naar een restaurant! Dit zal niet het eerste restaurant zijn dat alleen Mineraalwater verkoopt. =)

eter1 eter1 8 maart 2012

Ik heb hier afgelopen weekend na een hele tijd weer eens gegeten. Ik herinnerde me de goede sfeer en het lekkere eten van een tijd terug. Van beide bleek niets over! De bediening was totaal niet met haar gasten bezig, sprak ons telkens onvriendelijk aan als ze al sprak, want meestal griste ze de borden en glazen van onze tafel af zonder enige opmerking. Het eten was erg standaard en niets bijzonders. Er gingen dingen mis met het eten en drinken. En toen we dat aangaven leek het personeel enorm geïrriteerd.
Ik kom hier niet weer terug! Jammer, want het was zo'n leuk restaurantje...

haagseproever1980 haagseproever1980 5 maart 2012

Hier afgelopen vrijdagavond gegeten en verbijsterd het restaurant weer verlaten. Als eerste wordt er geen kraanwater geschonken, wat (zeker na het bestellen van een glas wijn) toch nergens voor nodig is. Een van onze gegrilde sardines was volkomen rauw, er dreven witte vlokken in de wijn en de bediening was ronduit onbeschoft. De tapas waren niet origineel en dreven in de meeste gevallen in het vet. De paprika's kwamen recht uit een potje. We begrepen niets van de hoge waarderingen hier op IENS, echt zelden zo'n slechte ervaring gehad.

Letitia Letitia 15 februari 2012

Heerlijke tapas maar ook heerlijke hoofdgerechten. Ben er al vaker wezen eten, leuke en vriendelijke bediening, altijd lekker eten, een aanrader dus! De onbeperkte gamba's zijn ook zeker een aanrader!

JP75NL JP75NL 16 oktober 2011

Onbeperkt gamba's gegeten. Was echt onbeperkt en lekker!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Limon