8.2
7.0

KeukenMediterraan & Spaans
Openingstijden17.00-23.00, za tot 24.00, zo gesloten

JP75NL JP75NL 16 oktober 2011

Onbeperkt gamba's gegeten. Was echt onbeperkt en lekker!

Johansen Johansen 2 oktober 2011

Wil je een rustig of romantisch etentje, dan moet je hier niet zijn: zeer trage bediening, erg rumoerig, en regelmatig gezinnen met krijsende kinderen en babies die al lang in bed moeten liggen.
Voorheen altijd lekker gegeten hier, maar het laatste half jaar lijkt het bergafwaarts te gaan, ook te zien aan de lge tafeltjes. Misschien hebben ze een nieuwe eigenaar?

anoniemeproevertje anoniemeproevertje 31 augustus 2011

Een echte Spaanse tapas bar met authentieke hapjes en desserts to die for! Als ik aan tapas denk, dan kom ik altijd eerst hier. Een aanrader in Den Haag!

koks koks 21 juni 2011

Gisteravond hadden we trek in gamba's en waar kun je dat beter eten dan hier! Ze waren weer erg goed en onbeperkt te bestellen,
Aanrader dus. De bediening was erg attent en vriendelijk.Het restaurant zat ook behoorlijk vol voor een maandag.

Joanne1973 Joanne1973 13 november 2010

Volgens mij is er een nieuwe eigenaar in deze zaak gekomen. Voorheen bestond de bediening uit studenten die niet altijd even geïnteresseerd waren in hun gasten. Gisteren werden we bediend door 2 hartelijke en attente vijftigplussers. Een hele verbetering! Ze straalden uit dat ze hun werk met plezier deden. Het was ook drukker dan normaal. Wat gebleven is, is de beperkte afstand tussen de tafeltjes.
De verschillende tapas vond ik goed tot uitstekend. De oesterzwammen met serranoham en tomaat waren bijvoorbeeld heerlijk. De kip in knoflook viel bijna uit elkaar, zo mals was ze. De patatas bravas verdwenen bijna onder de saus maar smaakten goed. En de gevulde paprika met gehakt is een absolute aanrader! Aan het einde van de avond rekenden we 84 euro af, incl. wijn en fooi. Wat mij betreft, is dit een prima prijs-kwaliteitverhouding. Ik heb zo'n vermoeden dat wij hier vaker terug gaan komen.... Een aanrader!

Geef zelf je mening over Limon