henk47 22 mei 2012 | |
Wat een geweldige plek aan de haven! Wij hebben geluncht, het lunch menu stelde ons niet teleur, verse vis, leuk opgemaakt met daarvoor heerlijk brood met een lekkere olijfolie. De bediening was zoals het hoort, gastvrij en het team heeft kennis van zaken (ook over wijn). |
Archi 9 mei 2012 | |
Op koninginnedag hier geluncht. We kozen voor salade gamba’s en voor salade culatello. Beide gerechten werden geserveerd met slordige fouten, met te weinig ingrediënten (in vergelijking met de menukaart) en veel te veel sla in vergelijking tot de vulling. Wel mooie rosé! |
Chocolover 4 mei 2012 | |
Wat een geweldig restaurant aan de haven van scheveningen! Met een goede vriendin voor het eerst gegeten in dit door een kennis aanbevolen restaurant.
sebastiaan1967 6 april 2012 | |
Gisteravond weer heerlijk gegeten hier. We hadden niet gereserveerd maar toen we binnen kwamen zagen we dat we dat de volgende keer maar wel doen, bomvol maar gelukkig nog wel een tafeltje vrij voor ons. Zoals we bijna altijd doen kozen we voor het 4 gangen menu, Albino tonijn als voorgerecht was bijzonder lekker, daarna dorade en gamba's en krokant gebakken eendenborst als hoofdgerecht waren ook heerlijk en borden mooi opgemaakt. Het dessert ruilden we in voor een kaasplankje, zelden krijg je ergens zo'n goeie kaasplank als bij lemongrass. De dames van de bedieningen hadden het duidelijk druk, maar toch nog tijd om een praatje te maken,service niets op aan te merken, begrijp onderstaande reactie dan ook totaal niet. Dit blijft toch ons favoriete restaurant van den haag en omstreken en we komen zeker binnenkort weer terug. |
eteniseenfeestje 3 april 2012 | |
Bediening die er loopt begrijpt er echt helemaal niets van. We hebben hier regelmatig gegeten maar komen nooit meer terug. Wat een domper! Op een rustige dinsdagavond weer eens naar Lemongrass. We werden aan een tafeltje gezet, aperitief duurde lang, karig knabbeltje, kozen we het menu. Het voorgerecht kwam al terwijl we nog aan ons aperitief zaten... laat dat wijnarrangement maar zitten! Waar blijft het water? Voorgerecht ging, tussengerecht kwam direct (nog steeds aan aperitief) . Opvallend was dat de samenstelling van de gerechten bij ons intussen bezette buurtafeltje anders was (voor hetzelfde gerecht) zo hoorde we van de serveerster. Weten wat je serveert is dan ook een moeilijk te snappen onderdeel van het vak.... Nog een tafeltje bezet. Waar blijf ons hoofdgerecht? Laatst binnengekomen buren kregen voorgerecht, en wij wachten. Het hoofdgerecht zou over 2 minuten komen. Dorst! Waar blijft die serveerster? En waar blijft het hoofdgerecht? De buren die het laatst binnen waren gekomen kregen inderdaad het hoofdgerecht. Na een uur wachten hebben we het opgegeven. We stonden bij de kassa terwijl de kok! (niet de serveerster!!!) met ons hoofdgerecht aankwam zetten. Onze eetlust en wat een gezellige avond had moeten worden was verpest. En als klapper op de vuurpijl kregen we de rekening voor alles wat we hadden gegeten/gedronken (aperitief en water dus). Niet dat we dat niet wilde betalen maar een beetje horecagelegenheid had ons als gebaar een drankje van de zaak aangeboden om het goed te maken o.i.d. Doe iets, laat zien dat je het vervelend vindt. Niets van dit alles. De serveerster zei nog wel dat ze hoopte dat we nog een keer terug kwamen. Helaas, jullie hebben je kans gehad. Het personeel wat er nu staat is niet meer wat het geweest is. Uit eten is een avondje uit. Het personeel zou in mijn ogen hier hun best voor moeten doen. Ze staan daar omdat ze ervoor betaald worden. Advies: ga een andere baan zoeken! Jullie horen niet in de horeca! |
thehague 25 maart 2012 | |
Redelijk eten tegen een redelijke prijs, maar wat een verschrikkelijke ambiance! Lawaai, lawaai en nog eens lawaai. Ik kon mezelf niet horen denken en converseren met mijn tafelgenote was uitgesloten. Mensen, doe iets aan die akoestiek! |
robtuinstra 18 maart 2012 | |
gisteravond hier met zijn vieren gedineerd.Is ons heel goed bevallen.Al bij binnenkomst (het was bomvol ! ) wordt je prettig getroffen door de gezellige ambiance. aanwezige gasten zijn zowel jong als oud. We hadden een gezellige tafel met fraai uitzicht over de scheveningse haven. we hebben gekozen voor het 4-gangen menu, heel erg goed met o.m origineel opgediende cocquilles, heerlijk bijpassend wijnarrangement...en dat alles in een prima prijs/kwaliteit verhouding. en vooral niet te vergeten de gezellige en attente bediening.Een aanrader |
Markensam 25 februari 2012 | |
We hebben hier onlangs gelunched. De bediening was prima en het eten was waanzinnig. De beste cocquille salade die we tot nu toe hebben gegeten. Zeker dat we die vaker gaan eten. Zelf een amuse en stokbrood met de lunch en dat voor maar 8 euro pp. Super!
Floriane 20 februari 2012 | |
Fijn restaurant met prettige bediening en leuke gerechten. Daarbij prima wijn! En de locatie is geweldig, hoewel het me 's zomers meestal te druk is. |
kees7 4 februari 2012 | |
We hebben hier begin februari met 6 personen gegeten en waren allen zeer te spreken over het eten. Eigenlijk bevielen alle gerechten goed of zeer goed, de desserts sprongen erbovenuit. Decor, service, en prijs kwaliteit verhouding waren goed. |
Geef zelf je mening over Lemongrass