| Activiteiten | Restaurant, Catering, Private dining | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Vandaag hebben mijn vriendin en ik een kookcusus gedaan bij La Tasca. In een woord: fantastisch! De Chefkok heeft echt een ongekende passie voor eten en uit dit in zijn heerlijke gerechten, enthousiaste begeleiding en expertise. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed! Heerlijk eten voor een prima prijs. Een echte aanrader voor stelletjes die een romantisch avondje uit willen. Een professioneel advies voor heerlijke wijnen ontbreekt ook niet. Voor allen die een avond heerlijk willen genieten van fantastisch eten, heerlijke wijn en een ongekend vriendelijke en enthousiaste bediening: bij La Tasca moet je zijn!!
Gegeten op: 4 mei 2013.
Zaterdag vanuit Den Haag Delft bezocht en hier een interessant restaurant tegen gekomen Bij binnenkomst werd er meteen gezorgd dat ik aan een passende tafel kon plaatsnemen zodat ik met mijn lengte wat extra beenruimte had Een goede binnenkomer dus Onze zeer attente gastheer Dimitry schonk ons een heerlijke fruitige Soave in, de huiswijn van La Tasca. Hierbij werd een lekker venkelsoepje als amuse geserveerd
Hierna genoten van het voorgerecht bestaande uit vier heerlijke gerechtjes waarvan we de verse dadel met warme geitenkaas omwikkeld met pancetta verrukkelijk vonden
Vervolgens verder met de verse pasta met pesto een mooie opwarmer voor het fantastische hoofdgerecht van roodbaars met ingekookte balsamicosaus op een bedje van venkel spinazie en kerstomaatjes Hierbij werd door onze gastheer een geweldige rode Valcalepio geschonken Deze keus hadden wij nooit kunnen bedenken De wijn complementeerde zeer goed met de vis en de saus
Als afsluiter een kaasplank met een goddelijke sherry Pedro Ximines
Wat een avond was dit We komen zeker terug
Om onze trouwdag te vieren hadden we hier gereserveerd. Bij binnenkomst bleek dit door een vergissing niet in de boeken te staan. Er werd snel een tafeltje voor ons gedekt en men maakte excuses. De kok kwam halverwege de avond ook nog eens zijn verontschuldigingen aanbieden en informeerde of nu verder alles in orde was. De formule van dit restaurant is het verrassingsdiner. Je kunt aangeven wat je echt niet eet, verder kun je geen gerechten kiezen, maar kies je een 3-,4- of 5-gangendiner. Het eten was erg lekker. Alleen de vis vond ik iets minder, maar dat kan ook aan mijn smaak liggen. De wijn mochten we voorproeven, leuk! Na alle excuses kregen we ook nog koffie van het huis aangeboden met een heerlijke bonbon erbij. We voelden ons echt in de watten gelegd. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en attent. Mede hierdoor werd het een feestelijke en zeer geslaagde avond.
Gegeten op: 23 april 2013.
We kregen een verrassingsmenu. Daarbij was de verrassing vooral dat er voor de dames vis op tafel kwam en voor de heren kalfsvlees, zonder dat daar overleg over was geweest. Dit was temeer verrassend omdat we inmiddels wel een vrij stevige Italiaanse rode wijn hadden uitgekozen, waardoor we ons heel even afvroegen of deze wijn-spijscombinatie wel goed ging aflopen.
Heel eventjes dan, want de kok bleek onze wijnkeuze te kennen en speelde daar uitstekend op in met een mooie stroperige ingekookte rode saus, die de vis én de wijn recht deed en met elkaar in evenwicht bracht. Klasse.
Aangename en geanimeerde sfeer.
Hier heerlijk gegeten met een Iens deal vooraf sinaasappel aperatief, daarna amuse van courgette/spinazie, 4 overheerlijke hapjes met garnaal, tonijn, eendenborst en geitenkaas. Gerecht van pasta met truffelsaus (helaas werden wij overgeslagen met de aan tafel geraspte kaas), als hoofdgerecht op de huid gebakken kabeljauw met wilde spinazie, biet en tomaat. Als dessert een heerlijke creme brulee van witte chocolade met vruchten. De bediening was zeer deskundig wisten niet alleen veel te vertellen over het eten, maar ook de wijnen. Ook veel aandacht voor de gasten, en de etiqette was ook dik in orde. Terechte Iens topper.
Gegeten op: 20 april 2013.Schrijf zelf een recensie over La Tasca
Schrijf hieronder je recensie over La Tasca. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zaterdag | 18:00 - 22:00 |
| Diner | 18:00 - 22:00 |