La Tasca in Delft
Email : email La Tasca
Restaurant gegevens
Keuken : Italiaans, Mediterraan
Betalen :

Kenmerken : Biologisch, Per boot bereikbaar, Brand bier, Catering, B.N. spot, Kind vriendelijk, Klassieker, Jaarclub eten, Gay scene, Gluten vrij, Afstudeerborrel, Groepen max. : 45, Halal, Lactose vrij, Terras, Nabij water, Parkeergarage, Privé ruimte max. : 45, Makkelijke entree, Begane grond, Zakelijk, Hip/trendy, Rustig praten, Romantisch, Solo, Singles spot, Rolstoel toegankelijk, Wifi, 24/12, 25/12, 26/12
Keuken open : Zo gesloten. Ma keuken open van 18:00 tot tot 22:00,di keuken open van 18:00 tot tot 22:00,wo keuken open van 18:00 tot tot 22:00,do keuken open van 18:00 tot tot 22:00,vr keuken open van 18:00 tot tot 22:30,za keuken open van 18:00 tot tot 22:30.
Chef : Bert Singelenberg
Minimum menuprijs : €18.50
Gemiddelde menuprijs : €29.50
Huiswijn per fles : €18.50
Huiswijn per glas : €3.95
Verberg andere restaurants
Wat is Google Street View? Google Street View is een dienst die je de mogelijkheid biedt 360°-panorama-foto's te bekijken van de omgeving van restaurants. De met blauw omlijnde straten in de bovenstaande kaart kun je aanklikken met je muis. Vervolgens verschijnt hieronder de Street View! In de browser navigeer je met de pijltjes-toetsen of door de pijlen aan te klikken die op de foto's te zien zijn.
Dezelfde keukens in de buurt
Lunchroom Zondag, Italiaans, Koffiebar, Lunchroom
Op 0.02 km. Geef je mening over deze espresobar/lunchroom of bar-paninoteca zoals Italianen het noemen!
Stromboli Pizzeria, 7.4, Italiaans
Op 0.07 km. Na de verbouwing van deze pizzeria ‘lijken ook het eten en de wijnen vooruit te zijn gegaan’. De ‘aardige bediening’ serveert toppers als...
La Cantina, 6.5, Mediterraan, Mexicaans
Op 0.08 km. La Cantina heeft een ‘leuke Mexicaanse’, ‘sfeervolle en gezellige’ inrichting. De bediening is ‘relaxed en vriendelijk’, ‘snel en...
Tapas & Mezzes, 7.3, Mediterraan, Spaans
Op 0.09 km. De vraag rijst of in Tapas & Mezzes twee koks staan die nooit samenwerken, want de loftrompet wisselt de klaagzang af. ‘Door de diverse keukens...
Little Italy, 6.8, Italiaans
Op 0.09 km. Dit restaurant is het afgelopen jaar niet voldoende beproefd door de proevers van IENS. Laat na een bezoek aan dit restaurant je mening achter en...
Il Tartufo, 8.4, Italiaans, Vegetarisch, Koffiebar
Op 0.20 km. ‘De kwaliteit van deze traiteur is onovertroffen. Ze hebben een prachtig assortiment vol bijzondere specialiteiten, heerlijke gerechten en een...
Patachou, 7.6, Frans, Bistro, Mediterraan
Op 0.21 km. Bij de eerste serieuze zonnestraal gaat het gezellige terras open van bistro Patachou en kun je daar ‘heerlijk genieten aan de waterkant’. Je...
La Fontanella, 7.1, Italiaans
Op 0.21 km. ‘In jaren niet zo’n goede pizza gegeten’, want ‘dit is zoals een pizza hoort te smaken: met de juiste bodem en goede ingrediënten’. De...
Restaurants in de buurt
Benjamins Bagels & Coffee, 7.8, Amerikaans
Op 0.01 km. Amerikaans georiënteerde lunch- annex koffiezaak met ‘een koekje én chocolaatje bij de thee’. ‘Het is er vaak erg druk – het duurt gewoon...
Lunchroom Zondag, Italiaans, Koffiebar, Lunchroom
Royal, Hollands
Op 0.02 km. ‘Uiterst smakelijke, betrekkelijk kleine kaart met rechttoe rechtaan eten’ van ‘uitstekende kwaliteit’. Ook een ‘vriendelijke...
Voldersvier, 7.0, Internationaal
Op 0.03 km. Met het stadhuis, de Grote Markt en de Nieuwe Kerk in de directe omgeving is Voldervier de ‘ideale plek om af te spreken, ontmoeten, pauzeren,...
Cijfers op basis van 19 Proefformulieren
Meningen van proevers samengevat
In het oude centrum van Delft vind je deze ‘wat oubollig ingerichte’ Italiaan, die ‘met kop en schouders boven menige Italiaan uitkomt’. Verwacht hier dus geen simpel pizzaatje, maar ‘heerlijke originele gerechten’, zoals ‘huisgemaakte pasta met truffelsaus en chocoladetaart met mascarpone en amarenen’. De ‘veelal studentikoze bediening’ geeft een ‘goede toelichting bij de gerechten en wijnen’ en ‘je merkt dat ze plezier in hun vak hebben’.
Verdeling van de 57 meningen
Wat wil je doen?
Geef je Mening in een kort commentaar -
(uitleg)
Vul een proefformulier (met cijfers) in -
(uitleg)
Tip een vriend(in) met een mailtje
Voeg toe aan je Favorieten
Tip op:
marenskrol - afgelopen vrijdag heb ik heerlijk met een vriendin in restaurant la tasca gegeten, wij waren zo onder de indruk van al dat lekkers dat ik besloten heb mij aan te melden voor de nieuwsbrief van la tasca. wij
hadden heerlijke gerechten als mascarpone met truffel en eendenborst filet en dan was dat nog maar het voorgerecht. het eten hadden wij heerlijk gecombineerd met het wijnarrangement. kortom een top avond om nog eens over te doen, ZEKER EEN AANRADER!
Niet OK?
bartjantje - Het eten is zeer bijzonder en persoonlijk. Ditzelfde geldt voor de service. Hier wordt met passie gekookt. Heerlijke Italiaanse verrassingsmenu's van vier gangen. Neem vooral ook het wijnarrangement er bij.
Niet OK?
cocobowles - Wij hebben afgelopen zaterdag wederom hier gegeten. Leuk dat er in La Tasca zo met de seizoenen wordt gekookt. Wij hadden een perfecte wildstoofschotel begeleid door een heerlijke fles wijn uit de Piemonte. Prima!!!!
Niet OK?
fana - Afgelopen weekend zomaar binnen komen wandelen in dit kleine maar gezellige restaurantje. Na binnenkomst werd duidelijk gemaakt dat ze alleen met veraasingsmenus werken, spannend!!
Heerlijk gegeten, verse pasta met pesto,lekkere zalm en heerlijke tiramisu met bij elk gerecht een andere wijn.
Erg leuk!! We komen zeker terug!!
Niet OK?
PB&WB - Wij hebben ons laten verleiden door de goede referenties,een uitstekend italiaans restaurant
jammer maar dit vinden wij van niet.Totaal geen uitstraling en erg veel herrie,een soort kelder met Ikea spullen.Het begon al matig met een half glas huiswijn voor 4,95
alleen verrassings menu mogelijk wij namen 4 gangen.salade 1 met vis 1 met vlees,
2x pasta met pesto,2x stoofvlees met haas en hert?,1xvruchtentaartje en 1x soort roompuding? Bereiding en smaak steld niet veel voor.Wel een goede fles wijn 35,00 euro
een karaf water met ijs ,citroen
,sinasappel,mint was wel verrassend gratis!maar we kwamen voor het eten.
De prijs van 115,00 euro was het niet waard.
Blader door alle meningen
may - Wat jammer voor de chef dat het niet drukker was gisteren. Ik begrijp hier helemaal niets van!
In dit restaurant kies je voor een verrassingsmenu. Wij kregen heerlijke gerechten voorgeschoteld. Op papier klinkt het eenvoudig maar de smaken waren top! Rucola,
paddestoelen en parmezaanse kaas, verse pasta met pesto, gegrilde tonijn met tomaat-koriander salsa en overheerlijke chocoladetaart met rood fruit. Zeer vriendelijke bediening en een chef die zelf af en toe de gerechten aan tafel komt brengen.
Ik beveel dit restaurant aan iedereen aan!
Niet OK?
Proever76700 - Heerlijk gegeten, traditionele keuken, verse producten met veel zorg bereid.
Uitstekende service.
Wij komen hier terug!
Niet OK?
Erik - Als ik alle goede recensies mocht geloven is La Tasca een perfect restaurant. Wel, we hadden een tafel voor 2 personen gereserveerd. Toen we binnenkwamen, werden we geplaceerd aan een tafeltje vlak bij de deur (op de tocht). 10 minuten
later kwamen er 2 heren binnen zonder reservering en zij werden aan een 4-persoons tafel (niet in de tocht) geplaceerd.
Bediening was vriendelijk maar een beetje chaotisch. Het eten was goed, maar eigenlijk iets wat ik zelf ook had kunnen maken (en ik ben niet een of andere meesterkok, integendeel!). Halverwege ons hoofdgerecht gingen er gasten buiten roken, maar ze stonden in het halletje van de zaak en alleen een gordijn moest de rook tegenhouden. Dan heeft buiten roken weinig zin. Ik ben zelf roker, maar er is niets zo vies als wanneer er rook van buiten naar binnen komt waaien.
Al met al vonden we het een leuk restaurant, maar de prijs-kwaliteit verhouding is erg uit balans.
Niet OK?
Proever66708 - heerlijk gegeten: verse pasta en heerlijke bijtgare groentes bij het hoofdgerecht. nette bediening, maar wel een tipje voor de bediening: als er besloten wordt toch een toetje te nemen bij het verrassingsmenu, dan betekent dat niet automatisch dat je
als gast daar ook in verrast willen worden!
Niet OK?
Proever83333 - We hebben heerlijk gegeten;verse ingredienten,originele gerechten ,mooi opgediende borden.Het verrassings menu was zeer de moeite waard.Beslist een zeer gunstige prijs /kwaliteit verhouding.Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Blader door alle meningen
Proever5074 - De klassieke Italiaanse keuken wordt hier flexibel gehanteerd, zonder ook maar een ogenblik afbreuk te doen aan de kwaliteit. Bij de pasta met truffelsaus dwaal je in gedachten meteen enkele duizenden kilometers zuidelijk af. Een aanrader voor mensen die serieus
Italiaans willen eten. En, je kunt gerust het goedkopere verrassingsmenu nemen: alles smaakt perfect.
Niet OK?
Proever55070 - Kwaliteit: ok, voor een gemiddelde menuprijs van 35 euro had ik meer verwacht. Of kwaliteit omhoog of prijs lager. Pasta was 'overcooked', pesto te sterk. Venkelsoep vooraf was heerlijk.
Bediening: vriendelijk, 'studentikoos', geen 'professionele' bediening.
Atmosfeer: gezellig, rustig, prima om te kunnen
praten met elkaar, deur stond hele avond open met als gevolg tocht over grond.
Niet OK?
weid1374 - Gisteren hier met een groep van 12 personen het verrassingsmenu gegeten. Sfeer was uitermate goed en eten erg smakelijk.
Geen idee over de prijs/kwaliteit verhouding, heb de menukaart niet gezien.
Als je van Grappa houdt is La Tasca een aanrader.
Niet OK?
taartje10 - Afgelopen woensdag bij la Tasca gegeten. Lekker verrassingsmenu met fijne wijnen erbij. Gezellige avond gehad, mede doordat de bediening ook een jazzcombo bleek te zijn. Aan het eind van de avond nog getracteerd op een paar mooie nummers, blijkbaar spelen
ze haast wekelijks in la Tasca. Leuke avond uit!
Niet OK?
Proever39831 - Het eten was echt prima. Hier geen kwaad woord over. Waarover wel? Mwah.. is een uur en drie kwarier te lang voordat het eerste gangetje langskomt? Verder kreeg ik een houten reet (bij elkaar ruim vier uur), was het er
een onaangenaam warm en zit je echt hutje-mutje. Het interieur is wel erg leuk, (als je sinds 1980 niet meer buiten de deur bent geweest. Dat tamponieren kan echt niet meer hoor!) Kortom, heb je echt alle tijd, een dikke portmonnee en ben op zoek naar heerlijk eten. Misschien hebben ze buiten wel een stoeltje voor je.
Blader door alle meningen
Proever61951 - We zijn afgelopen zaterdag (21 juli) met 6 personen wezen eten bij dit restaurant.
Delft als studenten stad maakte de bediening voorspelbaar, geen Italianen maar de studentikoze types die je dus mag verwachten. We waren precies om half zeven daar en
de bediening was duidelijk nog niet toe aan klanten. Gelukkig droog dus lekker op het PIEPkleine terasje wat gedronken. Aan tafelschuiven en de kaart aanschouwen was een bijzondere ervaring. Mooie kaart, met mooie gerechten. Er staan veel menu's op de kaart. Natuurlijk kun je ook voor losse gerechten kiezen maar de door hen opgestelde menu's zijn echt de moeite waard dus waarom niet.
Alles was echt verrukkelijk. We hebben van elkaars gerechten ook geproefd en echt het ene heerlijke hapje na het andere, het was grandioos.
Voor mij zat er 1 minpuntje aan hier eten en dat waren de desserts. Niet echt spannend. Wel alles vers gemaakt. De limoentaart met limoncellisaus werd warm maar zonder saus geserveerd. Bij navraag kwam de vraag terug of dat dan zo wel op de kaart stond... De uiteindelijk geleverde saus was vanillesaus met wat vaag wat citroenigs. De taart zelf smaakte prima al was er geen limoen in te ontdekken en de bol vanille ijs die er bij zat smaakte verrukkelijk maar is voor mij als lactose overgevoelig echt taboe. Ik bestel niet voor niets iets als taart waarbij de kans op lactose zo klein mogelijk is. Ik weet het ik ben heel zeurderig, maar dat was voor mij een wat mindere afsluiting.
Mijn partner had het ijs met balsamico en die vertelde dat dit wel helemaal goddelijk was. De tiramisu van de anderen was echter ook bepaald niet wat tiramisu moet zijn. Dus wat ons betreft kan op de nagerechten nog wel een beetje geoefend.
En de rest? Echt zeker doen, ze zijn niet goedkoop maar het eten is dat het meer dan waard.
Niet OK?
Proever38524 - Prijs/kwaliteit staat echt niet in verhouding. Jammer, hopelijk doet men daar een keer wat aan. Wijnen zijn oke, gerechten cosi, cosi.
Niet OK?
Proever60652 - Zondagavond gegeten in La Tasca en het was super. Wij hebben gekozen voor het verassingsmenu en echt alles was lekker. Leuke bediening en een relaxte sfeer. Kortom een leuke avond gehad, het was het zeker waard!
Niet OK?
Proever60548 - Gisteravond voor het eerst bij la Tasca gegeten.
Wij lieten ons verrassen door de chefkok. De ene na de andere tongstrelende creatie kwam op tafel. Het bijpassend wijnarrangement voegde daar een extra sensatie aan toe. HIER IS SPRAKE VAN DE
PERFECTE BALANS TUSSEN DE GERECHTEN EN DE GEKOZEN WIJN. Zowel de bediening als de sfeer hebben ervoor gezorgd dat wj een perfecte avond hebben gehad.
Wij vonden de prijs alleszins redelijk voor het gebodene.
Hier gaan wij vaak terugkomen.
Niet OK?
Proever38524 - Dit zijn geen originele Italiaanse smaken, veel te duur voor hetgeen je krijgt! Geen nominatie om nog een keer naar toe te gaan. Zoek op Iens een beter en ECHT Italiaans restaurant.
Blader door alle meningen
Proever52817 - wel lieten ons strikken voor het verrassingsmenu, en verrassend was. twee gegrllde stukjes geitenkaas, of een waterige tomatensoep, een beetje tagliatelle met wat pesto (ja dat huisgemaakte weten we wel), een smaakloze gevulde aubergine die in een studentenhuis niet zou
misstaan, een klein stukje noten taart, en dat alles voor een prijs waarvoor we ons bij Paul van Waarden (Rijswijk) of bij Deeg (Utrecht) in de hemel wanen. uiteindelijke rekening, inclusief een glas wijn van 2 (!!!) slokken en te duur water, ruim boven de 100 euro. en inderdaad piet, kleine tafels, weinig ruimte, harde stoelen, geen rookvrije ruimte, geen idee waar de goede verhalen vandaan komen
Niet OK?
Proever33507 - Pluspunten zijn de vriendelijke ontvangst en bediening. Maar verder tamlijk pretentieus en prijzig, flauwe smaken, dure drankjes, kleine porties. Maw prijs/kwaliteit verhouding ver te zoeken. Dit is geen gastronomie. Geen aanrader.
Niet OK?
Martin62 - Werkelijk prima kwaliteit en een perfecte ontvangst. Geen doorsnee Italiaan maar duidelijk een met wat extra's. De uitleg bij de gerechten is dik in orde en voor het gebodene is de prijs m.i. heel redelijk. De voorgerechten en de wijn
zijn inderdaad aan de prijzige kant, maar als je alles bij elkaar optelt en afweegt tegen de kwaliteit is het prima in balans.
Niet OK?
Proever55726 - Het verrassingsmenu bij La Tasca is erg goed bevallen. Pure en lekkere Italiaanse smaken die worden begeleid door bijpassende wijnen uit het wijnarrangement. De prijs van het wijnarrangement was wel even schrikken: €25,50 voor vier glazen wijn. Het begeleidende verhaal
bij elk glas wijn, het feit dat als de fles bijna op is, deze op tafel achterblijft voor een re-fill en natuurlijk de uitstekende kwaliteit van de geschonken Italiaanse wijnen maakt de ervaring de prijs wel waard.
Enige minpuntjes waren de plaats van onze tafel naast de uitgang (het gordijn hield de koude tocht elke keer als mensen in en uitliepen niet tegen, en nu is het nog ruim boven nul graden) en het gebrek aan standaard dessert als Irish coffee (men had geen slagroom in huis).
De knusse inrichting, de zeer attente bediening en het lekkere eten maken eten bij La Tasca echter tot een ervaring die voor herhaling vatbaar is.
Niet OK?
Proever32843 - Afgelopen vrijdag heerlijk gegeten bij La Tasca, met een groep van 10 personen. We hadden het verassingsmenu, en dat was erg goed. Leuke verrassingen, goede kwaliteit, op gemak kunnen eten. Enige minpuntje is de akoestiek, maar dat is bekend. Wij
kenden het restaurant niet, ondanks dat we alle 10 delftenaren zijn, maar de kennismaking is goed bevallen en het blijft zeker in het repertoire.
Blader door alle meningen
Proever52751 - Pretentieuze tent. Inrichting ondermaats. Tweepersoonstafels veel te klein. Stoelen keihard. Kosten hoog voor het gebodene. Vissoep voor 15,50 Euro is een waterig tomatenaftreksel met 5 mosselen. Waar is de vis? Zeker geen gastronomische verwennerij en ik vraag me serieus af
waar al die "uitstekende" beoordelingen vandaan komen. Voor dit geld kun je elders veel gezelliger en smakelijker eten.
Niet OK?
Proever38228 - Dit weekend prima gegeten bij La Tasca. De inrichting is weinig inspirerend, het geserveerde maakt alles goed. Heb me laten verrassen met een viergangenmenu. Allemaal heerlijk van smaak, de huisgemaakte pasta met pesto is zelfs geweldig! Geen enorme porties, waardoor
ik aangenaam verzadigd naar buiten ging. Bediening was vriendelijk en kundig. Ook mijn tafelgenoten waren enthousiast. Prima adresje om nog eens terug te keren.
Niet OK?
Proever53162 - We hebben hier nu 2x gegeten en beide keren vonden we het super.
De verse pasta met pesto als tussengerechtje is zeker mijn favoriet.
Met een goede tweede voor de huisgemaakte Tiramisu..... hhmmm.
We worden hier zeker vaste klant.
Niet OK?
Proever48161 - Vorige week zaterdag even uit Amsterdam op bezoek in Delft en gegeten bij La tasca. Wij waren aangenaam verrast. Zeer goede en relaxte bediening door jong maar zeer efficient en vriendelijk personeel. Wij gingen voor de lamshaasjes en de pasta
met spinazie en vis. Deze waren verbazend lekker klaargemaakt. De huiswijn had wat pittiger gemogen, b.v. een Salentino of zo. Maar goed er is voldoende keuze uit de wijnkaart. En dat brengt me tot een klein minpuntje en dat zijn de ietwat hoge prijzen van de wijnkaart, alsook van, zoals iemand anders al schreef van de voorgerechten. Een beetje leuke wijn doet al gauw rond de € 30,-. En een beetje interessant voorgerecht kost € 15,-. Maar al met al is dit restaurant de moeite waard!
Niet OK?
Proever48422 - Wij kwamen met een grote groep en hadden het verrassingsmenu: voortreffelijk! Italiaans maar zeer origineel.
Met deze groep gaan we regelmatig uit eten, en we waren het er allemaal over eens: de locatie, de inrichting, de ambiance, de service, bediening
en natuurlijk het eten waren uitstekend. Hier komen we (met de groep of individueel) zeker terug!
Blader door alle meningen
Proever38524 - De sfeer is goed, bediening aardig, het eten is redelijk. De smaak is te Nederlands, ik mis de echte zonnige Italiaanse smaak. De spaghetti met pesto was echt niet lekker. Daarbij zijn de prijzen veel te hoog, 13,50 voor een
soepje, mwah. Ik kom hier niet graag meer terug.
Niet OK?
Proever24163 - Onlangs weer een geweldige avond beleefd in La Tasca. Gelukkig hadden we gereserveerd, want het zat bomvol.
De uiterst attente en vriendelijke gastvrouwen wisten de avond echt tot in de puntjes te verzorgen. Overal wordt aan gedacht; asbakje verversd, op verzoek
kregen wij keurig op tijd de gerechten (ivm oppas thuis), ruime aandacht voor alle gasten. Het wijnarrangement is een aanrader: bij ieder gerecht wordt een bijpassend glas wijn geschonken en de gastvrouw weet alle 'ins and outs' van iedere wijn. Het eten is zeer smaakvol en de gerechten zien er mooi uit. Wij komen hier erg graag!
Niet OK?
taartje10 - Dit was echt een avond genieten. Bij la Tasca krijg je gewoon de volle uit-eten experience op een manier die ik heerlijk vind. Het eten is puur italiaans, geen gedoe en liflafjes maar echt goed en lekker. De sfeer
is relaxt en ongedwongen terwijl je echt het gevoel krijgt dat je goed verwent wordt en je met enthousiasme wordt ontvangen. Mijn vriend en ik zijn voor het verrassingsmenu gegaan met een lekkere fles wijn erbij (wijnarrangement is ook mogelijk) en we zijn zeker verrast! Het is waar dat het geen goedkoop restaurant is maar ik betaal de volgende keer gewoon graag voor zo'n fijne avond. Timing van tijd tussen de gerechten was ook perfect. We hebben hier echt een gezellig, lekker en romantisch avondje uit beleeft!
Niet OK?
Proever41420 - Het eten is voortreffelijk en de bediening ook. Het personeel straalt een soort enthousiasme uit wat je niet vaak ziet in dit soort restaurants.
Maar ik schrok wel behoorlijk toen ik de rekening kreeg. Dus het eten is uitstekend, maar
de prijs/kwaliteit verhouding zou een stuk beter kunnen.
Niet OK?
Proever37374 - Via deze website kwamen wij terecht in La Tasca.
Het was er niet erg druk en de tafels stonden er nogal dicht bij elkaar.
Eenmaal binnen werden wij bijzonder vriendelijk ontvangen, en kregen wij een iets te kleine tafel toegewezen.
Wij laten ons
graag verrassen, dus gaven wij de kok de vrije hand op deze avond. Een terechte vrije hand, want wij hebben meer dan voortreffelijk gegeten. Het viel ons op dat het niet zo heel erg druk was op deze zaterdagavond. Toen wij hiernaar vroegen, begon de eigenaar een uitermate enthousiast verhaal over zijn restaurant. Zijn enthousiasme en hart voor kwaliteit was voor ons de bevestiging na de voortreffelijke maaltijd. Hier gaan wij vaker terugkomen.
Blader door alle meningen
Proever37180 - Toch maar eens een recensie schrijven. Mijn vriend en ik komen al jaren in La Tasca, soms met zijn tweeen en soms met vrienden of familie. En altijd is het weer een feestje.
Mooie en vooral erg verse gerechten, heel persoonlijke
en attente bediening en echt mediterraans interieur. Ook vinden wij de muziek in La Tasca altijd zo mooi.
De prijzen zijn inderdaad stevig, maar staan in verhouding tot de kwaliteit. Bovendien ligt dat aan wat je kiest, dit weekend aten we voor rond de 30 euro p.p een vier gangen menu met twee glazen wijn.
Minpunten zijn: geen rookvrije ruimte en de tweepersoons tafeltjes zijn vrij klein, maar verder is La Tasca zeker een aanrader voor wie iets bijzonders wil.
Niet OK?
Proever32422 - Het interieur is intiem, maar niet erg bijzonder. Het eten daarentegen.....heerlijk. Voor het eerst in tijden weer eens een perfecte gnochi gegeten. Vriendelijke bediening. Klein beetje amateuristisch, maar op een prettige manier. Hier komen we terug. Niet dagelijks want de
prijzen zijn niet mals. Maar kwaliteit mag wat kosten.
Niet OK?
Proever23382 - Tja, tegenwoordig blijf je opletten welke prijs je gaat betalen als je gaat uit eten. Als ik het doet is het niet omdat ik geen zin heb om te koken, maar omdat ik zin heb om van het leven te
genieten en dan ga ik samen met mijn vriendin naar een goede restaurant waar ik weet dat het goed zit. Goede wijn kaart, goede keuken met vers en top ingrediënten, goede bediening en uiteraard met een heerlijke ambiance. De prijs mag mijn emotie niet bederven, daarom moet je het weten waar je naar toe gaat. Minder kwaliteit is vaak minder prijs, ik ga voor kwaliteit en daarom ga ik 1 of 2 keer per maand uit eten. Mijn budget is € 150 per maand en daar ga ik zuinig om, geen goedkoop uit eten, maar een keer goed en dan geniet ik 10 keer zoveel. La Tasca met haar kwaliteit is wat dat betreft een aanrader. Vraag naar de Bottarga gerechten en naar de gevulde pasta met krab!
Niet OK?
Proever19890 - Op zaterdagavond bij toeval binnengestapt. Ons laten adviseren door de eigenaar. Heerlijke carpaccio - kalfsoester - en kaasplankje als desert gegeten. Rekening houden met een dieet was geen enkel probleem. De toileten waren schoon. De keuken was modern en
opgeruimd. De prijs is aan de hoge kant. Een aperitief van € 9.00 per glas is niet echt lekker meer. Flesje huiswijn € 24.00 Ongedwongen bediening zonder fratsen. Ondanks de forse eindprijs van € 127.00 voor 2 personen komen we nog een keer terug.
Niet OK?
Proever18518 - Gezellig interieur, gastvrije vriendelijke eigenaar, verdere bediening amateuristisch, te lange wachttijden tussen gerechten, de gerechten waren smakelijk en vers, dessert tirami-su was volgens mededeling van de bediening 's-middags klaargemaakt- zag er goed uit maar inhoud was ingezakt.
Ook gezien de
forse prijzen waren de verwachtingen hoger.
Blader door alle meningen
Proever11908 - Fantastisch gegeten en gedronken. De eigenaar heet Bert en hij is de beste gastman ooit ontmoet. Hij weet goed je te verwennen met zijn service en met zijn gerechten. Heerlijk Novello (primeur) wijn gedronken, uit de hak van Italië als
begeleiding van een stoofgerecht van wild. Gewoon fantastich! In Delft kun je eerlijk eten!!!
Niet OK?
Proever6818 - Op grond van positieve meningen dacht ik dit restaurant ook eens te proberen. Hoewel het restaurant beslist uitstraling heeft, valt de kwaliteit - zeker in verhouding tot de prijzen - bitter tegen. Opmerkingen van eerdere bezoekers over de hoge kwaliteit
zijn m.i. niet terecht. Het heeft allemaal iets amateuristisch. Daar heb ik geen enkel probleem mee, maar reduceer dan de prijzen drastisch en maak pas op de plaats. Voor de gehanteerde prijzen is er heel wat beters te vinden in Delft.
Niet OK?
L & R - Goed restaurant, lekker eten, leuke sfeer. De prijzen zijn aan de hoge kant, niet geheel meer in verhouding tot de kwaliteit.
Niet OK?
Proever5821 - Een restaurant waar je gaat om culinaire verwend te worden! Wat heb ik lekker gegeten bij Bert! Mooi gerechten, met liefde bereid en uistkend bediend. Zeker een van de beste restaurant van Nederland.
Niet OK?
- Inderdaad een toppertje. Wijn uitzoeken en je laten verrassen. Niet echt goedkoop, maar gegarandeert genieten.
Blader door alle meningen
- Na drie keer ( op verschillende avonden) hetzelfde verrassingsmenu krijgen is de lol er ook wel af.
Eten is goed, maar (te?) duur.
Niet OK?
- ik geloof dat de recensie enigszins bijgesteld moet worden als het gaat om "sobere inrichting waarbij het slechts om het eten gaat..." Inmiddels is het restaurantvan binnen een geweldig stukje kunst geworden.
Niet OK?
- we hebben hier al vele vrienden mee naartoe genomen en iedereen is het erover eens ; dit restaurantje is een aanwinst voor Delft en omgeving
Niet OK?
- We hebben weer eens heerlijk genoten van alle goede dingen van het leven, daarvoor kom je in La Tasca. Tegenwoordig wordt er ook een heerlijke lunch geserveerd in dit bijzondere restaurantje. Sfeervol en gezellig eten en volop genieten is
hier het devies
Niet OK?
- Top restaurant, gewoon doen en genieten
Blader door alle meningen
- Dit is een restaurantje waar wij graag heengaan. In een sfeervolle en gezellige ambiance kun je hier genieten van de heerlijkste gerechten gecombineerd met prachtige wijnen. Altijd vriendelijke bediening.
Niet OK?
- Ik was al vaak in dit heerlijke restaurantje wezen eten, steeds opnieuw weer een feest. Ik begrijp de mensen die over de prijzen zeuren absoluut niet. De kwaliteit van de gerechten en de dranken is zeer hoog en zeker
de prijs waard
Ga zo door!!!
Niet OK?
- Heerlijk eten, maar veel te duur! een kop thee voor meer dan drie euro!
Verder vindt ik de eigenaar een vreselijke man die je probeert af te zetten, heerlijk eten maar ik ga er niet meer heen
Niet OK?
- We vonden de prijzen in guldens al te hoog voor het gebodene, & nu het erop lijkt alsof van de oude prijslijst alleen het FL symbool is vervangen door die van de Euro, is de prijs/kwaliteitsverhouding helemaal zoek.
Inderdaad,
de zelfgemaakte pasta met pesto is goed, maar ik heb liever geen vergeelde rucolablaadjes in m'n sla of een Saltimbocca die met een te dikke, te zoute & te romige saus is overgoten.
De charme van de gastheer kan ons niet de te hoge prijzen & diverse foutjes doen vergeten om het nog een keer te proberen.
Niet OK?
- Perfect gegeten, vanaf het aperitief tot aan de koffie een feest, geweldige bediening , heelijke gerechten en wat een sfeer. Ga zo door.
Blader door alle meningen
- We blijven terugkomen in dit geweldige restaurant. De verse pasta met zelfgemaakte pesto smaakt heerlijk en het verrassingsmenu is ook een echte aanrader. Daarnaast zorgen de gastheer en gastvrouw er voor dat het een erg gezellige avond wordt. Aanrader!
Niet OK?
- Lekker eten, het verrassingsmenu is een aanrader. Maar...
we zouden willen dat ze het Australische 'bring your own'-systeem hanteerden, want de drankjes zijn absurd duur. Voor een simpele bitterlemon of een kop thee betaal je f6,50! Dus zorg dat je
niet dorstig bent, want voor je het weet ben je een vermogen kwijt.