7.2
7.1

1 2 3 4 ouder »

genikoch genikoch 8 januari 2012

Wij komen hier samen en later met de kinderen al ik denk 30 jaar of zo, het is en blijft een uitstekend heel gezellig sfeervol familie restaurant waar ook kinderen heel welkom zijn. Ook zijn ze heel erg voorkomend en beleefd tegen oma's en opa's, dat heb ik ook wel anders meegemaakt. Bij Kreta hebben ze respect voor ouderen, waarderen kinderen en zijn altijd vriendelijk en beleefd. Een prima keus om uit eten te gaan. Geni en Rob Jacobson

ivangoethem ivangoethem 7 september 2011

Elke keer dat ik bij Kreta heb gegeten was het eten goed. De sfeer is er goed, bediening super vriendelijk, prijs/kwaliteit gewoon goed. Uitstekend geef ik bijna nooit als beoordeling omdat ik als Belgische vind dat dit slechts heel uitzonderlijk kan worden afgegeven. Dit restaurant past bij ieders portemonnaie en biedt een groot assortiment van heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Dat er geen 'gratis' Ouzo wordt geschonken vind ik gewoon gezeur van Hollanders. Betaal ook eens een fles wijn bij het eten en je zult zien dat het restaurant dan ook iets kan terugdoen, je moet alles in verhouding laten natuurlijk. Belangrijker is de kwaliteit, de sfeer, de bediening, en dat je er altijd terecht kan, ook al heb je niet gereserveerd. Alhoewel reserveren wel beter is omdat het er meestal druk is. Doe zo voort, Kreta, en ik blijf komen! Imelda v G

rob12 rob12 7 mei 2011

Het eten is helemaal niet achteruit gegaan,het is perfect,de bediening ook,mensen moeten altijd wat te zeuren hebben,wat de ouzo aangaat? ach,iedereen moet in deze tijden een stapje terug doen,zo ook de restaurants,het enige min puntje is,dat je 4 keer om de rekening moet vragen,wat ik al een paar keer heb meegemaakt,als dit goed zou zijn,zou ik "uitstekend"hebben gestemd,verder kom ik hier al een geruime tijd,met veel plezier.

Lucienne Lucienne 23 december 2010

Wij kwamen hier terecht omdat dit een van de weinige restaurants is die open is op maandag. Het eten is zoals je gewend bent bij "de Griek".
Jammer, geen welkom met ouzo, gedateerd interieur en de bediening was er wel, maar blonk niet uit. Wij kiezen dan toch liever voor de Griek in Leidschendam, maar die is dicht op maandag.

Freetertje Freetertje 3 mei 2010

Vroeger was het hier uitstekend eten, maar de laatste jaren gaat het achteruit. Weinig aandacht (ik zie de vrouw van de uitbater niet meer) en het eten is minder smakelijk. Geen ouzo meer vooraf. Het lijkt of de passie weg is. Beetje bij de les blijven!!

Stephsyl Stephsyl 22 april 2010

Super lekker! mega goede ossenhaas en goede knoflook saus! Goede bediening!

Barney8 Barney8 11 januari 2010

Met een grote groep gaan eten tussen kerst en Oud&Nieuw en het was prima verzorgd. De bediening was vriendelijk en slagvaardig. De ontvangst met een appetizer in de vorm van een OUZO, bleef helaas achterwege. Het eten was heerlijk en veelzijdig. Niemand kwam iets tekort en er viel nauwelijks een onvertogen woord. Samengevat kunnen we stellen dat dit restaurant goed met grote groepen om kan gaan.

Proever22702 Proever22702 13 december 2008

we zijn met zijn 4 geweest op 11 december
en was hier voor het eerst.ga 1 x in de week naar een restaurant,en dit grieks restaurant is heel goed.heb alle griekse restaurants gehad in zuid holland.en dit is ook een van de betere
goede bediening en heel goed eten

Proever42200 Proever42200 28 juli 2008

deze tent gaat zienderogen achteruit. Ik kom hier al jaren. Voornamelijk mijn specialiteit: " de girosschotel " wordt alsmaar vetter en vetter. Deze tent heeft het gehad.

snahsiub snahsiub 6 juni 2008

Vorig jaar gegeten en dat was best lekker, deze week er geweest met m'n vriendin, maar de gyros was vet en niet knapperig. Het typische bolletje rijst sompig. De bediening daarentegen is erg vriendelijke en probeert er het beste van te maken, maar dat heeft weinig zin met eten wat niet in orde is. Zonde, vervang de kok en je hebt een wereldtent!

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Grieks Restaurant Kreta