ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenBBQ/grill & Argentijns

4 mei 2013

Alles was perfect, prima menu, prima sfeer en steaks waren exact goed gegaard en gekruid. Alleen de bediening was ronduit irritant, heel gestrest, gehaast, controlerend en nerveus gedrag. Je had amper je bord/glas om, of men wilde het al afruimen! Toen we net bijna klaar waren ons dessert te nuttigen, werden we weggejaagd door een Oude man met Wit haar (vermoedelijk de eigenaar e/o hostess of we willen klaar waren of wilden verplaatsen naar een andere tafel ivm een grote reservering, waarvan de mensen over 15 min zouden arriveren. Heel Onbeschoft en Asociaal, wij hebben hem direct om de rekening gevraagd! En vanwege de klant onvriendelijkheid en niet gastvrijheid Geen fooi gegeven. Heb me nog nooit zo onwelkom en gediscrimineerd gevoelt. Heel onaangenaam en ongemakkelijk het restaurant verlaten

Gegeten op: 3 mei 2013.

6 april 2013

Met 4 mannen gebruik gemaakt van een groupon. Voorgerecht pittige worstjes en calamares, erg lekker. Bediening snel en vlot. Hoofdgerecht een precies naar vraag gebakken entrecote, alle 4, met lekkere peper-, knoflook en champignonsaus. Patatjes ook goed van kwaliteit, de erbij gevraagde Merlot was heerlijk. De diverse toetjes vielen ook in de smaak. Kortom, een prima maaltijd, zeker een aanrader, de groupons schijnen er vaker te zijn.

Gegeten op: 5 april 2013.
hans40
hans40
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

9 maart 2013

We hebben hier gegeten i.v.m. de Restaurantweek, waarbij we van de gehele kaart konden kiezen. De voorgerechten: calamares en provolone kaas smaakten goed. De calamares was een bord vol, helaas ontbrak een sausje.
De hoofdgerechten: 2 kipspiezen en ossenhaas smaakten voortreffelijk. De dessertkaart had ook voldoende verrassende keuzes.

Gegeten op: 2 maart 2013.
OlafDo
OlafDo
Expertproever

14 februari 2013

Zier goed restaurant , heerlijke gegeten met vrienden top blackangus filet van de grill ,boter mals voortreffelijk .Top argentijnse wijn malbec lekker zacht van smaak.Alles is verse en van goed kwalitait . Kortom eten ,drinken, service en ambience ,compliment chapeau zier mooi modern ingericht . Aanrader !!

Gegeten op: 7 februari 2013.

12 februari 2013

Santos ligt aan het centrale plein in Scheveningen, goed bereikbaar met het OV. Het heeft ook een terras met warmtelampen. De inrichting is modern, in bruine tinten, met lekkere stoelen maar voor 2 peronen een te klein tafeloppervlak. Wij hadden een plekje aan het raam en konden dus genieten van alle bedrijvigheid op straat. Omdat we een Grouponbon hadden, mochten we kiezen uit twee soorten gegrild vlees. Mijn partner wilde echter graag de spareribs en dat bleek geen enkel probleem. Vooraf kregen we een mandje met stokbrood en kruidenboter. Daarna 2 bakjes salade en even later de entrecote en de spareribs, vergezeld van een gepofte aardappel met kruidenboter. Het vlees was heerlijk mals en de porties groot genoeg. De kruidenboter in de aardappel was vrij stug en vonden we iets minder. Toe nam mijn partner nog een Batido de helado, een soort milkshake-achtig toetje, heerlijk, maar wel aan de prijs (7,50). De prijzen van de drankjes zijn gemiddeld. Bediening: correct, maar door de grootte van het restaurant wisselende obers, dus minder persoonlijk.

Gegeten op: 4 januari 2013.
jessica123
jessica123
Topproever

Schrijf zelf een recensie over Santos

Schrijf hieronder je recensie over Santos. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.