Waterloo over zichzelf

Restaurant Waterloo, een goed bewaard geheim... bestaat maar liefst 31 jaar met Eric Bulthuis als eigenaar, hier kunt u dineren in een intieme en warme sfeer die u buitengewoon zult waarderen. Bij Waterloo krijgt u nog alle aandacht, meer dan de helft van de gasten zijn dan ook vaste 'klanten' en zij koesteren Waterloo als een goed bewaard geheim. Gratis parkeren en tram 6 voor de deur!

KeukenFrans & Hollands
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Geertjea Geertjea 10 april 2012

Weer eens lekker gegeten bij Waterloo, terug in de tijd met escargots en biefstuk stroganoff, maar prima van kwaliteit en een super toetje van zelfgemaakt ijs. Blijft een prima restaurant, met een goede sfeer en lekker eten!

aahendri aahendri 29 maart 2012

Zaterdag 24 maart bij Waterloo gegeten. Bediening en presentatie van de gerechten is aantrekkelijk. Smaak is prima. Leuke aanbieding 3-gangen keuzemenu uit de Bistro tijd met bekende gerechten. Geen rede om daar weg te blijven.

M9T1 M9T1 25 maart 2012

Op een Dinsdagavond hier gegeten, bij binnenkomst vriendelijk welkom geheten en vlot geholpen. Begonnen met een mooie rode wijn en een lekker stukje brood met huisgemaakte smeersels! Een keuze gemaakt uit keuzemenu en zowel mijn tafelgenoot als ik hebben heerlijk gegeten! Personeel is vriendelijk en hebben tijd voor iedere tafel die er zit! Wij komen hier zeker snel nog eens terug, zeker nu het nieuwe maandmenu ingegaan is!

bobencin bobencin 22 maart 2012

Prima restaurant en een meer dan prima bediening. Wij hebben er nu twee keer in 1/2 jaar gegeten (het snoepmenu) en zullen zeker weer snel een keer terugkomen. Ga zo door!

benny07 benny07 22 maart 2012

Dinsdag 20 maart gegeten hier, met vrouw en kind, heerlijk gegeten, aardig bediening en zeker veel aandacht voor kinderen, lekker kinder menu naar wens, zoonlief ook blij. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geef zelf je mening over Waterloo

Maandagvan 17:30 tot 22:00
Dinsdagvan 17:30 tot 22:00