7.3
7.3

1 2 ouder »

bolke bolke 16 maart 2008

Na (TV programma)restauratie ongezellig.Niet meer de sfeer van 2 jaar geleden.Knullige kaart.4 voorgerchten waarvan 1 niet beschikbaar.De mosterdsoep te veel mosterd(zuur)4 hoofdgerechten(ossehaas,ossehaaspuntjes,eendenborst,tonijn).
De puntjes en eendenborst allebei met dezelfde pasta en ketjapsaus.Als nagerecht keuze uit kaasplankje en "verrassingstoetje"(koffiekopje met ijs).De prijs is redelijk,het enige positieve

Proever45923 Proever45923 14 mei 2006

Een dag of tien geleden hebben we daar met z\'n vieren uitstekend gegeten. De bediening was prima en van luide of overtollige muziek hadden we geen last, er was helemaal geen muziek - heerlijk.
En wij zijn wel wat gewend in horecaland.
We hadden vernomen dat er een andere eigenaar is was gekomen.
Ook de aanwezige minister met staf liet het zich goed smaken. Jammer was dat in dàt gezelschap iemand zat te roken. Daar is de zaak te klein voor. Het enige minpuntje.

Proever32556 Proever32556 19 november 2005

Heerlijk gegeten, alleen de nagerechten konden iets zoeter.
Sympathiek is dat bij de driegangenmenu\'s er alle ruimte is om twee voorgerechten en een nagerecht bestellen. En ook bij zo\'n menu ga je niet hongerig naar buiten.
Vlot werkende keuken en, ondanks dat ze alleen was, een serveester die het overzicht wist te bewaren.
Aan het verzoek om het eerste voorgerecht direct op te dienen, maar met het tweede gerecht te wachten op mensen die later zouden aanschuiven, werd keurig gehoor gegeven.

Proever40321 Proever40321 9 november 2005

Leuke kaart, grappige menu opties. Eten is goed, prijs/kwaliteit is top. Alleen de inrichting is echt aan verandering toe, erg oubollig en oud. Service is prima.

Argantel Argantel 5 augustus 2005

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening en goede prijs-kwaliteit verhouding. Wat wil je nog meer?
Aanrader!

Proever11778 Proever11778 12 juni 2005

Een erg klein en vooral erg gezellig restaurantje op een van de leukste locaties in het Haagse centrum. De gerechten zijn van zeer goede kwaliteit, niet al te origineel, maar wel ontzettend goedkoop: ik ken geen ander restaurant in Den Haag waar je voor 95 euro met 3 personen zo lekker gezellig en uitgebreid kunt tafelen. Het vriendelijke personeel zorgt door hun informele optreden dat je je hier helemaal thuis voelt. Zeker een aanrader, maar wel even reserveren!

Proever18125 Proever18125 29 december 2004

Afgelopen week heb ik hier weer eens gegeten. Ik had het geluk dat de wildspecialiteit van de dag een van mijn favorieten was: hertenbiefstuk, geserveerd met een rode wijn saus. Onder het genot van een heerlijk glas wijn hebben we met z\'n viertjes zitten smullen. De gezellige en vlotte bediening én de schappelijke rekening maakten de avond compleet. De volgende keer ga ik, als het op het menu staat, voor het speenvarken. Lijkt me ook zááálig!

Proever23597 Proever23597 28 september 2004

Absoluut aan te raden. Een uitstekend 3-gangen diner voor een goede prijs. Ik was blij verrast met de keuze mogelijkheden en de variatie in gerechten. Aangename, relaxede sfeer. De bediening was bovendien erg vriendelijk en behulpzaam, en ik heb helemaal niet lang hoeven te wachten op mijn gerechten. Dit restaurant is een verademing in de dure en hectische binnenstad.

Proever13310 Proever13310 15 februari 2004

Gezellig reataurant. Vlotte bediening, maar genoeg tijd tussen de gangen. Het eten was goed, maar niet heel speciaal. Een aanrader!

Proever11612 Proever11612 2 december 2003

Vanuit Arnhem gekomen naar dit door Iens goed bevonden restaurant: heerlijk gegeten, geweldig aardig ontvangen en bediend. Prima kwalitieit-prijs verhouding. Kortom: we komen terug!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Maliënkolder