KeukenInternationaal
Openingstijden09.30-19.00, zo vanaf 10.30

dessertlover dessertlover 15 mei 2011

Ondanks dat een keer een worm in mijn eten zat, kom ik hier graag voor de heerlijke salades. Voorals de dressing is een topper! In het weekend is het hier wel erg druk en krijg je niet de volle aandacht van de bediening.

sushilovers sushilovers 24 mei 2009

Wij komen al jaren bij Passant en het eigenlijk nog nooit een teleurstelling geweest. De porties zijn altijd royaal en de prijs/kwaliteit verhouding is altijd goed. Er mag best wat veranderd worden aan het interieur maar het is absoluut niet storend. Het personeel is qua samenstelling de afgelopen jaren regelmatig veranderd maar ze zijn altijd vriendelijk en alert. Speciaal aan te raden zijn de sate en salades.

Janelle C Janelle C 9 maart 2009

Het interieur is krap, krakkemikkig, oubollig en heel erg versleten, maar De Passant zit op een absolute toplocatie met helaas ook dito prijzen die bij elk bezoek lijken te stijgen. Het eten is niet vernieuwend (maar dat is op zich niet erg), maar de kwaliteit van het eten is constant, de smaken goed en grote porties. Het personeel is op een enkeling na, aardig, snel en efficient. Ondanks de hoge prijzen en het afzichtelijke interieur, kom ik er nog steeds graag voor een heerlijk ouderwets broodje warm vlees met chili en ui.

Proever77576 Proever77576 4 juli 2008

Ik liep een tijdje geleden door de Passage en zag daar een leuk terrasje, vlak bij de Rotonde. Ik vond dat het iets uitnodigends had, en ging zitten. Aangezien ik honger had, nam ik meteen maar een grote schotel met gebakken schol. Ik heb daar echt ongelofelijk van genoten: een lekkere dikke vis met uitgebreide garnituur van gemengde sla, heerlijke saus, gebakken aardappeltjes met mayonaise, en allerlei andere zaken die je niet zou verwachten, zoals stukjes perzik, amandelen, een aardbei etc. In één woord echt top!! Sindsdien heb ik deze schotel regelmatig genomen, ook al omdat ik hem beter vind dan die van Simonis. Ik ben een vaste klant van deze tent geworden, ook al omdat de espresso er beter is dan in vele andere zaken (echte Italiaanse kwaliteit), en het personeel buitengewoon vriendelijk is, en efficiënt werkt. Ik vind dat je je in deze zaak meteen thuis voelt, net alsof je bij vrienden zit te eten en drinken, en niet in een officiële gelegenheid. Dus van harte aanbevolen !!!!

Proever75213 Proever75213 12 mei 2008

De Passant is een gezellige brasserie in het midden van de stijlvolle Passage in het centrum van Den Haag. Het oubollige interieur zorg voor een warme en gezellige ambience. Een collectie van ouderwetse koffiemolentjes aan de muur maakt het interieur helemaal af. Op de bovenverdieping hangen aan de muur een aantal fascinerende foto's en krantenartikelen van de passage rond 1900.
De benieding is top en bestaat tegenwoordig voornamelijk uit actieve zeer vriendelijke jonge mensen. Ze zijn altijd wel in voor een praatje en zorgen ervoor dat alles binnen 10 minuten bij je op tafel staat. Op de aller drukste uurtjes is dat niet in elk geval zo, maar dat is begrijpelijk. Bovendien maakt wat er op tafel komt te staan alles weer goed. Er staat geen gerecht op het menu dat minder lekker is. Vooral de salades(kip, gamba, avokado-feta, tonijn) zijn erg aan te raden.
De Passant is ook een prima plek om even het shoppen te onderbreken en een heerlijk kopje koffie te drinken met een appelgebakje van Dudok of een van de andere gebakjes (o.a. van Maison Kelder).
Het is zeker de moeite waard om deze brasserie een bezoekje te geven. Dat zal ik ook blijven doen.

Geef zelf je mening over Brasserie De Passant