De avonden in deze Italiaan worden opgevrolijkt door ‘leuke live muziek’. ‘Het eten is prima: gewoon lekker Italiaans zonder poespas’. Voor de meer kritische eter laat het misschien ‘te wensen over’, maar het merendeel is ‘altijd tevreden’ en keert graag terug naar dit mooie plekje aan de boulevard van Scheveningen.
Wij komen uit omgeving Rotterdam en welke "Italiaan" we daar ook proberen, we komen altijd weer terug bij Galleria in Scheveningen. Gewoon héérlijk eten voor een redelijke prijs. Ook de pizza's zijn goed en vooral de "classica" is niet te versmaden. Met echte Italiaanse eigenaren kan dat natuurlijk niet anders... Qua kindvriendelijkheid staan ze ook vooraan, er is een aparte speelhoek en alle kinderen krijgen een leuk homemade kleur/knutselboekje. Echt een aanrader!!!!!!!!!!
simpel, alles is het net niet.
beetje kok doet het al snel beter.
geen aanrader voor iemand die van lekker Italiaans houd maar niet slecht voor iemand die even snel een pizzaatje wil eten.
Vrijdag voor de late bioscoopvoorstelling buiten op het terras gegeten. Eten van prima kwaliteit, elk gerecht met zorg bereid. Echter: muziek was slecht en te luid, we moesten zelfs buiten harder praten om elkaar te kunnen verstaan. Verder: bediening erg traag. Menu besteld, maar het lukte hen niet dit binnen de twee uur en een kwartier die we er waren afgerond te krijgen. Gevolg: we kwamen niet meer op tijd toe aan het dessert dat in menu zat . Geld terug? Vergeet het maar. Dat is nou net jammer!
Excellent wine and food and very friendly and dedicated lady serving. Specially to mention a good Ribolla Gialla wine from 2003 and a special 'lekkere' risotto with mushrooms & Barolo sauce. Definitely we will go back again.