Restaurant De Poort over zichzelf

Restaurant De Poort gelegen in het sfeervolle centrum van De Lier (Gemeente Westland), mag zich al lange tijd verheugen in een brede belangstelling van veel bezoekers. Niet verwonderlijk, wie eenmaal kennis heeft gemaakt met De Poort komt zeker snel terug.

Is dit uw restaurant?

Controleer nu uw gegevens

35 recensies

16 juni 2013

Vandaag met een veilingbon naar de Poort geweest met zn 2tjes. Bij binnenkomst werden we "verwelkomt" door de gastvrouw/eigenaresse. Het viel ons direct op dat deze dame een aardige borrel op had. Dit was zowel te ruiken als te horen aan haar spraak. Verder zag ze er erg onverzorgd uit en had vieze nagels. Het restaurant was nagenoeg leeg. Het eten was erg weinig en ronduit smaakloos. Het stuk zeewolf dat we kregen was voor de helft rauw. Toen we hier iets van zeiden was het commentaar van de gastvrouw:" Dit is nou eenmaal een stevige vis en dus iets taaier, als we hem nog langer in de oven doen is het een schoenzool". Deze gang hebben we dus overgeslagen en er werd ons ook niets anders aangeboden. Tussen de gangen door stond de gastvrouw achter de bar aan ??n stuk door vooringeschonken champagne glazen leeg te drinken en liet ze de gasten links liggen. Toiletten waren te smerig voor woorden. Ik raad iedereen af om hier te gaan eten. Wij zijn met gierende banden de Lier uit geraced.

debby15
debby15
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

6 juni 2013

Gisteravond met een veilingwaardebon naar De Poort getogen.
We waren iets vroeger dan besproken en werden bij binnenkomst ronduit onvriendelijk door de " gastvrouw" ontvangen. Zoiets heb ik nog nooit ergens meegemaakt! Gelukkig nam de jongen in de bediening het van haar over maar de toon was gezet. Het eten was prima, de chef verstaat zijn vak , jammer dat zijn vrouw dat niet doet. Wijnarrangement was niet erg verrassend. Minpunt ook zeker het damestoilet, smerige deuren en tegels. Ons zien ze hier niet meer terug helaas.

Gegeten op: 5 juni 2013.
Jamon16
Jamon16

18 mei 2013

Vandaag met n groupon in de Poort gegeten. Na ontvangst met champagne het menu ter inzage gehad. Zag er goed uit! Wij hebben het aangevuld met het wijnarrangement en friet met heerlijke huisgemaakte mayonaise. Wijntjes pasten goed bij de gerechten en de gerechten smaakten heerlijk! Jammer dat de bediening bij de gerechten er niet n sprookje bij verteld over wat er op je bord ligt en in je glas zit. Uiteindelijk werd dit na vragen wel gedaan. Mooi restaurant met gezellig brandende openhaard! Jammer dat het zo verscholen ligt. Ze verdienen een volle zaak! Wij komen nog eens terug!

11 mei 2013

We begonnen uiteraard met een glaasje Champagne, want daar staat De Poort natuurlijk ook bekend om! Chef-kok Dick v.d. Klis had een heerlijk 3-gangenmenu verzonnen voor de Heerlijk 10 Daagse, die we hebben uitgebreid met extra tussengerecht, kaasplankje en bijpassend wijnarrangement. De gerechten waren echt heerlijk en we zijn door Linda heel gastvrij ontvangen. Wij kunnen De Poort aan iedereen aanraden die van lekker eten en drinken houdt en een fijne culinaire avond wil beleven.

Gegeten op: 10 mei 2013.

28 april 2013

Dit jaar zijn wij tot 4 keer toe hier te gast geweest in een wisselend gezelschap.
3 Keer het 5 gangen diner en een maal het de 7 gangen.

Iedere keer is ons heel goed bevallen, er viel niets op aan te merken.
Zeer wisselende en gevarieerde samenstelling van het eten en ook de combinaties vonden wij origineel bedacht.

Bediening erg vakkundig en vriendelijk, als de gelegenheid het toe laat is er zelfs even tijd voor het maken van een praatje. De timing tussen de gerechten is perfect.

Het bierarrangement is een aanrader, maar heb vernomen dat de rosé ook heerlijk smaakt.

Kortom ons ga je hier zeker nog eens terug zien.

Gegeten op: 27 april 2013.
Jaspertamara
Jaspertamar...

13 april 2013

Vandaag hier wezen eten met een Groupon. 5 gangen diner. Begonnen met een glaasje champagne vooraf. Daarna kregen we het menu te zien en konden er een aantal extra's (tegen betaling) besteld worden. Wij kozen voor het wijnarrangement en de friet. De gangen bestonden uit carpaccio, een heel bijzondere soep, zalmburger, biefstuk en een toetje met rabarber en yoghurtijs. Alles was goed van smaak en de porties waren precies voldoende. De patat was wel wat zout. Wijnarrangement vonden wij erg goed bij de gerechten passen. De irish coffee na was ook goed, lekker pittig en goed heet. De zaak ik leuk ingericht en de open haard brandt, goede sfeer en aardige bediening. Wij komen hier zeker terug.

shinshan
shinshan
Topproever

28 maart 2013

Gisteren genoten van een 5-gangen-menu samen met 2 vriendinnen.
Ik had een grouponbon voor 2 personen, maar ook de 3e persoon heeft gegeten voor de grouponprijs! Bijzonder, nog niet eerder meegemaakt, verrassende service!!
En we hadden alle drie niet het gevoel anders behandeld te worden, omdat we gebruik maakten van een groupobon.
Elke gang was 'een feestje'!! Verrassende combi's, groenten die in de vergetelheid zijn geraakt smaakvol toegepast, elk gerecht creatief opgediend en verfijnd van smaak!
Het bijpassende 'halve-glazen-wijnarrangement' was minder verrassend, maar smakelijk genoeg.
De gastvrouw in eerste instantie idd niet overlopend van enthousiasme, maar wel correct en uiteindelijk mededeelzaam genoeg.
Wij hebben ons niet aan de inrichting gestoord en hebben echt genoten van wat ons voorgeschoteld werd, complimenten voor de kok!
Ik heb het restaurant alvast aangeraden aan een collega.
En ik denk er zelf ook nog wel eens terug te keren, omdat ik er vertrouwen in heb gekregen lekker te kunnen eten in De Poort!

Gegeten op: 27 maart 2013.
vUrki
vUrki
Expertproever

25 februari 2013

Gisteren een heerlijk 7-gangen diner geserveerd gekregen bij restaurant De Poort. Elke gang was een gerecht op zich, goed in balans en de tijd tussen de gerechten was perfect. Geen kleine hoopjes maar echte gerechten! Goede wijn ook ter begeleiding en een glaasje champagne vooraf.
De aankleding van het restaurant is ook mooi, een combinatie van modern en barok romantisch. Er is voldoende ruimte tussen de tafels om iedereen zijn privacy te geven.
Ik kan dit restaurant aan iedereen aanbevelen! Kom hier zeker terug.

Gegeten op: 24 februari 2013.
karin83
karin83
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

30 december 2012

Gisteravond heerlijk gegeten met gezellige bediening in dit sfeervolle restaurant. We hadden een groupon, maar dit deed aan het eten en de bediening niets af. Geweldig!

Gegeten op: 29 december 2012.
damesmode
damesmode
Fijnproever

7 oktober 2012

Hier gegeten met de Groupon voor een 5 gangen diner. Voor ons is dit een manier om kennis te maken met restaurants en als het ons bevalt daar met regelmaat terug te komen. Helaas in de Poort zien ze ons niet terug. Het eten op zich was goed. De voorgerechten en het tussengerecht en nagerecht waren klein maar erg goed. Daarentegen was het hoofdgerecht slecht. 3 kleine stukjes vlees op een ratjetoe van groenten. De bediening kan zeker wat vrolijker en het decor kan ermee door, tenslotte kom je voor het eten en is de rest niet doorslaggevend.

Gegeten op: 5 oktober 2012.
LiesbethR1960
LiesbethR19...