Trendy, heerlijk eten, lekkere hapjes, niet te grote kaart, zeer vriendelijke gastvrouw Loes, bediening perfect met enthousiaste uitleg. Ik ga hier zeker nog eens eten.
In juni een etentje gehouden bij Basaal. Fantastische locatie met mooi weer, als je op de brede stoep aan de gracht kunt eten en borrelen. Het menu bestond uit goede en subtiel samengestelde seizoensingrediƫnten, soms versgeplukt uit de duinen. Alle gangen en dranken samengesteld in goed overleg en met proeven vooraf! Dan is het overbodig om te zeggen dat we alles erg lekker vonden. Gastheer(dame)schap met een grote G.
Wij eten hier regelmatig en zijn altijd tevreden. Ons favoriete restaurant in Den Haag! Wij vinden dat je echt waar voor je geld krijgt. Als je speciale dieetwensen hebt, wordt er altijd naar een goed alternatief gezocht. Ik ging hier graag eten tijdens mijn zwangerschappen. Producten altijd vers. Gastvrouw en gastheer zijn heel vriendelijk en geven net even dat beetje extra service. Toppertje!
Redelijk gegeten, maar helaas niet in verhouding tot de prijs. Voorgerecht: kippenlever; lekker vlees maar waarom zwemt het in de te overheersende saus? Hoofdgerecht: schol; goede garnering, maar droge vis. Nagerecht: mokka-ijs met espresso; de koffiesmaak is zo bitter dat het de ijssmaak overvleugelt, wat overblijft is bitter koud en warm.