6.5
6.3
6.8

KeukenInternationaal

utrecht1978 utrecht1978 30 december 2011

Als je geen culinaire hoogstandjes verwacht maar gezellig even wilt eten op een koopavond in Utrecht, moet je hier zijn. Betaalbaar en lekker. Mijn moeder komt hier regelmatig voor de spareribs en de enkele keer dat ik met haar mee ga bevalt mij altijd prima. Bediening is vriendelijk, zelfs erg joviaal, restaurant gezellig druk en op een mooie locatie aan de Utrechtse grachten. Fijn eten hier.

colalala colalala 20 december 2011

Dat was een beroerd etentje afgelopen zondag.
Het personeel smeert je eerst een broodje met kruidenboter aan, maar je krijgt niet eens de kans dit fatsoenlijk op te eten omdat het hoofdgerecht dan al voor je neus staat. De (wiener)schnitzels die geserveerd worden zijn een soort platgeslagen fabriekskippen oid. Niet te eten! Binnen een half uur stonden we weer buiten. Hier gaan we dus nooit meer naartoe!

Lyran Lyran 16 december 2011

Prima kaart, niet te duur, maar het eten was dan ook niet bijzonder. Meerdere gerechten waren koud en hebben we teruggestuurd. De bediening was onpersoonlijk, en er werd slecht gereageerd op onze vragen. Het duurde erg lang voordat we drinken kregen en nog langer voordat het eten er was. Daarnaast waren wij met 6 personen en de accoustiek was zo slecht, dat niet iedereen elkaar kon verstaan, erg jammer.

Lokkie Lokkie 15 december 2011

Spareribs gegeten. Niet om over naar huis te schrijven maar voor E 13,50 toch redelijk. Om ons heen waren er in het uur dat wij er waren wel klachten. Iemand die mosselen had gegeten vertelde dat deze erg klein waren met een bijsmaak. Ook een aantal mosselen niet gaar.
Iemand anders in de buurt van onze tafel vond het vlees niet warm en liet de maaltijd terughalen. Weer iemand anders vond de schnitzel niet gaar en liet deze ook terughalen. Door ons vertrek hebben we niet waargenomen hoe het restaurant deze klachten heeft opgelost.

marie9 marie9 7 december 2011

Onbeleefde bediening met een totaal gebrek aan timing (afruimen als mensen nog aan het eten zijn etc., onbeleefd en veel te laconiek reageren op klachten). Eten is matig, droog vlees, weinig saus. Prijs/kwaliteitverhouding is slecht, voor deze prijzen verwacht ik beter eten dan een matige studentenhap.

Geef zelf je mening over King Arthur

MaandagGeopend