Belletje20 13 maart 2012 | |
Bij het eerste rondje drinken twee glazen over de rug van ons gezelschap. Daar hebben we niks voor gehad, koffie van de zaak had er volgens ons wel vanaf gekund. Bij vertrek niemand te bekennen behalve een te jonge jongen die nadat we de jassen zelf hadden gevonden en aangetrokken vroeg of het lukte en vervolgens zei:'de groetjes'. Dat allemaal is voor ons een reden om niet terug te komen.
Proever48954 1 december 2011 | |
Met een groot gezelschap aldaar heerlijk "wild "gegeten.
poeliepoel 31 oktober 2011 | |
Fijne tent, goed eten en prettige bediening. De akoestiek is wat slecht en daardoor behoorlijk rumoerig. Geen reden om niet te gaan echter, leuk uitje. |
mallalou 10 juli 2011 | |
Gisteren op bezoek geweest in Oudewater en gegegen bij Joia.
jongkind_j 9 juli 2011 | |
Goed en lekker eten, weten zelfs de basale zaken lekker te laten smaken. Goede service en strakke organisatie. |
chantalq 12 juni 2011 | |
We hebben hier lekker gegeten, maar de prijs/kwaliteit verhouding is zoek. Veel te duur voor gerechten die je je na het betalen van de rekening al niet meer voor de geest kunt halen. Al met al niet bijzonder, al zit je er wel lekker. Dat is ook wat waard. |
Gros Gourmand 26 oktober 2010 | |
Gisteren voor het eerst in Oudewater geweest en dit restaurant bezocht met iemand, die hier blijkbaar al eerder was geweest. Attente en vriendelijke bediening. Wij hebben gekozen voor een 3-gangen verrassingsmenu. Vooraf kon worden aangegeven wat niet wenselijk was. Het gevarieerde menu was een succes. Dikke plus voor het goed bijpassende (Italiaanse) wijnarrangement. Goede keuze. Prijs is in orde. Een aanrader. |
e.muller 25 september 2009 | |
Na lange tijd (door ziekte) weer bij Joia gegeten. Maar meteen met het goede nieuws beginnen, alles is nog steeds van dezelfde uitstekende kwaliteit als voor de overname. Heerlijk 3 gangen verrassingsmenu genomen (uitstekende Italiaanse wijnen) en ook de persoonlijke benadering voelt erg goed. Altijd positief als men je na zo'n lange tijd toch nog herkent. Compliment voor de crew. Kortom, we blijven dan ook zeker terugkomen. |
hendrik storm 19 september 2009 | |
Heerlijk eten hebben ze bij Joia. Sinds kort van eigenaar verwisselt, een lekkere frisse windt door de zaak, ga zo door! |
bhansen 12 maart 2009 | |
Op 1 maart 2009 met vrouw en kinderen gedineerd bij Joia. Voor de kinderen een leuke kindermenu en voor ons een voorgerecht van vlees en vis als hoofdgerecht. Als nagerecht een assortiment van ijs. Het eten was wederom van goede kwaliteit. Helaas was de bediening onder de maat. Op mijn eerste glas wijn heb ik 20 minuten gewacht. |
Geef zelf je mening over Joia