| Keuken | Chinees |
| Minimum menuprijs | €20.00 |
| Openingstijden | 12.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
rh23 10 januari 2012 | |
Het eten is prima. Alleen vind ik het ronduit belachelijk dat alle prijzen direct na de verbouwing omhoog zijn gegaan. Sommige met een paar procent en sommige veel meer. WIJ hebben niet gevraagd om een verbouwing en zeker als je afhaalt heb je daar niets aan!!
svennie 4 januari 2012 | |
Vlak voor de keerstdagen hier gegeten. Veel te warme zaal. Het eten was ronduit slecht. Drooggebakken garnalen waren drooggebakken koppen en staarten. Eendgerecht bestond uit smakeloze blokjes uit de wok (hoezo traditioneel). Sate was kleverig en vies. Vroeger kwamen wij hier graag, nog voor de verbouwing. Nu nooit meer. |
Patist 22 december 2011 | |
Op een dinsdagavond heerlijk gegeten. Mooie combinaties in voor mij vele onbekende gerechten, vergezeld door zeer mooie en goed betaalbare wijnen. Gezellige sfeer en een vriendelijke attente bediening. We'll be back ! |
Proever81113 12 september 2011 | |
Prima om hier in het restaurant te eten of af te laten bezorgen. Ambiance is niet helemaal up to date maar de gerechten maken alles goed. Verse ingredienten, liefde voor producten en de sauzen zijn perfect. Erg tevreden!! |
RuudVeldhoen 23 juni 2011 | |
Prima eten maar niet erg gezellige ambiance |
Geef zelf je mening over Jasmine Palace