mmm... 31 maart 2012 | |
Wij halen al zo'n 20 jaar regelmatig nassi kuning bij Indonesia Asli. Altijd dezelfde kwaliteit en erg voordelig in prijs! Je waant je weer even in Indonesie... |
Michiel030 1 december 2011 | |
Authentiek Indische keuken. De keuze is enigszins beperkt maar de gerechten zijn doorgaans smaakvol en soms zelfs subtiel, zeker in verhouding tot de prijs. Verkrijgbaarheid van mango- en lycheesap en boemboes voor thuis zijn prettige bijkomstigheden. De bediening is niet snel maar wel altijd bijzonder vriendelijk. Heel de familie werkt hier mee en dat kan rekenen op onze sympathie. Eerlijk gezegd ziet het er verder niet uit maar dat is tegelijkertijd de charme. Het weerhoudt ons in elk geval niet om af en toe ter plekke te eten ipv alleen af te halen. |
bijvoorbaatdank 10 maart 2010 | |
Dit is een toko van de wat scherpere smaken. Voor subtiliteit moet je elders wezen. |
lindalekkerbek 4 maart 2010 | |
Heb hier vaak de nasi rames afgehaald. Was altijd tevreden maar de laatste tijd is de kwaliteit hollend achteruit gegaan. Het kleine stukje kip wat er altijd in zit is al een jaar meer bot, vel en vet? dan vlees. Het vlees is anders, lang zo lekker niet meer en veel minder. Al met al heb ik het hier wel gezien! |
JSchen 3 augustus 2009 | |
Echt Indonesisch eten op zijn Indonesisch.. Ontzettend aardige en eenvoudige mensen waar je niet al te ' moeilijk' moet doen. Bediening is dan niet erg snel, het eten is niet altijd even vers en voor klachten kun je hier niet terecht. De smaak van de rendang is heerlijk. Ook de ketjap kip en de sambal goreng tempe heb ik nog nergens lekkerder gegeten in en rondom Utrecht.
jerber 26 april 2009 | |
Het eten was hier niet slecht. Er zijn afhaalindo's waar ik beter gegeten heb. Er wordt bovendien wel erg weinig eten gegeven voor de prijs die je betaald, dat maakt het ook erg jammer dat ik er niet snel nog een keer zal eten. Personeel is wel erg vriendelijk. |
Jaelleke 15 maart 2009 | |
Ik heb deze week eten afgehaald bij zowel Toko Mitra als Indonesia Asli, zodat ik ze met elkaar kon vergelijken. Ik vond de bediening bij Indonesia Asli veel vriendelijker dan die bij Toko Mitra. De dame die mij hielp bij Toko Mitra was erg gehaast en ongeduldig (en dat was onnodig aangezien het op dat moment erg rustig was bij Toko Mitra), daarnaast was ze erg karig met het opscheppen van de porties en vroeg ze niet eens of het eten warm gemaakt moest worden, ik kreeg het koud mee. De porties die je krijgt bij Indonesia Asli zijn véél groter, en de prijs is veel lager dan bij Toko Mitra. Wel is het eten van Indonesia Asli iets pittiger dan dat van Toko Mitra. Bij beiden vond ik de smaken echt authentiek en was het eten ontzettend lekker. Beide restaurants zijn mijns inziens zeker voor herhaling vatbaar, maar mijn voorkeur gaat gezien de vriendelijke service en betere prijs/kwaliteit verhouding uit naar Indonesia Asli! |
Rob (Utrecht) 17 december 2008 | |
Bij toeval hier terecht gekomen. Verschillende gerechten afgehaald waaronder beef en rundvlees (rendang). Aangenaam verrrast door de smaak. Heel vriendelijk personeel. |
Hiram 20 december 2007 | |
Heerlijk, eerlijk Indonesisch eten zonder veel concessies aan de Hollandse smaak. Erg vriendelijke mensen. Voor een romantisch dinertje ben je er aan het verkeerde adres, want de inrichting is spartaans: afhalen, dus, en lekker thuis opeten. De prijs is ook goed. Een negen. |
jejo 4 november 2007 | |
Dit is geen restaurant, maar een afhaaltent met zitje; we kregen een pasteitje met ooneetbaar taaie korst, en een loempiaatje met oneetbaar taaie korst dat bedorven rook en smaakte; er zijn alleen niet-alcolholische drankjes te krijgen; de eigenaars staan vriendelijk hun best te doen; en, hoe pijnlijk we het ook vonden, we zijn toch maar direct weer vertrokken. |
Geef zelf je mening over Indonesia Asli