| Keuken | Indonesisch |
| Gemiddelde menuprijs | €12.00 |
| Openingstijden | 12.00-20.00 |
‘Een grote vitrine, donkere lambrisering, batikkleedjes op tafel en foute schilderijen aan de muur.’ Op zich niks mis mee natuurlijk, het past zelfs naadloos bij het concept van deze toko. 'De hele familie helpt mee in de bediening’ en zet erg pittige gerechten op tafel’. ‘De ambiance nodigt niet echt uit om lekker lang te gaan zitten’, maar het is toch perfect voor als je geen zin hebt om te koken!
Michiel030 1 december 2011 | |
Authentiek Indische keuken. De keuze is enigszins beperkt maar de gerechten zijn doorgaans smaakvol en soms zelfs subtiel, zeker in verhouding tot de prijs. Verkrijgbaarheid van mango- en lycheesap en boemboes voor thuis zijn prettige bijkomstigheden. De bediening is niet snel maar wel altijd bijzonder vriendelijk. Heel de familie werkt hier mee en dat kan rekenen op onze sympathie. Eerlijk gezegd ziet het er verder niet uit maar dat is tegelijkertijd de charme. Het weerhoudt ons in elk geval niet om af en toe ter plekke te eten ipv alleen af te halen. |
bijvoorbaatdank 10 maart 2010 | |
Dit is een toko van de wat scherpere smaken. Voor subtiliteit moet je elders wezen. |
lindalekkerbek 4 maart 2010 | |
Heb hier vaak de nasi rames afgehaald. Was altijd tevreden maar de laatste tijd is de kwaliteit hollend achteruit gegaan. Het kleine stukje kip wat er altijd in zit is al een jaar meer bot, vel en vet? dan vlees. Het vlees is anders, lang zo lekker niet meer en veel minder. Al met al heb ik het hier wel gezien! |
JSchen 3 augustus 2009 | |
Echt Indonesisch eten op zijn Indonesisch.. Ontzettend aardige en eenvoudige mensen waar je niet al te ' moeilijk' moet doen. Bediening is dan niet erg snel, het eten is niet altijd even vers en voor klachten kun je hier niet terecht. De smaak van de rendang is heerlijk. Ook de ketjap kip en de sambal goreng tempe heb ik nog nergens lekkerder gegeten in en rondom Utrecht.
jerber 26 april 2009 | |
Het eten was hier niet slecht. Er zijn afhaalindo's waar ik beter gegeten heb. Er wordt bovendien wel erg weinig eten gegeven voor de prijs die je betaald, dat maakt het ook erg jammer dat ik er niet snel nog een keer zal eten. Personeel is wel erg vriendelijk. |
Geef zelf je mening over Indonesia Asli