Moederdag 2012: Winkel zat goed vol, we waren blij te hebben gereserveerd. Die blijdschap maakte al snel plaats voor verbazing en lichte gene over de matige bediening en ondeskundigheid van het personeel. Goedkoop wordt al gauw duurkoop vooral wanneer het halve servies op de grond belandt. Uit de menukaart konden we allemaal een redelijk menu samenstellen. Helaas kwam de sushi bijna rechtstreeks uit de vriezer en bestond die uit natte kleffe rijst met een magere inhoud, de champignons waren gedrenkt in een kleddersaus: eigenlijk hadden die een beter lot verdiend. De Vitello Tonato was droog en vertoonde sporen van magnetrongebruik, de zalm en carpaccio waren ok, maar wat kun je daar mee mis zou je denken...
Als hoofdgerecht stond o.a. sliptong op de kaart, goed gebakken maar erg "kaal" geserveerd. De tournedos smaakte de tafelgenoten goed in tegenstelling tot de asperges (die zo dik als boomstammen) in een smakeloze saus werden geserveerd; een extra schilbeurt zou niet hebben misstaan. Ook de groente hebben wij wel eens fantasievoller gesignaleerd. De koffie, met een 2e ronde van het huis was, zoals het hoort in een bistro, ok.
Waar zijn de tijden gebleven dat je in "De Potvis" met genoegen erg goed kon dineren voor een mooie prijs???? Jammer, jammer..... Voorlopig moesten we hier maar niet meer heen gaan.
Zondagavond dineerden we in dit restaurant. We hebben echt heerlijk gegeten We waren met ons 5 en allemaal iets verschillends en iedereen tevreden de bediening is attent en vriendelijk. Voor mijn jarige zus werd het toetje opgediend op een versierd bord. Toen kon de avond niet meer stuk !
Ondanks dat het niet direct in de buurt is, eten wij hier regelmatig.
De bedienings is altijd aardig en niets is teveel gevraagd. Het eten is uitstekend.
Vergelijk je het eten met een gemiddeld duurder restaurant, dan kunnen zij hier zeker in mee. Kortom: goed eten voor niet teveel geld, aardige bediening en een informele sfeer.
Aanrader! Voor of na het eten is het ook nog mooi wandelen in de bosrijke omgeving.
Gert & Aneta
Ik kom hier regelmatig. Goed restaurant. Ik bestelde een entrecote met pepersaus, nou nog nergens een betere gegeten. Het is er gezellig. Ook met ons feestje heerlijk gegeten van het surprismenu.
prijs kwaliteit is goed laats surprisemenu gegeten, kon aangegeven als je echt iets niet lusten.
het is weer wildseizoen dus hoopten wij op wild en dat kregen we ook super lekker!!!!
zeker een aanrader.