buutje 23 november 2011 | |
Superambiance, mooi om zo met een grote groep te eten. Eten was goed maar niet echt top of spannend |
Eten1984 13 september 2011 | |
Wij hebben onze bruiloft hier gevierd. Het was perfect! De service (incl de hele voorbereiding) was tot in de puntjes verzorgd. Ook je gasten worden volledig in de watten gelegd door het personeel, volgens de etiquette maar niet stijf. Het eten (verrassingsmenu) was goddelijk! Het elk hapje was perfect bereid en de wijnen paste er goed bij. De ambiance van het pand is prachtig. |
DGRN 26 maart 2011 | |
Met een groep van 25 personen gegeten op een woensdagavond. Eenvoudige en soms ouderwetse, maar absoluut smaakvolle gerechten. Als amuse een heer lijk soepje van doperwt en mint. Als hoofdgerecht zacht gegaarde op jasmijnthee gerookte eendenborst. De ambiance is zeer sfeervol en chique. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld luxe promotiediners. De bediening is zeer correct en vriendelijk. Huize Molenaar zou ik voor verschillende gelegenheden zeker aanraden. |
bijvoorbaatdank 9 maart 2010 | |
Mooie plek voor een formeel diner. Kwaliteit is acceptabel. |
Casper van Tartwijk 26 februari 2010 | |
Recentelijk heb ik gegeten bij Huize Molenaar tijdens de Table d'Hôte 2010. Van de reputatie van deze schitterende zaak was ik enigszins op de hoogte; de avond heeft geheel aan mijn verwachtingen voldaan. De verschillende gerechten waren goed op elkaar afgestemd, met voor mij als hoogtepunt de cassoulet. Ook de wijnen waren goed gekozen. De bediening was correct maar ook erg gastvrij. Die twee gaan bepaald niet altijd samen...
cjbaijens 21 februari 2010 | |
Tijdens de afgelopen Table d'Hote fantastisch genoten van de bijzondere en heerlijke gerechten, met perfect bijpassend wijnarrangement. De mooie ambiance en goede bediening maakte de avond helemaal af. Kortom, een echte aanrader! |
jankok 25 augustus 2009 | |
We hadden een kamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Fantastisch plekje.
mala 13 januari 2009 | |
Een bijzonder restaurant in een bijzondere stad.Een hartelijke correcte ontvangst en een creatieve eigentijdse keuken van chefkok en zijn enthousiaste equipe. |
BVE Utrecht 2 juli 2008 | |
Een toprestaurant. Wat jammer dat je er alleen kunt eten met groepen. Ik heb het voorrecht gehad hier twee keer te kunnen dineren. De gerechten zijn uitzonderlijk smakelijk, mooi met prachtige ingredienten. Ik verlang naar meer en vaker. Helaas vergt dat een hele organisatie (een groep bij elkaar brengen) of heel veel geld (een groep uitnodigen). |
Proever77280 27 juni 2008 | |
Het "menu du chef" is een streling voor de tong. Het bijbehorende wijnarrangement zeer verfijnd. De bediening zeer professioneel, onopvallend doch aangenaam aanwezig. De locatie voldoet aan de hooggespannen verwachting. Dit restaurant is op z'n minst 1 ster waardig. |
Geef zelf je mening over private dining Huize Molenaar