| Keuken | Eetcafé |
| Huiswijn per fles | €13.25 |
| Huiswijn per glas | €2.30 |
| Openingstijden | 11.00-21.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
rondeloos 28 april 2010 | |
Op zondag 25 april hier geluncht. Gewoon een lekker broodje op het zonovergoten heerlijke terras. Het broodje smaakte goed en de producten waren vers. Een leuke stop tijdens het fietsen. Aan te bevelen. Prima bediending door een zeer jonge dame die heel erg haar best deed. Complimentje. |
Proever77561 7 juli 2008 | |
Een echt dorpsrestaurant met dorps eten. Menukaart zonder vis, doperwtjes en worteltjes uit blik met een hoog Knorr gehalte in de champignonsaus. Geen aanrader om voor om te rijden. |
Proever41742 20 december 2005 | |
Dit restaurant is de afgelopen jaren duidelijk \"gegroeid\". Regelmatig ben ik hier te gast, toch word ik telkens weer positief verrast. De bediening is zeer vriendelijk en vlot. Het eten lijkt elke keer weer lekkerder dan de vorige keer als gevolg van zeer gevarieerde keuzemogelijkheden en regelmatige wisselingen van menukaart. Ga zo door! |
Proever2732 29 september 2003 | |
Tsja, het is lastig het voedsel van dit eetcafé te beoordelen. Met de ingrediënten is helemaal niets mis. Alles is vers en van de goede kwaliteit, maar het is zo jammer dat de rest zo fantasieloos is. De sausjes zijn smaakloos en de opmaak van de borden is op het saaie af. M´n schoonmoeder weet dat te overtreffen. Jammer, want de tournedos was lekker mals en de bijgerechten gloeiend heet. Uiterst vriendelijke bediening van dit eetcafé is zeer oplettend en heeft het tempo er goed in. Complimenten. Dit is een echt eetcafé: een gezellige inrichting met houten stoelen en tafels. Niet al te groot, dus snel sfeervol. Een leuk adres om een vorkje te prikken, maar verwacht hier zeker geen culinaire hoogstandjes.
Geef zelf je mening over Eeterij de Herberg