Gister echt genoten van het heerlijke eten en de super gastvrijheid van zowel de gastvrouw als de kok. Mensen met passie voor hun werk! We komen zeker een keer terug.
8 oktober 2011 Een welkome ontvangst, door o.a. onze jassen aan te pakken en op te hangen. Ook bij het weggaan werden wij hartelijk uitgeleide gedaan door de gastvrouw/heer.
Wij kregen goede uitleg van de maîtrekok bij het keuzemenu van de maand, waarvoor wij toen "vielen". Het eten voldeed totaal aan onze verwachtingen, het eten was heerlijk bereid vlees of vis met verse groenten waarbij de rabarber/framboos compôte de kroon spande. Onze voorgerechten werden gezellig met frisse opmaak geserveeerd, de eigengemaakte tonijnmayonaise smaakte bij één van de gerechten erg lekker. Wij kregen alle tijd om tussen de gerechten door even te pauzeren. De bediening was erg vriendelijk en attent. De huiswijn smaakte goed en op dronk. De maaltijden waren goed van proporties en werden op juiste temperatuur opgediend. Van het dessert hebben wij gesmuld: een keur aan ijs en bavarois met verse vruchten aarbei/aalbessen versierd. Kortom bij de Gulle Griet is het goed toeven en in verhouding een prima prijs kwaliteit.
Weer heerlijk gegeten bij De gulle Griet. Een nieuwe kaart met heerlijk coquilles, malse dikbilsteak en de favoriete steak tartare van mijn man. Ook erg leuk is de proeverij van voorgerechtjes (vlees, vis of beide). Een heerlijke Australische Chardonnay. De ontvangst en service door de gastvrouw altijd weer even hartelijk. Kortom wij hebben weer genoten.
het is super lekker eten!!!!!!!!!!
het is echt een aanrader om daar gezellig te gaan eten prijs is ook heel erg goed en het eten is ook super heerlijk dan.
Ik zou zeggen ga er een keer eten!!!!!!!!