CIN CIN 4 maart 2012 | |
Alleen al voor het brood en de gezelligheid ga ik hier graag eten: bruschette, pizza en ook gewoon het mandje brood bij het eten - het is allemaal even lekker en vers. Het is een gezellig restaurant met een gevarieerd publiek en vriendelijke bediening. Het eten is niet verfijnd maar in deze categorie goed tot zeer goed. Het zou nog beter zijn als de keuken de zonnebloemolie zou vervangen door olijfolie, zoals het hoort... |
Proever12676 3 maart 2012 | |
Gezellige Italiaan in hartje Amsterdam met uitstekende hoofdgerechten in grote porties (je gaat niet met honger weg, heel belangrijk) voor redelijke prijzen en een joviale, vriendelijke, soms tikje slordige bediening. We waren hier voor de 4de keer en niet teleurgesteld. Uitstekend bord vegetarische anitpasti (8 euro) die je ook met zijn tweeën mag delen, zeker met het mandje versgebakken écht Italiaans brood met kruidenboter dat standaard op tafel komt een prima vullend voorgerecht. Hoofdgerechten: een uitstekende linguine met venusschelpen en garnalen in tomaten-knoflooksaus (15 euro; niet standaard op kaart) en partner spaghetti met garnalen, groene asperges en tomaat (13 euro; wel standaard op kaart): echt grote porties met heel veel vis en de smaak is authentiek Italiaans en goed. Wij hebben ook al eens de pasta bolognese gehad: ook grote portie en smaak prima, daarvan was de presentatie wel wat basic (idee van: met een lepel op het bord gesmeten). Een aanrader: de pollo 'diavola' (15 euro; denk dat dat de naam was), kip in een pikante tomatensaus - ook al zoveel en heerlijke volle pittige kipsmaak. Pizza's en soepjes zijn ook prima. Kortom, je kunt hier zo'n beetje alle kanten op en je zit gezellig in hartje Amsterdam in een leuk decor in een drukke straat vlak bij Rembrandtplein dus inderdaad ideaal voor een avondje bios (of theater) en eten. Toetje dat wij ditmaal hadden: Sgroppino, citroenijs met wodka en champagne: verrukkelijk en licht verteerbaar als je niet meer zo'n grote trek hebt. Enige minpunt: bij dit toetje (van 8 euro) is de presentatie wel erg basic (glas met een lepel). Karafje water doen ze ook niet moeilijk over. Enige minnetjes dus soms een wel erg basic presentatie en de huiswijn (overigens wel goedkoop) die ik ook ietsje minder vind (vooral de witte is wat smakeloos). Toch overall uitstekend, dus Saturnino daar gaan wij nog vaak genieten! |
greetje 5 februari 2012 | |
We werden heel goed bediend. We waren met een groep en kregen grote schalen anti pasti. Lekker, maar erg veel vlees (daar houd ik niet zo van). Daarna pasta met truffel genomen, die waren net vers binnengekomen en alleen die week. Dat moet je nemen natuurlijk. Eerlijk gezegd viel het beetje tegen. Het was te overheersend en te machtig. |
Amsterdammertje1979 5 januari 2012 | |
Een gezellige en drukke entourage. De gerechten zijn goed bereid. Alleen de service is bar slecht. Bij binnenkomst werden we naar onze tafel geleid en kregen we een menu kaart. Omdat er veel op de kaart stond, hadden we nogal even tijd nodig. Maar al die tijd was er nog niet iemand gekomen om onze drankjes op te nemen. Het lijkt wel alsof ze hier niet willen verdienen. Service doet zoveel in een restaurant! Dan kan de keuken en de sfeer nog zo goed zijn, als je als gast geen aandacht krijgt van de bediening, dan drukt dat een behoorlijke stempel op de avond. Mij zien ze hier (helaas) niet meer terug.
sMuller 12 december 2011 | |
Zeer vriendelijke Italianen in de bediening, lekkere cozze marinara en vitello. Pasta prima, pizza redelijk. Het lange wachten bij de ingang ondanks reservering werd gecompenseerd door drankjes en excuses. Leuke tent! |
Cathy83 5 mei 2011 | |
Geen brede keus aan pasta, vond ik wel jammer. Ik had de pasta bolognese, erg veel, lekker, waar voor je geld dus! Het was koninginnedag, dus we moesten iets langer wachten dan normaal, maar wel erg prettig eten daar. |
mmkoppes 21 maart 2011 | |
We can always count on Saturnino for a nice meal after we go to the movies! A perfect place for pizza or pasta. Service is great too! |
erikjan32 7 januari 2011 | |
Wat een sfeervol restaurant is dit.
Gustaaf 15 november 2010 | |
Gisteren met vriend en vriendin gegeten bij Saturnino. Ontvangst was warm op z'n Italiaans. Gezellig interieur en interessante gasten. Gegeten pizza 4-stagioni, pizza calzone, en dagmenu (tortellini met zalm). Smaak was OK, ingedrienten vers. |
Remk0 15 augustus 2009 | |
Eten is goed, bediening is super, wijnen prima en inrichting is zeer smaakvol. |
Geef zelf je mening over Saturnino