We werden heel goed bediend. We waren met een groep en kregen grote schalen anti pasti. Lekker, maar erg veel vlees (daar houd ik niet zo van). Daarna pasta met truffel genomen, die waren net vers binnengekomen en alleen die week. Dat moet je nemen natuurlijk. Eerlijk gezegd viel het beetje tegen. Het was te overheersend en te machtig.
Een gezellige en drukke entourage. De gerechten zijn goed bereid. Alleen de service is bar slecht. Bij binnenkomst werden we naar onze tafel geleid en kregen we een menu kaart. Omdat er veel op de kaart stond, hadden we nogal even tijd nodig. Maar al die tijd was er nog niet iemand gekomen om onze drankjes op te nemen. Het lijkt wel alsof ze hier niet willen verdienen. Service doet zoveel in een restaurant! Dan kan de keuken en de sfeer nog zo goed zijn, als je als gast geen aandacht krijgt van de bediening, dan drukt dat een behoorlijke stempel op de avond. Mij zien ze hier (helaas) niet meer terug.
Zeer vriendelijke Italianen in de bediening, lekkere cozze marinara en vitello. Pasta prima, pizza redelijk. Het lange wachten bij de ingang ondanks reservering werd gecompenseerd door drankjes en excuses. Leuke tent!
Geen brede keus aan pasta, vond ik wel jammer. Ik had de pasta bolognese, erg veel, lekker, waar voor je geld dus! Het was koninginnedag, dus we moesten iets langer wachten dan normaal, maar wel erg prettig eten daar.