7.5
6.8

1 2 3 ouder »

ineke8 ineke8 13 mei 2012

vlotte vriendelijke bediening,pizza's lekker, knapperige bodem ,na een dag met NS op stap een goede afsluiting alvorens naar huis te gaan

bowi bowi 2 maart 2012

Overvol rumoerig restaurant. Pizza calzone was gevuld met champignons en artisjok uit blik met erover een hele plak ham gedrapeerd: smakeloos.

Negentien73 Negentien73 23 februari 2012

Smakeloze pizza's: bodem slap, geen tomaat en geen kaas, smakeloze olijven. Hoge prijzen goedkoopste pizza eur 12,-. Matige ambiance.

patatjejoppie patatjejoppie 28 november 2011

Na een gezellige dagje winkelen wilden mijn vriend en ik lekker ítaliaans eten. We liepen langs Fusto D'oro en vonden dat dat er wel gezellig uit zag dus besloten we om daar een hapje te eten. We werden leuk ontvangen maar na een tafeltje uitgezocht te hebben werden de menukaarten al op tafel 'gesmeten' terwijl we nog niet eens plaats hadden genomen. Vervolgens komt de ober na 4 minuten vragen of we t al weten en nadat we ons eten hadden besteld stond het al na 10 minuten op tafel.. huh?? ik had mijn laatste hap nog niet doorgeslikt of de ober stond al naast de tafel om te vragen of het gesmaakt had en de borden weg te ruimen. Kreeg een beetje het gevoel dat we snel op moesten hoepelen. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding slecht, gemiddeld 15 euro voor een pizza en echt niet speciaal! Zeker geen aanrader, geen leuke bediening en het eten is het geld niet waard.

kjiratsiekoedel kjiratsiekoedel 22 juni 2010

La Fontana zat vol en toen zijn we dus bij de volgende Italiaan aan de gracht beland...
In 't kort: beroerde akoestiek (zwembad geluid), ongezellig ingericht&verlichting, eten viel tegen, prijs/kwaliteit viel tegen. 't Viel dus allemaal behoorlijk tegen. Advies: loop verder naar een volgende Italiaan. Die is vast beter.

montse montse 8 april 2010

Dure pizza's die dreven in het vocht, slechte en onvriendelijke bediening. We moesten erg lang wachten terwijl we vroeg waren en het helemaal niet druk was. Geen aanrader!

bijvoorbaatdank bijvoorbaatdank 10 maart 2010

Utrecht mist Italiaanse restaurants en sterft vande pizzeria's. Daarvan is dit er een die je niet hoeft te onthouden. Tenzij je per se aan de oudegracht wilt zitten.

love2eat love2eat 28 november 2009

Nog nooit zo slecht Italiaans gegeten. Pizza dreef in het vocht, belachelijk voor de prijs die je er voor betaald. De vleeswaren die er op zaten kwamen zo van de goedkope supermarkt. De smaak was niet goed, wijn erg slecht. Ik heb nog nooit zo slecht gegeten ergens. Ik vind dat zij zich echt moeten schamen voor wat zij voorschotelen, gezien de prijs en de keuken. Bij een chinees kan je dit verwachten. Maar de Italiaanse keuken moet gewoon op en top zijn, zeker qua ingredienten. Voor mij nooit meer!

Janneke K-R Janneke K-R 27 september 2009

Al met al niet zo best. Tomatensoep volgens ons niet vers, risotto was geen risotto maar gewone rijst (risotto hoort kleverig te zijn en smeuiig!). Spaghetti carbonaro wel ok. Muziek stond veel te hard. Op tafel stond een kaartje met verschillende koffies, maar toen ik een Latte Machiato bestelde, schenen ze dat niet te kunnen maken en kreeg ik gewoon koffie verkeerd. Tenslotte liep er een muis tussen de tafels door... en overal stof... op de planten, op het ventilatiesysteem etc. Nee, dit was niet best.

FdeGraaff FdeGraaff 29 maart 2009

Erg gezellig restaurant aan de mooiste gracht van Utrecht. Het eten smaakte goed, en de service was prima. De pizza's zijn wel wat aan de dure kant maar wel erg lekker. Ik kan me dan ook niet vinden in de eerdere reacties/ervaringen.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Fusto D'Oro