7.0
8.5

moniqueamsterdam moniqueamsterdam 14 mei 2012

Wij hebben ons huwelijk gevierd bij de Veranda (diner en feest) en dit is ons super bevallen!!! Medewerkers zijn enorm vriendelijk en meewerkend en de kwaliteit van het eten was echt boven verwachting. Van alle feestlokaties die we oriƫnterend hebben bezocht werden we het best en meest flexibel geholpen bij de Veranda en dat voor een goede prijs. Een hele positieve ervaring dus.
In de tijd dat wij gingen trouwen zag het gebouw er van buiten nogal gedateerd uit, maar inmiddels hebben ze dit ook aangepakt. Geen nadelen dus.

mathildebeuse mathildebeuse 11 mei 2012

sinds jaar en dag is de brasserie een van mijn favoriete restaurants. door de renovatie is niet alleen het interieur op verrassende wijze opgeknapt, ook het (overigens zeer loyale) personeel is ge-enthousiasmeerd. gerechten zijn altijd vers, puur, heerlijk, en vlot geserveerd. klein puntje van kritiek. de glaasjes wijn voldoen niet aan een juiste volume/prijs verhouding. althans, mijn idee daarover.

august-bauer august-bauer 9 mei 2012

Niet alle verandering is goed, maar soms knapt een zaak op van een restyling. Gelukkig is het vernieuwde interieur van brasserie /restaurant de Veranda niet al te zwart-wit, zoals je wel ziet bij trendy restaurants. Er is veel gebruik gemaakt van hout, wat zorgt voor een warme sfeer. Vroeger was er een zeker verschil in kwaliteit tussen het restaurantgedeelte en de brasserie. Meermaals heb ik in het restaurant met gasten uit alle windstreken 'wined and dined' op haute cuisine niveau. Na de verbouwing is de zogenaamde kleine kaart van de brasserie sterk verbetert. Natuurlijk zijn de prijzen iets opgetrokken, maar er wordt duidelijk met verse producten gekookt en de gerechten zijn meer naar de smaak van de fijnproever. Nu durf ik, zoals laatst met een delegatie van veeleisende journalisten, rustig ook in de brasserie af te spreken voor bijvoorbeeld een uitstekende Ceasars salade, een Iberico ham met truffelmayonaise (!), een uitstekende kaasplank of een van de hoofdgerechten. Voor de vis rij ik graag om. Desgevraagd blijkt die elke dag vers te worden aangeleverd vanuit de haven in IJmuiden. Hier kookt een chef die weet dat je met goede producten maar weinig hoeft te doen. Een absolute aanrader.

proever_ proever_ 15 april 2012

Net vernieuwd en wat is het mooi geworden zeg. Een stuk moderner en sfeervoller.
De brasserie zat op zaterdagmiddag helemaal vol, maar toch alle aandacht gekregen. Leuke dames in de bediening. Veel wijnen per glas en dat is toch prettig kiezen. Heerlijk biologisch desembrood met Texelse kaas en Waldorfsalade gegeten, dat is nog eens wat anders dan een pistoletje kaas. Mijn tafelgenote at huigerookte zalm met Hollandaise saus. Prettige zaak !

carolineanke carolineanke 13 april 2012

Recent opgeknapt qua interieur. Likje verf overal. Erg gehorig. Geen materialen die geluiden dempen. Personeel lijkt aardig maar wil zoveel mogelijk drankjes verkopen.
Glas witte wijn vooraf (zonder dat je de prijs weet) EUR 5,50! Lunch gebruikt. Eenvoudig pistolet kaas met wat smurrie onder de kaas wel liefst EUR 8,50. Beperkte kaart. Prijzen vallen tegen. Wij zeggen onze neef-en nichtendag om die reden af.

preuven preuven 1 april 2012

vroeger hebben wij hier regelmatig gegeten. Het was toen redelijk tot goed. Gisteren hebben wij hier met zijn vieren gegeten en we vinden het er niet beter op geworden. Prijs kwaliteit in niet in verhouding. Voor ons was het de laatste keer.

Theetje Theetje 23 maart 2012

De zaak is hipper gemaakt en natuurlijk duurder!
Een kleine kaart voor lunchgerechten; de prijs en kwaliteit van een broodje kaas is niet goed in verhouding. 8.50 !! voor een broodje kaas betaal je hier. De rekening bevatte 2 fouten, natuurlijk in ons nadeel!
De koffie was heerlijk en het terras geweldig!

Proever28405 Proever28405 29 januari 2012

Chapeau!! Voor het bedienend personeel, keukenpersoneel en zeer zeker ook voor het geweldige eten!! Dit restaurant, wat net in een nieuw jasje is gestoken, verdient een 8+

Charlotte68 Charlotte68 28 januari 2012

Het 5 gangen menu wordt met wel erg veel poeah geserveerd. Ieder gerechtje wordt uitvoerig toegelicht en blijkt minstens wel 6 ingredienten te bevatten, en dit alles op 2 cm2!
De kok kondigt van te voren aan dat hij lekker voor ons gaat koken ( een wijdse benaming voor dit gepriegel) maar komt na afloop wijselijk niet langs!!!
Ook worden de hapjes heel traag uitgeserveerd in de hoop een wijnarrangement te slijten.

Geef zelf je mening over De Veranda