| Keuken | Argentijns & Mexicaans |
| Gemiddelde menuprijs | €25.00 |
| Openingstijden | 14.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Proever32222 24 september 2011 | |
3x gegeten waarvan de eerste keer goed en daarna 2 maal super slecht. Doseren met peper kunnen ze niet, eten is niet warm genoeg. Ik had een varkenshaas met championsaus. Ik proefte niks meer want zelfs dat was zo mega pittig! Ook hebben we 1x wat afgehaald, maar dit is slecht bevallen. Zeer jammer dus |
yvonne12345678910 6 augustus 2011 | |
Gezellig gezeten, heerlijk gegeten en lekker margarita's gedronken. Uitstekend vlees!! Bediening precies goed, niet opdringerig en vriendelijk. Voor dit restaurant rijden wij zeker nog een keer om. |
Suus1987 22 juli 2010 | |
Opzich kan het heel lekker zijn hier, maar gatsiedarrie wat pittig!! Gewoon te pittig waardoor het niet lekker was. De bediening is ook niet echt snel, nee ik kom hier niet meer terug! |
hapap 11 mei 2010 | |
Mooi en sfeervol restaurant. Eten op zich wel goed maar niet echt super. Niet alles was goed warm. Prijs kwaliteit eigenlijk iets te duur. |
Proever74384 20 april 2008 | |
Niets speciaals. Niet een echt bijzondere sfeer, bestellingen duurde vrij lang en het belangrijkste (het eten) viel ietwat tegen.
Geef zelf je mening over El Rio