Gisterenavond verrassend lekker gegeten met kids en oma. Niet héél bijzonder, maar gewoon: lekker en goed, zeker in verhouding tot de prijs. Iedereen was tevreden, ook over de vriendelijke bediening. We komen zeker nog een keer terug.
Goede prijs kwaliteitsverhouding, vriendelijke bediening en altijd smakelijke gerechten. Soms als het druk is, moet je wel wat langer wachten op je gerechten. De locatie is echt top aan het water. Echt een gezellig restaurant waar je goed eet in een gemoedelijke sfeer.
Mooie locatie maar eten is niet bijzonder. Middelmatig eten en bij vlagen slechte bediening. Neem iets eenvoudigs dan kan het goed aflopen. Er loopt voortdurend een hond rond van de eigenaren, daar houdt niet iedereen van.
Hier vorige week de 50ste verjaardag van mijn zus bijgewoond met een mooie high tea. Leuke lokatie aan het water die misschien vanaf de weg niet toont maar in feite prachtig ligt. Kom hier graag nog eens in de zomer terug !
Ik heb gister gegeten bij De Eend, heel erg lekker. Vooraf de uiensoep die heel erg goed was en als hoofdgerecht de lamsschouder, ik zou zelf nooit voor lamsvlees kiezen in een restaurant maar een vriendin van mij had gezegt dat als ik naar de Eend ging, ik die echt moest eten. Daar ben ik erg blij mee, want hij was super. De bediening was vrolijk, een erg gezellige sfeer, en lekker eten. Top!