Joshi 12 maart 2012 | |
Zeer goede gerechten en snelle, ervaren bediening. Elk gerecht was goed op smaak en zag er mooi uit. Het gebouw zelf deed me meer denken aan een hotel. |
fvonk 28 oktober 2011 | |
Wij hebben hier werkelijk heerlijk gegeten. Zeer goede en proffesionele bediening. Jammer dat het er zo rustig was. Wij begrepen daar niets van want het is echt perfect |
annn1979 28 juni 2010 | |
Zeker lekker gegeten afgelopen zaterdag.
Proever53514 19 december 2009 | |
Onlangs met een grote groep hier gaan eten. Op het eten was werkelijk niks aan te merken, geweldig! De bediening daarentegen liet hier en daar wat steekjes vallen. Drie keer om een glaasje cola vragen en deze na een half uur pas krijgen, tja, dat kan beter! Voor het eten kom ik zeker een keer terug. |
Rob55 29 november 2009 | |
Afgelopen vrijdag hier met twee personen gegeten (lunch). Ontvangst was hartelijk, wij waren de eerste van de weinige gasten. Heerlijk gegeten, zoals het lunchmenu met eendenlever en hertenbiefstuk. Mijn vrouw had een voorgerecht met kreeft en een tussengerecht met coquilles, zij is geen grote ter, ook heerlijk. Een fles italiaanse wijn maakte het feest compleet. Grote domper was de rekening, waar je 1,95 betaalde voor een karafje kraanwater met wat ijsblokjes. Zoals ik mijzelf altijd heb voorgenomen, een restaurant waar ik voor kraanwater moet betalen, daar kom ik niet meer. Dat geldt dus ook voor Fontaine Royale.
Proever71233 27 april 2009 | |
Wat heerlijk hebben we hier gegeten afgelopen zaterdag 25-04-09. Het begon al gelijk goed met de amuse: gerookte zalm met glaasje asperge soepje. De rook zat nog in het glaasje afgedekt met een vliesje! Ga je je echt afvragen wat en hoe de Chef dit gedaan heeft.
renateoord 26 april 2009 | |
fantastisch restaurant, super chef-kok, al met al zeer zeker voor herhaling vatbaar! |
FHR 22 maart 2009 | |
Uiterlijk altijd het mooiste uitvaartcentrum van Amstelveen gevonden. Heeft het ook nog die bespottelijke naam (waarom niet gewoon Netjes?). Enfin, stukje in de krant en goed cijfer hier: proberen. Geen spijt! Goede kaart. Mooie gerechten. Fantasievolle amuse. Ooit een spiesje gerookte zalm gekregen in een afgesloten glas met rook? Redelijke prijzen. Prettig interieur. Gewoon DOEN. |
joseniet 22 februari 2009 | |
We dachten afgelopen weekend iets nieuws uit te proberen door bij Fontaine Royale te gaan eten. Wij waren met 8 personen en hadden een heel gezellige ruime ronde tafel.
Lucia van Munster 21 februari 2009 | |
Heerlijk 6 gangen diner gegeten door kok samengesteld. Verfijnde gerechtjes mooi geserveerd. Favoriet was de wilde eendenlever op kweeperentartin met stoofperenstroop en appelstroopschuim.Ook het toetje(uit 4 onderdelen bestaand) was overheerlijk en ruim voldoende. Ik heb begrepen dat de inrichting eind deze maand vernieuwd gaat worden. |
Geef zelf je mening over Résidence Fontaine Royale