| Keuken | Balkan |
| Openingstijden | 17.00-21.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Mick_72 15 april 2012 | |
Je komt niet bij een Balkan/Mediterraans restaurant voor de trendy inrichting, maar voor het smakelijke eten. Hier bij Dubrovnik werden we hartelijk verwelkomd door de gastheer, welke ons naar onze gereserveerde tafel begeleidde. Na het opnemen van onze drankjes, kregen we de menukaart waar we onze keuze uit mochten bepalen. De Balkan schotel en huisschotel vielen ons zeer in de smaak, heerlijk mals vlees, heerlijke knoflooksaus en zigeunersaus. De schotel was voorzien van lekkere friet, rijst, verschillende groenten en salade. Wat wil je nog meer. Bediening was neutraal aanwezig, maar merkte het wel op als je iets wilde bestellen. En na het hoofdgerecht genoten van een dessert, en van het huis nog een overheerlijke perenlikeur (waar krijg je dat nog). Dikke aanrader voor wie lekker wilt eten. |
MvanV 30 maart 2012 | |
Ik heb er wel eens in een enorme groep gezeten, en toch kwamen de gerechten redelijk goed getimed. Chapeau, op sommige plekken is het met 3 man al te moeilijk.
Marcointerim 19 maart 2012 | |
Restaurant op een plek waar je dat totaal niet verwacht. Goed gastheerschap. Prijs/kwaliteit dik in orde. Gewoon een goed balkanrestaurant! |
willy & erik 1 september 2009 | |
Lekker veel vlees en een gezellige Joegoslavische ambiance. |
Josephientje83 13 augustus 2009 | |
Het is een klein restaurant met een vaste groep personeel. De muziek is niet heel erg geweldig en is al een tijdje hetzelfde. De bediening is goed en de kaart heeft een ruime keuze. De keuken wordt gerund door 2 "keukenprinsessen"! Ze koken erg goed en je hoeft niet lang op je eten te wachten. Het vlees is heerlijk mals, er zitten lekkere groenten, rijst en patat bij. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Voor mij toch altijd weer een feestje om hier te eten, want ik vind het overheerlijk!
Geef zelf je mening over Dubrovnik