ASLetzel 12 april 2012 | |
Heerlijk gegeten! Leuke, vriendelijke & meedenkende bediening.. TOP!!! Inrichting is warm en knus, alsof je de middeleeuwen binnenstapt. Ook leuk voor kinderen! |
Proevertje2012 7 maart 2012 | |
Gisteravond heel lekker gegeten met m'n vriendinnen! Vooraf had ik de carpaccio, deze was lekker voorzien van veel rucola! Daarna had ik de mixed grill, waar het vlees erg goed gebakken was. Personeel bediende ons zeer vriendelijk en de prijs was gewoon goed, als je kijkt naar andere restaurants. Hadden lekker huiswijntjes genomen en hebben een super gezellige avond gehad. Zeker een restaurant waar we terug gaan komen! |
Ricardo 6 november 2011 | |
prima gegeten, weet niet waar de negatieve reacties vandaan komen, het vlees wat wij hadden was prima, niets bijzonders en waarschijnlijk ook niet zelf gemarineerd (spareribs) maar wel smakelijk, naast het vlees kreeg je wat cowlsla die lekker was (volgens de kaart huisgemaakt) en een puntzak met dikke lekkere frites
MarliekeSon 18 oktober 2011 | |
Hier vanavond gegeten.
Joy250m 27 augustus 2011 | |
Grappige menukaart, maar de uiteindelijke gerechten vallen ronduit tegen en de prijs die je ervoor betaalt is in dat geval ‘hoogh’. |
Hedgehog 1 juli 2011 | |
Ik twijfelde nog voor een matig, de bediening is namelijk erg vriendelijk en beleefd, iets wat helaas niet vanzelfsprekend is. De locatie (wij zaten buiten) is ook erg aangenaam, al wijkt dit niet af van andere restaurants aan de oudegracht. Toch kan ik voor niets anders dan een slechte waardering gaan, in een gemiddeld studentencafé krijg je nog beter eten voorgeschoteld. Het vlees was bij alle aanwezigen, ongeacht de keuze, gewoon een droog doorbakken smaakloos stuk vlees. Lang geleden dat ik in een restaurant zo slecht gegeten heb. |
bannink.a 2 januari 2011 | |
Uitstekend restaurant. Het is Romantisch en gezellig. Eten is lekker en voldoende. Bediening is spontaan en zeer attend. |
genieter2 13 december 2010 | |
Afgelopen vrijdag met een grote groep mensen hier gegeten ( personeelsfeestje ). We waren met 50 man en er was slechts 1 meisje in de bediening. Na 1,5 uur stond dan eindelijk het eerste drankje op tafel. Zo is het eigenlijk de hele avond doorgegaan wat natuurlijk de sfeer niet ten goede komt. Daarbij was het eten ook nog eens uitermate slecht. Dieptriest om als gast zo behandeld te worden. |
auroor 8 oktober 2010 | |
Gisteravond was ik met een groep collega's in Den Draeck om een jubileum te vieren. Het was een gezellige avond, maar het eten heeft daar zeker niet aan bijgedragen. Het eten in Den Draeck is legendarisch slecht.
ON84 27 september 2010 | |
Heb hier op een drukke vrijdag gegeten. De bediening was zeer attent en ook best snel ondanks de drukte. Vooraf lekker donker brood met kruidenboter en tapenade. Als hoofdgerecht een varkenshaasje, niet te rood en niet te droog. Prima! Toetje ging er helaas niet meer bij maar de koffie is lekker. Kom zeker nog eens terug. |
Geef zelf je mening over Den Draeck