| Keuken | Italiaans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
IngK 14 juni 2011 | |
Een aanfluiting voor de prachtige Italiaanse keuken! Ingrediƫnten uit blik en als klap op de vuurpijl was de vulling in de Calzone KOUD. Zonde van je geld om hier te gaan eten. Wanneer komt er een goed Italiaans restaurant in Maarssen-Dorp? |
Herbe089 20 juni 2010 | |
Wat een aanfluiting. Waardeloos. Met 4 personen, 1 uur en 20 minuten (!) wachten op 3 pizza's en een pasta. Volgens de dame van de bediening was het erg druk... er zaten verder nog 6 gasten in het restaurant ha, ha. Geen enkel excuus voor het lange wachten, behalve dat de dame van de keuken langs de tafel kwam en ongevraagd "geduld, geduld" naar ons mompelde.
Mark uit Utrecht 5 juli 2009 | |
Helaas worden de pizza's bereid met nogal wat ingredienten uit blik. De champignons en de paprika zijn niet vers en dat geeft een vreemde smaak aan de pizza's. Vreemd dat we bij een paar druppels regen niet onder de parasol mogen zitten omdat deze anders nat wordt. We verkassen van het terras naar binnen. Hier treffen we een oubollig interieur aan. Een frisse wind kan hier geen kwaad. |
Geef zelf je mening over Di Mario