Buss 16 mei 2012 | |
Afgelopen week bij 't Regthuijs in Abcoude gegeten op uitnodiging van vrienden. De uitstraling van het restaurant deed ons voor dat we in een luxe restaurant aankwamen. Nadat we de menu kaart voor ons kregen waren we verrast mbt de prijzen. Voor relatief weinig geld eten in een restaurant met deze uitstraling.
Kajira 3 april 2012 | |
Wij eten bij ´t Regthuys altijd met veel plezier en het eten is ook altjd heerlijk. Vind de portie´s zeker niet weinig en de prijs kwaliteit is goed in verhouding..
Jony 26 maart 2012 | |
Wij zijn onverwachts bij het 't Regthuys wezen eten met zijn vieren. Het eten was voortreffelijk, en de spareribs heb ik nog nergens zo goed gegeten als in dat restaurant. op advies een wijntje erbij genomen ook dit was een heerlijk wijntje.
Marianiek 6 februari 2012 | |
slechte bediening rent maar wat rond. Haalt de tafels niet af. Duurt uren voor je het hoofdgerecht krijgt. Carpaccio was bevroren aan het bord geplakt, geen rucola en een smaakloze grano perdano. Een eend met teveel zwemuren en voor de kinderen patat met fricandel voor 9,75 euro. Dame blanche was redelijk maar jammer de chocolade had weinig smaak(tube)? Dit restaurant is beslist geen aanrader. Ook zakelijk niet, je kunt er niet betalen met creditcards.
M-J 9 december 2011 | |
Gisterenavond lekker gegeten in een prettige sfeer. Leuke en nette bediening. Goede prijs kwaliteit verhouding. Komen hier graag nog eens terug. |
pien1212 23 oktober 2011 | |
Gelukkig de oude garde weer terug op een van de mooie plekjes in Abcoude. Wij hebben heerlijk gegeten van het wel bekende 3-gangen keuze menu. Prijs kwaliteit verhouding is prima en het personeel vol enthousiasme aan het werk. Ik denk dat de eigenaar met tevredenheid en trots mag toekijken op het werk dat zijn vrouw en zoon samen met het personeel voortzetten. Graag zou ik het kaasplateau met glaasje Port terug zien op de kaart! |
Maudy 12 oktober 2011 | |
Slome bediening en matig eten. En dan de wijn! Té smerig voor woorden. De schurende tannines die als een octopus aan de tong bleven plakken. Precies zoals het hoort: een wijn die het 'huis' representeerd. Karaf terug gestuurd, een matige witte huiswijn ervoor terug gekregen. Rekening klopte niet: karaf rood stond op de bon en ook nog een portie patat waar niet om gevraagd is, maar kennelijk wel standaard geserveerd wordt. Hier kom ik niet vrijwillig terug. |
yvonne1234567 18 juli 2011 | |
Heel erg lekker gegeten zeer veel keus en prettige bediening! zeker een aanrader om een avondje uit te zijn! |
marion ridderhof 24 april 2011 | |
Het eten was goed, maar we hadden het hoofdmenu genomen, dachten dat ze zich vergist hadden en dat het amuse was, zo weinig. Was geen vergissing, een mini schol met een beetje pasta eronder en wat spercibonen, geen bakje sla erbij of extra groente. We gingen dus met honger naar huis. Als je dus flinke trek hebt kan je daar beter niet gaan eten. Zeker voor de mannen was het veel te weinig. Jammer |
asteriK 4 april 2011 | |
Heerlijk gegeten met de complete familie & vrienden. Iedereen was het erover eens de amuses te bestellen en ieder hun eigen keuze te maken. Wat direct tot het minpuntje komt dat met 8 man ieder 6 gerechtjes uitkiezen en invullen op dezelfde lijst wel héél erg traag gaat. Meerdere lijstjes zouden een oplossing zijn. Hoedanook het eten was goed, bediening uitermate vriendelijk en behulpzaam. Buiten de bestelmethode om niets op aan te merken. |
Geef zelf je mening over Restaurant 't Regthuys