Delphi's over zichzelf

Van harte welkom bij restaurant Delphi's. Een Mediterraan restaurant dat sinds 1981 is gevestigd in harte Utrecht en uitgaansgebied van de stad; Het Neude. Ons restaurant staat bekend om zijn ongedwongen sfeer en authentieke keuken. Wij zijn dagelijks vanaf 10:00u geopend voor ontbijt lunch of diner.

ActiviteitenHigh tea
KeukenTapas/mezze, Grieks & Internationaal

23 april 2013

Een prima Griek, hoewel ik het idee had dat een deel van het vlees flink voorgegaard is en daardoor wat droog. Maar zeker niet zo erg als dat bij andere Griekse restaurants het geval kan zijn.
Bediening is goed maar minder persoonlijk. Inderdaad geen traditioneel warme ontvangst en geen ouzo'tje. En ze zijn wel heel, heel erg vlot met afruimen en opdienen van de volgende gang. Dat is prima als je nog naar de film wilt en een beetje haast hebt, maar minder als je gewoon lekker rustig wilt tafelen.

Gegeten op: 20 april 2013.
Tuintje
Tuintje
Proever

4 maart 2013

Heerlijk gegeten bij dit zeker niet standaard Griekse restaurant. Uitstekende, vlotte, vriendelijke bediening zonder opdringerig te zijn.
Als voorgerecht een schaal pikilia gedeeld met mijn tafelgenote. Toen het bijbehorende brood op was, werd dit direct aangevuld.
En zo ging het de hele avond: we hoefden nergens om te vragen of ergens lang op te wachten. Daarbij was het eten (lamsvlees in een rozijnensaus) ook nog eens uitstekend en het dessert origineel en eveneens heerlijk.
Lang geleden dat ik zo goed gegeten heb en zo'n goede bediening heb meegemaakt in een restaurant.

Gegeten op: 20 februari 2013.

7 januari 2013

Leuke moderne ambiance. Bediening vriendelijk maar wat terughoudend, geen warm welkom. Porties zijn redelijk ruim maar het vlees was wat droog en flauw. Geen glaasje ouzo bij ontvangst, toch wel een gemis bij een Griek. Zeker niet slecht maar zou, met een beetje meer aandacht veel beter kunnen zijn!

Gegeten op: 4 januari 2013.
0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.
MarkNL
MarkNL
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

29 december 2012

Met zn 4en hebben wij hier een drankje en een snackje gedaan.

De bediening is erg vriendelijk.
We hadden brood met tzatziki, Kipvleugeltjes, en mozarellasticks.
Heerlijke tzatziki ! lekker romig.

We zaten lekker warm op het terras onder de terrasverwarming.
Gezellig kunnen kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanrader als je effe een terrasje wilt pakken.

Gegeten op: 28 december 2012.
BentleyC
BentleyC
Expertproever

20 november 2012

Dit restaurant is een verborgen schat aan het Neude. mediterraanse keuken, verfijnd! Leuke bediening en goede wijnen. Topper is de koffie; Portioli, heerlijk.

Gegeten op: 19 november 2012.
1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
Pura Vida
Pura Vida
Topproever

Schrijf zelf een recensie over Delphi's

Schrijf hieronder je recensie over Delphi's. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.