| Activiteiten | High tea |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Een prima Griek, hoewel ik het idee had dat een deel van het vlees flink voorgegaard is en daardoor wat droog. Maar zeker niet zo erg als dat bij andere Griekse restaurants het geval kan zijn.
Bediening is goed maar minder persoonlijk. Inderdaad geen traditioneel warme ontvangst en geen ouzo'tje. En ze zijn wel heel, heel erg vlot met afruimen en opdienen van de volgende gang. Dat is prima als je nog naar de film wilt en een beetje haast hebt, maar minder als je gewoon lekker rustig wilt tafelen.
Heerlijk gegeten bij dit zeker niet standaard Griekse restaurant. Uitstekende, vlotte, vriendelijke bediening zonder opdringerig te zijn.
Als voorgerecht een schaal pikilia gedeeld met mijn tafelgenote. Toen het bijbehorende brood op was, werd dit direct aangevuld.
En zo ging het de hele avond: we hoefden nergens om te vragen of ergens lang op te wachten. Daarbij was het eten (lamsvlees in een rozijnensaus) ook nog eens uitstekend en het dessert origineel en eveneens heerlijk.
Lang geleden dat ik zo goed gegeten heb en zo'n goede bediening heb meegemaakt in een restaurant.
Leuke moderne ambiance. Bediening vriendelijk maar wat terughoudend, geen warm welkom. Porties zijn redelijk ruim maar het vlees was wat droog en flauw. Geen glaasje ouzo bij ontvangst, toch wel een gemis bij een Griek. Zeker niet slecht maar zou, met een beetje meer aandacht veel beter kunnen zijn!
Gegeten op: 4 januari 2013.
Met zn 4en hebben wij hier een drankje en een snackje gedaan.
De bediening is erg vriendelijk.
We hadden brood met tzatziki, Kipvleugeltjes, en mozarellasticks.
Heerlijke tzatziki ! lekker romig.
We zaten lekker warm op het terras onder de terrasverwarming.
Gezellig kunnen kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.
Aanrader als je effe een terrasje wilt pakken.
Dit restaurant is een verborgen schat aan het Neude. mediterraanse keuken, verfijnd! Leuke bediening en goede wijnen. Topper is de koffie; Portioli, heerlijk.
Gegeten op: 19 november 2012.Schrijf zelf een recensie over Delphi's
Schrijf hieronder je recensie over Delphi's. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.