RoderikGroot 12 mei 2012 | |
Heerlijk gezeten en gegeten. Zeet vriendelijke bediening. Eten was prima verzorgd en ruime keuze op de kaart. Uitstekend rolstoeltoegankelijk. Een echte aanrader! We waren daar na het bezoeken van de Supportbeurs (invalidebeurs) |
hans20 18 april 2012 | |
Goed gegeten. Restaurant is mooi ingericht, bediening vriendelijk en attent, Eten errug lekker. MInpuntje is een te uitgebreide menukaart. Wat mij betreft kiezen uit 4 voor- hoofd en nagerechten. |
Proever925 10 februari 2012 | |
Online gereserveerd voor 8 man ,door uitloop op de jaarbeurs gingen we 19:00 niet redden heb telefonisch gevraagd of we iets later konden komen was geen probleem en ook het feit dat het 10 ipv 8 man was geworden Geen Proobleem Super....
MissT 1 december 2011 | |
Wat is dit toch een fijn restaurant!! Heerlijk eten, goede sfeer en een top bediening. |
melvin12 25 oktober 2011 | |
Lekker gegeten met zun 2.
jdegroot 21 september 2011 | |
Dat dit restaurant meestal helemaal vol zit zegt genoeg over de kwaliteit. Mooie Griekse gerechten op de 'Hollandse' manier. |
plumeau 26 april 2011 | |
heerlijk gegeten afgelopen zaterdag, leuk ingericht en zeer vriendelijk en flexibel personeel |
Aafke74 15 maart 2011 | |
Sfeervol restaurant. Erg vriendelijk en attent personeel. En, niet geheel onbelangrijk: lekker gegeten. Goede prijskwaliteitverhouding, zeker voor herhaling vatbaar. |
Es vE 22 oktober 2010 | |
Ik heb een voedselallergie en kan hier iedere keer weer rekenen op een gerecht wat ik zeker mag eten, speciaal voor mij gemaakt. Zeer vriendelijke bediening...hip interieur voor een Griek en een heerlijke saladebar! |
kk86 25 augustus 2010 | |
t is weer helemaal goed!! |
Geef zelf je mening over Corfu