6.3
7.0

1 2 3 4 ... 8 ouder »

smeulders smeulders 8 mei 2012

We hebben 2 maal een menu van 22.50 genomen echter bij het afrekenen kwam de kater n.l een rekening van 80.95.
Wat blijkt,bij de meeste gerechten staat in het klein supplement(extra bijbetalen dus),dit heeft de serveerster voor het gemak maar even niet doorgegeven,pure misleiding dus!
De eigenaar Paul van Houts maakt zich hier ook niet druk over,doet er lekker laconiek over.
Dat was dus eens maar nooit meer,het eten was niet eens echt lekker.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Robert84 Robert84 26 februari 2012

Ik kom al sinds mijn studententijd bij Le Connaisseur Utrecht eten en ga altijd tevreden weer naar buiten! Bediening is jong maar erg service gericht. Je kan natuurlijk geen culinaire hoogstandjes verwachten wanneer je het 2e menu voor de helft van de prijs krijgt maar het eten is gewoon lekker en je krijgt veel! ideaal voor een gezellig avondje uit met vrienden!

ph1981 ph1981 12 februari 2012

Na enkele jaren met een groepje meerdere malen per jaar gegeten te hebben vanavond compleet genezen van Le Connaisseur Utrecht. Absolute afrader! Ik zal het hierbij nader toelichten:

Het lijkt per 2012 compleet omgeslagen te zijn: Je wordt verwelkomd in een restaurant met een misselijkmakende rioollucht, boven en beneden niet te harden. We komen altijd met een groep mensen, nooit enig probleem, vanavond een groot probleem; complete onwil van het personeel, opgedrongen beperkte kaart met 2 verplichte menu's a 18,50 en 22,50. De dame aangesproken, meerdere zelfs, dat dit in het verleden nooit van toepassing was waarop het ronduit korte antwoord kwam; 'ja nu wel'.

Gevraagd naar de manager, deze vrouw die lijkt te luisteren maar dit absoluut niet doet, alles wordt terug geretourneerd naar de klant. Op onze opmerking van de overheersende rioollucht het antwoord 'Ja u kiest ervoor om aan de oudegracht te dineren dan hoort dit'. Pardon? Ik heb meerdere gelegenheden bezocht, waaronder de inmiddels opgeheven buren 'Tantes Bistro' zonder iets van riool te ruiken, maar als ik zie hoe ze de toiletten onderhouden dan snap ik de lucht wel.

Op een gegeven moment begon ik me behoorlijk te irriteren aan het gedrag en grote onwil van de manager en maakte dit ook fatsoenlijk kenbaar dat ik/wij het er absoluut niet mee eens waren. Het gaat niet om een eerste keer, het ging om een gereserveerde tafel, en kreeg vrijwel direct als antwoord: 'U bent wel heel erg beledigend bezig meneer'. Pardon?!

Vooropgesteld: Het menu is prima, het eten is kwalitatief wel in orde en warm. De dat ze een groep a 500-600 euro verliezen zit hem in het respectloze bejegenen naar de klant, het dan wel netjes maar ongepast de klant hun tekortkoming in de schoenen schuiven heeft bij ons de deur dicht gedaan.

Ik/wij weigeren nog een voet over de drempel te zetten waar de klant door overige personeelsleden belachelijk gemaakt worden, uitgelachen te worden over serieus waar te nemen tekortkomingen. Zoals de manager/bedrijfsleidster en de bediening zich vanavond opgesteld heeft voel je je als klant absoluut niet welkom en gastvrij ontvangen.

maartje85 maartje85 29 januari 2012

Een restaurant waar we regelmatig komen voor simpel goed eten voor een aangename prijs. Doordeweeks en vr-za voor 18u betaal je voor het tweede menu de helft en de huiswijn is 10 euro per fles en altijd prima (rood iig) . Als vegetariers ook redelijke keus, maar de kaart zou vaker mogen wisselen. De bediening is ook goed meestal, al is wat meer tijd tussen de gangen geen overbodige luxe (soms staat bediening er direct naast als de laatste vork is neergelegd, voelt wat gehaast). Verder zijn de porties voldoende ook voor de grotere (mannelijke) eters.

rockefellert rockefellert 11 januari 2012

Prima restaurant met lekkere gerechten en over het algemeen goede service waar je lekker kunt tafelen. Toiletten zouden iets beter kunnen.

rienbouw rienbouw 23 oktober 2011

Tortilla was bijzonder lekker! 23 euro met 2x herstbok. Hielden rekening met op tijd voor de bioscoop, perfect!

Eline89 Eline89 3 september 2011

We komen hier wel vaker, maar zijn er afgelopen zondag geweest om mijn verjaardag te vieren en waren wat later voor de zondag (20.15), dat was duidelijk te merken!! toen wij na de eerste gang een siragetje gingen roken stond de volgende gang al op ons te wachten, terwijl we nog geen 5!!!! minuten weg waren.. Toen we hadden aangegeven (bij het uithalen van de borden) dat we de 3e gang iets later wilde vertelde de serveerder dat hij niet zeker wist of dit wel ging lukken omdat ze er al mee bezig waren.... terwijl we het tussen gerecht nét ophadden!!! volgens mij wilde ze vroeg naar huis?! Ze hadden wel naar ons geluisterd want we kregen het eten inderdaad later, met aangebranden groente en brood dat te lang in de oven had gestaan!! Het brood met kruidenboter wat we nog niet op hadden werd al weggehaald terwijl we hier nog van wilde eten. al met al stonden wij binnen 3 kwartier weer buiten. Het was niet duur maar wel zonde van het geld en mijn verjaardag.

Dit was niet het normale personeel van Utrecht maar wij denken het personeel uit eindhoven. Zonde dat hun het verpeste voor utrecht, want wij gaan er niet meer terug!!!

MirjamD MirjamD 23 juli 2011

Het voorgerechtje (geitenkaasje met honing e.d.) was erg lekker, hoofdgerecht smaakte nergens naar (vispotje) net als de witte huiswijn (vies). Tevens was de bediening niet om naar huis te schrijven. En ook nog eens 33 euro kwijt, voor dit bedrag eet je bij andere restaurantjes véél lekkerder en gezelliger.

SonjaStoel SonjaStoel 21 juli 2011

Altijd prima prijs-kwaliteitsverhouding, gezellige omgeving, goede bediening.
En voor mij nieuw: een kaart met wat op de kaart wel/niet geschikt is voor mensen met voedselintoleranties, uniek!

bloempje42 bloempje42 30 maart 2011

Afgelopen maandag hier gegeten. Het eten is, zeker gezien de prijs, heel goed. Alleen jammer van de onverschillige bediening, bestaande uit studenten met totaal geen gevoel voor horeca en de daarbij horende klantvriendelijkheid. Jammer, want met ander of beter getraind personeel zou dit een hele goede tent kunenn zijn!!!

1 2 3 4 ... 8 ouder »

Geef zelf je mening over Le Connaisseur