7.4

3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!
Reserveer voor lunch

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu
Coco Pazzo over zichzelf

Restaurant "Coco Pazzo" is sinds 1993 gevestigd in het oude dorp van Houten. Aan het gezellige dorpsplein tussen de twee kerktorens van Houten. Coco Pazzo heeft, wanneer u binnen loopt, een Venetiaanse uitstraling met in het midden van het restaurant een open keuken. U geniet dus niet alleen van de smaak van onze gerechten, maar kunt ook zien hoe onze koks uw gerecht bereiden.

KeukenItaliaans & Mediterraan
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

De open keuken zit midden in de zaak, waardoor je goed zicht hebt op de verrichtingen van de koks. Die maken de meest bijzondere Italiaanse gerechten. Zo staat er een selectie van gerijpte hammen op de kaart en spaghetti peperoncino met gebakken scampi en gepofte rode paprika. Tussendoor serveert de bediening kleine verassingshapjes. Meer zin in een etentje bij je thuis? Dat kan! De kok van Coco Pazzo kookt dan in je eigen keuken en neemt de bediening, wijn en spijs, servies, glaswerk en zelfs het bestek met zich mee!

Simon83 Simon83 14 mei 2012

Onlangs bij Coco Pazzo gegeten, geen plezierige ervaring. Eigenlijk wilde ik slecht als oordeel geven, maar het voorgerecht was wel aardig en het toetje was goed, dus vandaar een matig.

Een paar punten waar ik me enorm aan geergerd heb:
Het gebrek aan bediening, de ontzetten lange wachttijden, en de fouten die gemaakt werden door kok en bediening. Daar komt bij dat het hoofdgerecht slecht was. Compleet doorgeslagen lam, maar door de lange wachttijd had ik inmiddels zo'n honger dat ik het maar gewoon opgegeten heb. Ook mijn tafelgenoten waren absoluut niet te spreken over hun hoofdgerechten.
Bijpassende wijnen waren al lang op voordat de gerechten er waren, en bijgeschonken werd er niet. Meerdere malen zelf de bediening moeten wenken, niet iets waar je op zit wachten bij een restaurant in deze prijsklasse. Door de akoestiek is het erg lawaaiig in het restaurant, iets wat ook redelijk storend werkte.

Conclusie: er ging veel mis, lang wachten, en matig eten. Wel een behoorlijke rekening. Wij komen hier niet meer terug.

Frietis Frietis 11 maart 2012

10 maart hebben we gegeten in coco pazzo met vrienden in restaurantweek, jaren geleden al eens een slechte ervaring opgedaan (bediening matig en luidruchtige zakenlui door akoestiek).
Toch een tweede kans gegeven maar weer tegengevallen helaas, eten was niet bijzonder en het prijsniveau veel te hoog, 4 keer menu van 27,50 zou 110,- moeten zijn en dan word er voorgesteld een tussen menu te nemen en gewoon huiswijn genomen, zoals papa piet ook schetst word er dan net gedaan of het erbij hoort en hier word dus het geld op verdiend!
Uiteindelijke rekening 246,- totaal

Voor twee personen in deze prijsklasse eet ik voortaan liever bij een japanner waar ik nog nooit een katterig gevoel van heb overgehouden tot nu toe.

avdbeek avdbeek 25 december 2011

Op kerstavond hier gegeten, eten was heerlijk en goed doordacht. Het wijnarrangement erbij genomen, dat was ook goed en met verrassende wijnen. Echter er worden zeer kleine glaasjes geschonken, waardoor je enkele glazen extra bestelt. Hierdoor vallen de kosten hoger uit dan aanvankelijk gedacht.

We hebben een hele fijne avond gehad en volgende kerstavond weer.

Snoepertje1975 Snoepertje1975 10 december 2011

Heerlijke gerechten, goede service, echt genieten !!

joseuitB joseuitB 28 november 2011

Ik heb hier afgelopen zaterdag met 4 personen gegeten. Het drie gangen menu is uit-ste-kend!! Alles is verfijnd en zeer smaakvol. Verder is de entourage van het restaurant mooi en de bediening professioneel. Een ernstig minpunt was wel de traagheid waarmee het eten op tafel kwam. Om 20.30 besteld en pas na 22.00 uur het hoofdgerecht op tafel. En vlak daarvoor bleek dat een van de bestelde hoofdgerechten op was.

Geef zelf je mening over Coco Pazzo

Maandagvan 12:00 tot 21:00