1 2 3 ouder »

hans kengen hans kengen 2 oktober 2011

Vrijdag hier een gegeten. Zoals altijd gezellig, ouderwets prima service en bediening, mooie goede, lekkere verse gerechten. Zeker aan te bevelen!

jdegroot jdegroot 21 september 2011

Een paar weken geleden hier gegeten. Half uur moeten wachten tot we een drankje konden bestellen terwijl gasten die later binnen kwamen wel geholpen werden. Eten was uiteindelijk goed, maar niet bijzonder.

Ienimini Ienimini 20 februari 2011

Gisteren voor het eerst gegeten bij Chez Jacqueline en het was uitstekend! Sfeervol, prettige bediening en het eten was overheerlijk. We hadden als hoofdgerecht Tournedos Stroganoff
en Lomo Iberico (Spaans zwart hoefvarken) met bospaddestoeltjes: zeer smaakvol en boterzacht vlees. Ook de soep, bij- en nagerechten smaakten ons goed. We komen hier beslist nog een keer eten.

Paul Flantua Paul Flantua 19 december 2010

Gisteravond 18-12 hier met vrienden gegeten ambiance huiselijk, gezellig en bediening uitstekend evenals het diner zelf TOP

Brulvis Brulvis 26 oktober 2010

Gezellig gezeten bij Chez. Prima eten in een heerlijke ambiance. Onze gasten waren, evenals wij, lovend over de diverse gerechten. Pianist op de achtergrond erg gezellig.
Redelijk aan de prijs.

fijnproever030 fijnproever030 24 oktober 2010

Sinds lange tijd weer een keer gegeten, inrichting niets veranderd. Kaart staan veel klassiekers op ook al is het achterhaalt de kwaliteit is goed.

SophieW SophieW 18 oktober 2010

Heerlijk gegeten bij Chez Jaqueline. De sfeer was top en de bediening ontzettend aardig. Ik kom graag terug!

DB DB 24 september 2010

Gisteren heerlijk gegeten bij Chez Jacqueline. De inrichting is gedateerd. Maar het eten daarentegen is ontzettend lekker. Mijn tafelgenoten en ik hadden oa de uiensoep, cocquilles en carpaccio vooraf. Als hoofdgerecht hadden wij de tournedos, lomo iberico en het limburgse scharrelvarken. Alle gerechten waren heerlijk bereidt, vers en smaakte enorm goed. Wij komen al jaren bij Chez Jacqueline. En we hopen er nog vele jaren te komen.

FotograafPieter FotograafPieter 19 september 2010

Met twee verwende gasten naar Chez Jacqueline getrokken op aanraden van een paar zakenvrienden.
Alle drie waren unaniem van oordeel, dat het diner van een uitstekende kwaliteit was. De dame in ons midden koos voor de sliptongetjes en de heren voor een heerlijke rib-eye met pepersaus. Met de voorgerechten was ook niets mis. De bediening was attent, persoonlijk en gemoedelijk en de huiswijnen, zowel de witte als de rode, hadden gewoon klasse.
Het straatje. waarin dit restaurant is gevestigd naast een super leuk cafeetje, gaat straks in het nieuwe Hoog catharijne hoog scoren. Let op mijn woorden!
Aanbevolen door Pieter Weijers.

naam naam 17 september 2010

Dit is een verborgen schat in Utrecht! De lokatie ligt heel centraal maar op een plek waar je niet zo snel naartoe zou lopen. Ik was dan ook uitgenodigd door iemand die hier al vaker heeft gegeten.
Het interieur is ouderwets huiselijk maar straalt een warme sfeer uit. De bediening, bestaande uit moeder en dochter, is erg vriendelijk. Het eten maakt de naam van het restaurant waar, een klassieke Franse bistro. Iets wat zeldzaam is in Utrecht. Bedankt voor het lekkere eten en voor een gezellige avond!

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Bistro Chez Jacqueline