7.0
7.2

KeukenMediterraan

‘Helemaal niets mis mee.’ Dit is een ‘lekker veilig’ restaurant waar iedereen het naar zijn zin kan hebben. Je hoeft ‘geen bijzonderheden’ te verwachten, maar ‘de gerechten worden wel erg mooi opgediend’ en ‘de menukaart wisselt regelmatig’. Na ‘investeringen in bedienend personeel’ is deze plek nu bovendien ideaal voor een zakenlunch of zakendiner. In de zomer ‘zit het terras stampvol’, maar je zit daar dan ook wel erg lekker ‘met je gezicht in de zon’.

MoniqueDijkman MoniqueDijkman 19 februari 2012

Wij hebben gisteravond in dit restaurant gegeten met een gezelschap van 15 man. Het eten was goed, maar daar hebben we helaas te lang op moeten wachten, ondanks het door ons van tevoren samengestelde menu. Men had beloofd dat dit de bediening zou bespoedigen, maar niets was minder waar: na 1,5 uur wachten stond het hoofdgerecht pas op tafel. Niet alle gerechten werden uitgeserveerd, ondanks herhaalde verzoeken zitten we nog steeds op het kaasplankje te wachten. De wijn op de kaart is extreem duur in vergelijking met de gemiddelde prijs van de gerechten. Vraag naar de huiswijn, die overigens niet op de kaart staat. Klap op de vuurpijl was de zelfgebakken taart die wij hadden meegenomen voor de verjaardag van onze moeder. Voor het snijden en uitserveren van de taart moesten wij 20 euro afrekenen. Dat deed de deur definitief dicht: hier komen wij nooit meer.

Peter86 Peter86 23 december 2011

Onlangs met jaargenoten hier gegeten, we proberen elk jaar iets anders. Castellum Novum heeft me niet kunnen bekoren en dat is zacht uitgedrukt. Dat de zaak vrijwel leeg was (op vrijdagavond) is lullig genoeg voor uitbater en personeel, maar verdikkie, maak er dan ook iets van. Lang wachten op de kaart, twee keer vragen om brood..oubollig interieur, slechte smeedwerk stoelen, en een ober...... hij deed zijn best, maar van zouteloze grappen als 'wilt u rood, wit of blauw....' of 'hier heb ik twee maal Bambi' knap ik een klein beetje af. Daarbij was de hoek waar we zaten koud. Op verzoek werd wel meteen een hetelucht kachel aangezet. Dieptepunt waren de gamba's. Kurkdroog en volgens mij recht uit de vriezer in de pan gekieperd. Werd wel zonder problemen omgeruild voor op houtskool geroosterde kip, specialiteit van het huis. Ook de kip was droog. Geen aanrader.

C & E C & E 22 oktober 2011

Heerlijk wild gegeten. Prima prijs kwaliteit verhouding en een vriendelijke bediening.

Andre De Meern Andre De Meern 21 oktober 2011

Wij wilden licht eten, bestelden 2 maaltijdsalades vitello tonato. Wij kregen een beetje sla met 4 plakje vakensvlees met daaroverheen mayonaise. We moesten ruim 40 Euro afrekenen. We deden ons beklag bij de ober. De volgende keer nemen wij de wijn voor onze rekening, zei hij. Hebben wij niets aan, we komen nooit weer.

CvdS_te_R CvdS_te_R 31 augustus 2011

Een aantal dagen van tevoren hebben we telefonisch gereserveerd maar helaas bleek bij aankomst de bediening nergens van te weten.
Bij het opgeven van onze bestelling bleek van de 6 hoofdgerechten er 1 niet mogelijk te zijn (ivm dagschotel). De ober was heel nadrukkelijk bezig om het gerecht piri-piri aan te bevelen en was eigenlijk niet geïnteresseerd in wat we wilden bestellen. Niet gehinderd door zijn invloed hebben we een andere keuze gemaakt.

Nadat het voorgerecht bijna op tafel stond kregen we horen dat nog 2 gerechten (van de 6) niet beschikbaar waren. Of 2 personen (van de 7) maar even een ander gerecht wilden kiezen !!!

Om niet de feestelijke sfeer te verpesten hebben we daar gehoor aan gegeven. Als we gezamenlijk waren geweest hadden we op dat moment afgerekend en elders wat gaan eten.
Het kan echt dat je 2 minuten voordat het voorgerecht komt, met de mededeling komt dat 3 van de 6 hoofdgerechten niet aanwezig zijn.
We adviseren om hier niet te eten.

Geef zelf je mening over Castellum Novum

Maandagvan 12:00 tot 22:00